bu videolar gerçekse çok eleştiri alır bune lan remastered bu bildiğin remake böylemi olur bak resident evil e bak mafia 1e zaten grafik o okadar kötü eski değildi sadece part 2 nin combatı oynanışını koysaydı yeterdi para söğüşleme vol bilmem kaç olmuş eğer böyle çıkarsa ara sahne cilasıyla remake olmaz |
The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (10. sayfa)
-
-
Horizona ücretsiz upgrade verdikleri için hala uyuyamıyorlar muhtemelen, onun parasını çıkaracak Sony.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyun dublajlı olmaz değil mi?Store sayfasında göremedim.
-
Türkçe Dublajlı hocam daha önce Resmi olarak açıklanmıştı. :)
PlayStation TürkiyeyoutubeYeniden tasarlanan The Last of Us Part I, Türkçe dublaj ve alt yazı seçeneğiyle 2 Eylül’de PS5 için geliyor. #TheLastofUsPartI Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instgram https://www.instagram.com/PlayStationTR/https://www.youtube.com/watch?v=GRp04AH6pFI -
Dodge atma mekaniğini yapacaklarını pek düşünmüyordum zaten ama yakın dövüşe bi ayar çekerler daha fazla bitirici kombo Joel ile yapılabilecek daha çok şiddet içeren sert kombolar olur diye bekliyordum ben sadece,sanırım o işlere hiç girmeyip sadece grafik,animasyon ve ışıklandırma kasmışlar,büyük tlou hayranıyım ama almıycam oyunu onun yerine Gow sipariş geçtim,çıkışından sonra yorumlara göre hareket ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben de karakterlerin orijinal hallerini daha çok seviyorum hocam. Bu konuda size katılıyorum. Özellikle Ellie benim hiç hoşuma gitmemişti ama bu görsellere bakınca Tess karakteri de kötü gözüktü. Part 2'de çok sırıtmıyordu bu karakterler geçmişte gördüğümüzde ama burada çok fark ediyor.
-
Naughty Dog'a asla yakışmayacak, Rockstar'ın 3'leme Remastered rezilliği gibi bir durumdan farksız şu hareket.
Oyunu ertelemeli, 1 yıl sonra çıkarmalılar, böyle çıkacaksa hiç çıkmasın, fiyasko.
Umarım şaşırtıcı bir sürpriz için yapılan kötü bir şakadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 21 Temmuz 2022; 14:34:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen ki sıkı bir TLOU fanısın. Ama yakıştıramadım bu yorumu sana. Ne bekliyordun dostum?
Adamlar dedi ki;
PART 1 grafik seviyesi olarak PART 2 nin seviyesine çekilecek dedi.
Geliştirilmiş yüz animasyonları, global aydınlatma ve eklenmiş bazı fizik animasyonları olacak dedi.
Yani görüntü de TLOU P2 ye benzeyen,
Işıklandırma efektleri güçlü,
Geliştirilmiş yüz animasyonlarının yanı sıra bazı eklenmiş fizik animasyonları olacak dediler.
Sızdırılan görüntüler de bunların hepsine uyuyor.
Burada sıkıntı adamların dediği ile sızdırılan videoların birbirini tutması değil.
Buradaki sıkıntı TL ile söyleyecek olursak THE LAST OF US REMASTERED alan bir adama +100 bilemedin +150 TL farkla güncelleme olarak bu oyunu satacaklarına,
gidip 700 TL ye yepyeni bir oyun diye satmaya kalkınca insanlar adamların ne dediğini umursamadı.
Oyuncular ellerindeki PS5'lerin de gücünün etkisine kapılarak kendilerinin hayal ettiği bambaşka, ultra gerçekçi grafiklerde, sil baştan yepyeni bir oyun gelecek beklentisine girdiler.
Ama ne yazık ki yok öyle bir şey.
Naughty Dog bu oyunla; PS3'e ve PS4'e çıkmış hallerini satın alan müşterisini "HİÇE SAYDI"
Uncharted Hırsızlar Mirası Koleksiyonunu nasıl geliştirip güncelleyip makyajlayıp cüzi bir ödeme ile sattılarsa buna da öyle yapmalılardı.
En azından 700 TL ye satıyorsan daha önce THE LAST OF US REMASTERED alan müşterilerine aynı hesap üzerinden %50 indirimli gibi satmalılardı.
Ama Naughty Dog gitti gitti kendi eski müşterisini sattı.
Bunu TLOU hayranı olan biri olarak yazıyorum. Gerçekler acıdır.
İzlediğimiz görüntüler THE LAST OF US PART 1 in ta kendisidir.
1 - 2 seneye kalmaz, THE LAST OF US PART 2 REMASTERED da gelir. (Onu da 4K + RTX + 60fps seviyelerine çekerler ve şüphesiz güzel mi güzel bir fiyat ile satarlar)
Bizim asıl beklememiz gereken, beklenti beslememiz gereken oyun THE LAST OF US PART III dür.
PART 1 için yeşerttiğimiz umutlarımızı sadece o karşılar. Zaten efsane de bu oyunla biter gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 21 Temmuz 2022; 15:29:22 >
-
teşekkürler.yıllar sonra tr dublaj oynamak çok güzel olacak.çıkmasına yakın kardeşlikten hesap aramaya başlarım :)
-
Naughty Dog'un oyunlarını tanımlama yazısı:
"Bu tek oyunculu deneyimde daha da fazla kişinin oyundan zevk almasına olanak tanımak için modernleştirilmiş oyun, iyileştirilmiş kontroller ve genişletilmiş erişilebilirlik seçenekleri uyguladık. Efektler, keşifler ve dövüşler geliştirildi."
Yazının bu kısmı yeter.
Remake diyoruz, Remake'in anlamı yeniden dizayn etmektir, açıklamalara bakıyoruz geliştirdik, zamanımıza göre modernleştirdik diyorlar.
E bu saçmalıktan başka bir şey değil, tüm animasyonlar aynı, sadece görsellik değişmiş.
Part II'nin 2 yıllık mekanikleri bile bu Remake için yetmeyecekken, bakıyoruz ki Ps5'e özel olan bu oyun Ps4'te ki Part II kadar gelişmiş değil.
Bir çıksaydı, bir müsaade etseydik çıksaydı da oynasaydık dostum
-
Gömmüyorum zaten şu an, çıksın bir bakalım.
Star Wars evrenine hakim olan bilir, bilmeyene kısaca bahsedeyim. 2000'li yılların başında orijinal üçlemenin öncesini anlatan 'prequel' üçlemesi çıktı. Bu üçleme çıkınca bölüm 1-2-3, 80'lerin başlarında çıkan orijinal seri de bölüm 4-5-6 olarak anılmaya başlandı. Daha sonra bu 6 filmin olduğu dvd ve bluray setleri çıktı. İşte o setler çıkarılırken 4-5-6 yeniden elden geçti ve 1-2-3'e göre dokunuşlar yapıldı. Örneğin bir sahnede Anakin eklendi, imparatorun yüzü değişip 1-2-3'teki gibi yapıldı vs. Hatta seslendirmelerle de oynandı.
Hah işte bu oyun aynı bu şekilde olmanın ilerisine gidemeyecek gibi duruyor. Karakterlere part 2 skini giydirecekler. Silah geliştirmelerine animasyon ekleyecekler. Oyunu part 2'ye bağlamak için dokunuşlar yapacaklar. Misal part 1'de alelade npc olan bir karakter part 2'de önemli hale geliyor, onun üzerinde duracaklar falan. Kısaca oyunu diziyi izleyip ilk kez oynayacaklar için hazırlıyorlar. Benim şahsen aşırı bir beklentim yok.
Remake mi istiyorsunuz. Remake FF7'dir, RE2'dir. BU oyun Part1 Remastered part II.
-
Böyle olacğaı belliydi beyler oynanış üzerinden değişiklik yapmayacakları da belliydi o 2 satır yazı benim için bir şey ifade etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gösterdikleri grafik upgrade'i ile serideki en iyi oyunu Next Gen detaylarda oynamak ve DualSense'in tüm özelliklerini olduğu gibi Gameplay'de kullanmaları Pre-Order geçmeye yetti; zaten iki yıldır bunlar PS5'in ana faktörleri. Kimin hangi kişisel nedenlerden oyunu aldığını bilmeden her PS5'i olana zorla satılıyor veya almayanların elinden PS5'leri alınıyormuş gibi ''tokatladı, iteledi'' gibi kalitesiz yorumlar hiç bir anlam ifade etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 21 Temmuz 2022; 17:42:54 > -
Güzelim The Last Of Us markasını ne hale getirdiler ya… Naughty Dog’un ciddi ciddi yönetim sıkıntıları olduğunu düşünüyorum, Neil Druckmann bu işin üstesinden gelemedi sanırım. Önce Part 2 sızdırıldı, ardından gereksiz Remake saçmalığı… Hadi neyse TLOU’nun her türlüsü kabuldür dedik, eee şimdi de Remake’i sızdırıyorsun yahu bu nasıl bir gevşekliktir? Remake de vadettiğin remake değil üstelik, oynanış videosunu izledim ciddi ciddi aynı oyun. Önsipariş verecektim ama soğudum, ön incelemeleri beklicem olmadı Plus’la yakında bedavaya gelir nasılsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 21 Temmuz 2022; 23:21:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Çeviridir :
Last of Us Part 1 karakterleri harika görünüyor, orijinalinden büyük bir sıçrama.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X