Şimdi Ara

The Last of Us Post-Pandemic Edition (Koleksiyon Sürümü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gamer-x

la bu oyunun koleksiyon sürümü neden çıkmaz SONY TÜRKİYE deliricem yaw buraya yaza yaza helak oldum

Şimdilik sadece Kuzey Amerika bölgesindeki GameStop mağazalarına özel bu sürüm. Avrupa'da yok, Türkiye'de nasıl olmasını bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

la bu oyunun koleksiyon sürümü neden çıkmaz SONY TÜRKİYE deliricem yaw buraya yaza yaza helak oldum

Şimdilik sadece Kuzey Amerika bölgesindeki GameStop mağazalarına özel bu sürüm. Avrupa'da yok, Türkiye'de nasıl olmasını bekliyorsun?

herhangibir koleksiyon sürümü çıksın onada razıyız '

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün sipariş vermiştin bugün sabah elime ulaştı süper hızla. syd den aldım oyunu
     The Last of Us Post-Pandemic Edition (Koleksiyon Sürümü) The Last of Us Post-Pandemic Edition (Koleksiyon Sürümü)

• Aynen syd oyun gelmiş 104 tl falandı bir çok yerde de var sahibinden.com a bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

dün sipariş vermiştin bugün sabah elime ulaştı süper hızla. syd den aldım oyunu
     The Last of Us Post-Pandemic Edition (Koleksiyon Sürümü) The Last of Us Post-Pandemic Edition (Koleksiyon Sürümü)

benimki de kargoda bugün ulasır...
    bu arada syd'den gelenlerin bandrollü sorunsuz olduğu resimden de görülüyor..
    iyi oyunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Orijinalden alıntı: basis35

dün sipariş vermiştin bugün sabah elime ulaştı süper hızla. syd den aldım oyunu

benimki de kargoda bugün ulasır...
    bu arada syd'den gelenlerin bandrollü sorunsuz olduğu resimden de görülüyor..
    iyi oyunlar..

evet jelatinine kadar herşey orjinal ve bandrollu. akşam bi deneme yaparız artık

• kimse kusura bakmasın ayın 14 resmi çıkışlı oyunu sen el altında karaborsa gibi dağıt (alan arkadaşa lafım yok yanlış anlaşılmasın) ondan sonra bıdı bıdı oyun ellerinde var millet önsiparişini yapmış ama bizim sony pazartesiye kadar bekletir millet çatır çatır oynar yazık walla
  • The Last of Us Post-Pandemic Edition bulursam Aninda alacağim. Tabiii bulursam...

@basis35 Spoiler nedir bilmiyomusun sen güzel kardeşim.. !!! Varya Ne küfür yemişsindir sen hee bu açik açik spoiler verdin diye... Oyunu oynamayip senin yorumunu gören off diyorum offf Kulak sağir olur yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.