dün sipariş vermiştin bugün sabah elime ulaştı süper hızla. syd den aldım oyunu
Aynen syd oyun gelmiş 104 tl falandı bir çok yerde de var sahibinden.com a bakın
quote:
Orijinalden alıntı: basis35
benimki de kargoda bugün ulasır... bu arada syd'den gelenlerin bandrollü sorunsuz olduğu resimden de görülüyor.. iyi oyunlar..
quote:
Orijinalden alıntı: orkun.t
quote:
Orijinalden alıntı: basis35
benimki de kargoda bugün ulasır... bu arada syd'den gelenlerin bandrollü sorunsuz olduğu resimden de görülüyor.. iyi oyunlar..
evet jelatinine kadar herşey orjinal ve bandrollu. akşam bi deneme yaparız artık
kimse kusura bakmasın ayın 14 resmi çıkışlı oyunu sen el altında karaborsa gibi dağıt (alan arkadaşa lafım yok yanlış anlaşılmasın) ondan sonra bıdı bıdı oyun ellerinde var millet önsiparişini yapmış ama bizim sony pazartesiye kadar bekletir millet çatır çatır oynar yazık walla
The Last of Us Post-Pandemic Edition bulursam Aninda alacağim. Tabiii bulursam...
@basis35 Spoiler nedir bilmiyomusun sen güzel kardeşim.. !!! Varya Ne küfür yemişsindir sen hee bu açik açik spoiler verdin diye... Oyunu oynamayip senin yorumunu gören off diyorum offf Kulak sağir olur yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme