Dizisini izliyorum harika gerçekten, insanın oynadığı bölümleri görmek ayrı bir keyif katıyor |
THE LAST OF US: PART III [ANA KONU] (14. sayfa)

-
-
beyler konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat eklemek istedim.3Nisan 2024 oyun pc ye geliyor bu haber güzel.
Benim sormak istediğim gene dh de bir konuda görmüştüm bi kaç arkadaş cok kuvvetli fotoğraf ve belgelerle 3.oyunun hikayesi ile ilgili kuvvetli tahminlerde bulunmuşlardı onları görebilen oldu mu?
firefly ile askeri bir logonun görsellerini hatırlıyorum...
-
- oyun efsane daha iyisi yok olamazda
- oyun benim için hayal kırıklığı oldu hiç mi hiç sevemedim
- oyunu abuk subuk hale getirip batırmazlar umarım !!!
-
Sonra uzun zamandır fısıldanan "The Last of Us Part III" ihtimali var.
"Bu soruyu bekliyordum," diyor Druckmann, iç çekerek, üçüncü oyun ihtimalini gündeme getirdiğimde. "Sanırım söyleyebileceğim tek şey, daha fazla 'Last of Us' olacağına bahse girmeyin. Bu olabilir."
Dizi uzun vadede ne kadar umut vadediyor olursa olsun, HBO'nun diziyi yenilemesi neredeyse kesin gibi görünse de Mazin ve Druckmann yakında tüm süreçlerine yeniden başlayacaklar.
"Son zamanlarda 'Ah, evet, 3. Sezon hakkında düşünmeye başlamalıyım' gibi korkular hissediyorum," diyor Mazin. "1. Sezonu bitirdiğimizde, 'Bunu nasıl aşacağız?' diye düşündüğümü hatırlıyorum. Şimdi, tabii ki, ' Bunu nasıl aşacağız ?' diye düşünüyorum."
Kaynak :
variety
Making ‘The Last of Us’ Season 2: Casting Abby, Video Game Changes and Why the Creators Are at Peace With Telling a ‘Different Version’ of the Storyhttps://variety.com/2025/tv/news/the-last-of-us-season-2-abby-video-game-changes-backlash-1236327786/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X