Şimdi Ara

THE LONG DARK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, Long darkda Bildiğiniz gibi ufak episode'lar koymuşlar '' ayıdan kurtul '' , '' Göçebe '' , '' Bozkurt dağının tepesine gidip fişek tabancasını ateşle'' gibi.

Herneyse efenim, ben bu Alalhın cezası '' bozkurt dağına ulaş ve fişek tabanncasını ateşle '' episodunu açtım. Oynuyorum oyunu baba herşey efsane.

Derken gece oldu karakteri uyuttum. lan tam uyancak ÖLDÜNÜZ diye bir yazı geldi Delirdim aga. okadar ilerlemiştimki. ve işin garip kısmı 3. kez denedim ve 3. kez deneyişimde de uyuyunca öldü 3-4 gün sonra. acaba bunun sebebi nedir?

KISACASI LONG DARK'DA UYUYUNCA ÖLÜYORUM SEBEBİ NE OLABİLİR? HERZAMAN DEĞİL BAZEN OLUYOR BU TEŞEKKÜR EDERİM

• Hocam ben de bazen o sekilde takildigim icin daha geriden baslatmak zorunda kaliyordum sebebi sanirsam uyumadan once karakterin vucut sicakliginin cok dusmesi ve hipotermiden uyku sirasinda olmek
  • Kahve bul kahve iç uyuma o zaman? Çok yorma adamı aşırı depar atma
    Sağlık bölümünden bi bak karakterine aç mı üşüyor mu ne durumda? Açıkta yatarsan soğuktan ölür, kıyafetleri ıslaktır o soğuk yapar ölür (bir sürü ihtimal var)
    Olmadı ana konusunda sor:https://forum.donanimhaber.com/the-long-dark-2014-ana-konu-turkce-dil-secenegiyle--82431676-75#-1
  • Yattığın yer kapalı bir ev olsa bile hissedilen sıcaklık gibi etkenler seni öldürebilir ateş yakılmayan evlerde uyumanı önermem dışarıda uyuduğunda sıtma olmuş ve ölmüş olabilirsin yada rüzgarı kesmesi için arkasına geçtiğin ağaç,taş,eski evler gibi alanlarda gece fırtına yönü değişip ateşini söndürüp donarak ölmeni sağlamış olabilir susuzluk açlık gibi etkenler de mevcut ama genelde soğuktan ölümler çok daha fazla yaşanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.