Şimdi Ara

The Last of US - Survivors oyun tipi ve videosu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir bekledigimiz The Last of Us nihayet dun elimize ulasti. Ozellikle Survivors oyun modunu cok merak ediyorduk. Bu oyun modu Uncharted daki Elimination tarzi ile ayni. Sadece bir hakkiniz var ve takim oyunu oynamadiginiz surece kazanmaniz nerede ise imkansiz.

Dun dort kisi party olusturup biraz kurcaladik. Naughty Dog guncel oyunlaridaki bir cok multiplayer sorununu ortadan kaldirmis. Kamp yaparsaniz elinizdeki mermi az oldugu ve bitecegi icin gucsuz ve savunmasiz kaliyorsunuz. Rakip topladigi malzemeler ile mermi, zirh ve silah guncellemeleri ile cok guclu bir hale geliyor. Dolayisi ile kamp yapmak olume davetiye. Ayrica Rusher dedigimiz oyuncu tipinide nerede ise ortadan kaldirmis. Eger etrafta kosturursaniz haritada canli olarak yerini belli oluyor. Daha Skill lere detayli bakamadik ama orada enteresan kombinasyonlar olusturmak mumkun.

Last of Us multiplayer ve Survivor oyun tarzini merak ediyorsaniz bir tane video upload ettik. Su link'ten izleyebilirsiniz;http://www.youtube.com/watch?v=O71hr7ZGbb8

Son olarak oyunda Ok silahini denemenizi tavsiye ediyorum. Sessiz ve haritada gozukmeden rakip oyunculari indirmeniz mumkun.

Iyi oyunlar!

BC

• Survivors oyun tipi takım oyununa dayalı tamamen ve en zevkli mod.

Ben keskin nişancıyım bu arada, kamp kurmak benim işim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel kampcilar icin henuz bir care gelistirilmemis. Naughty Dog konuyu inceliyormus.
  • videoda özgürün sesi mi? @Chris123 başkasıysa çok benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

videoda özgürün sesi mi? @Chris123 başkasıysa çok benziyor

Hakikatten özgürün sesine çok benziyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ruh ikizimi buldum desenize. Aramizda Ozgur yok!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.