Şimdi Ara

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.287
Cevap
23
Favori
58.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: formw3

ya ne alaka , sanki on bin liralık bir ürün, elit bir kesimmişsiniz gibi sadece oyunu kendiniz mi oynayabiliyorsunuz sanıyorsunuz anlamıyorum ki ne bu tavırlar ?

oynadım gördüm, ne 70 dolar eder, ne bin lira eder. oyunu sıfırdan oynayan birisi için bile gereksiz.

konsol fanboyları 3-4 sene öncesine kadar biz grafik istemiyik, biz hikayeli oyun seviyik diye kendilerini avutuyorlardı şimdi de grafik fetişi oldunuz çıktınız bir şeyi tadında bırakmayı bilin yahu

ps5 sahibiyim, sayamayacağım kadar da kutulu oyunum var bu arada, arşivciyim, part 2 dahil bir çok ps exc oyunun koleksiyoncu sürümüne de sahibim, ama bu oyun bu parayı etmez ya.

bak bu üstte gördüklerini de şu sebeple yazıyorum ki '' playstationu bile yok iksbakscı burda last of us çamurluyor ehehe '' deme diye diyorum

allah allah 10 yıl sonra da bir daha mı '' remake '' yapıp oynayacağız bu oyunu ?

oyunun proje aşamasında neler yaşadığını araştırıp öğrenirseniz zaten ne denli bir rezaletten geçtiğini fark edersiniz ama öncelikle fanboy gözlüğünü çıkarmanız lazım.

last of us oyununa aşığım bu arada, remastered versiyonunu en az 10 kere bitirdim, 2-3 kere de yeğenim falan oynarken izlemişimdir baştan sona.

bizim karşı olduğumuz durum şu , hali hazırla fan kitlesi olan bir oyunun etinden sütünden yararlanıp işi başka yönlere çekip insanların ceplerindeki parayı iyice yolmaya yönelik politikalar can sıkıyor, siz hala yok süper oyun yok bilmem ne.

oyun zaten görsel olarak mükemmel gözükmek ZO RUN DA. bak bir daha yazıyorum, ZO RUN DA.

nd' bir sony firması, oyunlarını pse göre geliştiriyor, yaptıkları konsol 10 kat güçlenmiş, ne bekliyonuz ki, yıl olmuş 2022 zaten çıkan çoğu aaa oyun mükemmel grafiklerle çıkıyor :D uncharted 4 orijinal hali bile aç bak hala mükemmel gözüküyor

adamların tek amacı var ; dizisi çıkarken oyunu hypelayıp, oyunu pc e çıkarmak, bunu yaparken de daha iyi bir şekilde çıkarmak istiyor haliyle, ancak bunu yaparken kendi asıl kitlesi olan playstation kullanıcılarına ZERRE güzellik yapmıyor, ( remastered versiyonun varsa 10$ ver al gibi, ya da ps plus deluxe, extraya getirmek gibi ) siz de kalkıp ' vav süper grafikler be yav, 70 dolar etmeyecek de kaç edecek ' diye burada adamların ekmeğine yağ sürüyorsunuz

keşke horizon zero 2 de de böyle yapsaydınız da, yeni nesil versiyonunu kitleselerdi size ekstra paraya :D

bak cyberpunka, ücretsiz yeni nesil yama yaptı, bunu '' remake '' adı altında ek paraya satabilirdi

witcher 3 çıkaracaklar yeni nesil, bak kaç yıllık oyun, remake başlığı koyup para istemiyorlar, oyuna sahipsen bedavaya yükselt diyorlar.

bu oyuna da olması gereken buydu, nokta.

Hocam dediğiniz çoğu şeye katılıyorum. Görünce ben de çok tepki gösterdim ama oyun göründüğünden de iyi olmuş diyebilirim. Yer yer gerçeklik algısı bile var. Hayran hayran gezdim her yerde. Ezbere bilmeme rağmen hiç sıkmadı. Mocap de bunda çok etkiliydi. Oyun dünyasının gördüğü en iyi mocap şu ana kadar belki Horizon rakip olabilir. Bir de kan fışkırma animasyonları da değişmiş. Tlou2 gibi olmuş. Bu da vuruş hissini artırmış. Tabii bunlar 20 dolar gibi bir fiyata verilse kimse bir şey demezdi. 70 dolar olması kabul edilemez bir açgözlülük. Velhasıl kelam bence oynayın, keyifle oynatacaktır. Zaten al sat ile bedavaya oynayabiliyorsunuz buradan. O yüzden 70 dolar etkisi hissetmedim belki de ondan da rahatım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Hocam oynadım ve bitirdim, oynamadan böyle iddialı eleştirilerde bulunmak zaten doğru değil :) dediğin her şeyde haklısın, zaten tekrarlıyorum ben bu oyuna kötü demiyorum. Eleştirdiğim tek nokta sonynin inanılmaz derecede açgözlü bir firma olması.

en basitinden;

uncharted 1-2-3 e remake yapmak daha mantıklı değil mi? illa remake yapılacaksa. Uncharted 3 te bile vuruş hissi yok. İlla yapılacaksa hak eden oyunlara yapmalılar. Ya da bloodborne gibi bir oyuna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: formw3

Hocam oynadım ve bitirdim, oynamadan böyle iddialı eleştirilerde bulunmak zaten doğru değil :) dediğin her şeyde haklısın, zaten tekrarlıyorum ben bu oyuna kötü demiyorum. Eleştirdiğim tek nokta sonynin inanılmaz derecede açgözlü bir firma olması.

en basitinden;

uncharted 1-2-3 e remake yapmak daha mantıklı değil mi? illa remake yapılacaksa. Uncharted 3 te bile vuruş hissi yok. İlla yapılacaksa hak eden oyunlara yapmalılar. Ya da bloodborne gibi bir oyuna.

Orası öyle tabii. O oyunlara yapmak daha masraflı zaten dizi üzerinden para kazanacaklar işte kendilerince

• formw3 F kullanıcısına yanıt

Sen elestirmiyorsun, çamur atıyorsun. Eleştirini bir kere yaparsın geçersin. Ama papağan gibi, her defasında, her mesajında 70 dolar , remake değil muhabbeti yaparsan eleştiri olmaktan çıkıp, çamur atma aşamasına geçmiş oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 12 Eylül 2022; 13:0:4 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    O biraz challenge’a giriyor :) yayıncı olsaydım orta zorlukta şansımı deneyebilirdim. Afetzede zorluğunda mümkünatı yok zaten, yapay zeka inanılmaz zorluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

istediğimi derim birader seni rahatsız ediyorsa cevaplamazsın olur biter

hakaret etmiyorum

alıp\ sevip övenlere bir şey demiyorum

o yüzden karışamazsın

bu da çamur atmak olmuyor, her mesajımda da oyunun güzel olduğunu söylüyorum zaten, biraz kitap okuyun allah aşkına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 12 Eylül 2022; 18:22:46 >
  • The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU

• Beyler şu oyun dublaj için bile alınır oynanır,tamam fiyat için gerçekten yüksek bir fiyatlandırma yapılmış özellikle yurt dışı için.Bizde oyun 40 Euro'dan satıldı yani yarı yarıya...
    Eleştiriyi anlarım ama sürekli aynı şeyleri yazanları anlayamıyorum bu kadar abartmanin anlamı yok.
    Beğenmedin mi fiyatı,kirala oyna geç olmadı aç remastered'i oyunun hype'ni içinde azalt ucuzlayinca alırsın en kötü...

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Rdr2 is best.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt

TLOU : Part I detayları fena kasmış hocam. :)

Tabi birisi açık dünya diğeri Liner bir yapıya sahip. Gerek düşmanların gerek NPC'lerin modellemeleri ve ölüm şekilleri gerçekçi görünüyor.

RDR2 ise 4 yıllık oyun elbet bazı yerlerde kötü görünecektir.

• Bu ayrıntı güzel görünüyor. :)

The Last Of Us Part I (Remake) PS5 ANA KONU
  • Grafik konusunda güzel gelişmeler var. Türkçe dublaj çok güzel olmuş. Kalite modunda 40 fps ile VRR seçeneği güzel olmuş. Fiyatı haricinde bir problem görmüyorum.

Videoyu izledim, en iyi olacak bir konu göremedim, aşağı yukarı aynılar.

Özellikle RDR2'de camın çatlamaması büyük bir rezalet, Rockstar gibi detay manyağı bir firmanın oyununda bunu görünce insan konduramıyor.

• Press a Key kullanıcısına yanıt
    çatışmalarda cam kırılıyor adım gibi eminim

durduk yerde açık dünyayı gezerken herhangi bir evin camını kırmadım denerim biara

bu arada videoyu izlemedim

Hocam RDR2'yi bana anlatma ya, 350 saat gömdüğüm bir oyun :)

Normalde zaten çatlıyor, otel binalarında kaldığımız odalarda duran boy aynaları var ya, onlar çatlamıyor, hatta hiçbir etkisi bile olmuyor, oda da durup dururken böyle bir şeye bakmak için sıkmamıştım video sayesinde ilk kez gördüm ve şaşırdım :)

• Oyunda performans modu akıcı ama kalite modunda bazı problemler var. 40 fps çalışıyor ve VRR açık tv de ama buna rağmen optimizasyon bazı yerlerde sıkıntılı ve fps düşüşünü hissediyorsunuz. Bazı itemler alırken toplama imleci çıkmıyor ve biraz geri gelip tekrar ilerleyince alabiliyoruz.

Grafksel olarak olması gerektiği gibi. Oynatıyor kendisini her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Eylül 2022; 23:44:51 >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Fps kilidini açın kilitlesin 40 a

• quote:

Orijinalden alıntı: M0meNtS

Fps kilidini açın kilitlesin 40 a
    Açık zaten problem yok. Genel olarak performans akıcı ama bazı sahnelerde çok düşüyor. Performans modunda bi sorun yok ama kalite modunu görünce, performans görsel olarak çekilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.