Guy Ritchie, yeni filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare için Antalya'yı tercih etti. Damien Lewis'in aynı isimli kitabından uyarlanan filmin çekimlerine 13 Şubat'ta başlanacağı belirtiliyor. The Ministry of Ungentlemanly Warfare'da birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Daha önce Ritchie ile Kod Adı: U.N.C.L.E. (The Man From U.N.C.L.E.) filminde çalışan Henry Cavill, yönetmenle bir kez daha bir araya gelmiş olacak. Filmin kadrosunda Cavill'ın yanı sıra Eiza González, Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Henry Golding, Til Schweiger, Hero Fiennes Tiffin, Henrique Zaga, Babs Olusanmokun gibi isimler de yer alıyor. The Ministry of Ungentlemanly Warfare; İngilizlerin, II. Dünya Savaşı sırasında Almanlara karşı yenilgiye uğramasına çözümler üretmeye çalışan Winston Churchill'in kurucusu olduğu, düşmanı alt etmek için "ellerini pisletmekten" çekinmeyen özel bir askeri birliğin Nazilere karşı verdiği mücadeleyi konu ediniyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 4 Şubat 2023; 3:6:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Ministry of Ungentlemanly Warfare
-
-
Ortamlara düşmüş.
İzleyenlerden yorum alalım
-
tamam ortamlara düştü ama altyazı var mı
-
Valla altyazı olayları çok can sıkıcı ya. Eskiden bi film düştüğünde 1-2 güne kaliteli altyazısı gelirdi. Şimdi ne altyazı geliyor ne de gelen altyazı kaliteli oluyor. Çoğunluğu kötü altyazıların
-
Subscene'de var mı diye bakayım dedim ve sitenin Mayıs ayı başlarında kapanmış olduğunu öğrendim. Rarbg'den sonra bu sitenin kapanışı kötü oldu.
-
subscene kapanması gerçekten üzdü ya. subscene kapanırken opensubtitles adındaki saçma site açık şaka gibi
-
Belki de berbat bir site olduğu için halen açıktır.
-
subscene kapanması benide üzdü. bulamadığımı orada buluyordum. umarım tekrar açılır ya da onun gibi bir site varsa haberdar ederseniz sevinirim.
filmi gelecek olursak Guy Ritchie abiye yakışmayacak derecede vasat bir filmdi bana göre. izlenmesede olur yani. bu arada film antalyada çekilmiş.
-
Ekşi'den öğrendiğim kadarıyla subsource . net ve subdl . com var ama ne kadar iyilerdir bilmem. Bir de bildiğimiz turkcealtyazi . org var zaten. Ama oradan da altyazıları hep kaldırtıyorlar. Subscene gerçekten iyiydi. Kapanması hiç iyi olmadı.
-
Filmde hiç bir şey olmamış. İyiler sürekli gülümsüyor, attığını vuruyor, düşmanlar bir o kadar aptal ve attığı hiç bir şeyi vuramıyorlar. Eğlencelik, saçma sapan izle unut filmi olmuş.
-
Filmi az önce izleme gafletinde bulundum. Film yok diye, konusu açıldı diye, listeme eklediğimde puanı 7/10 üzerinde diye yönetmenine, fragmanına bakmadan izleme sazanlığında bulunduk. Gerçekten başından sonuna leş bir film olmuş. Kendini ciddiye almayan çok film gördüm ve hatta bunlardan o kadar çok sıkıldım ama bu kadar kötüsünü görmedim. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.
Ya adamlar Nazileri o kadar salak, o kadar beceriksiz, o kadar geri zekâlı yapmışlar ve başroldeki 5-6 kişiyi o kadar üstün, o kadar attığını vuran, o kadar kendine güvenen ve durumdan hiçbir şekilde rahatsız ve gergin olmayan kolpa tavırlardalar ki daha başlar başlamaz seyirci olarak filmin içine girmeyi bırak filmden soğuyorsunuz. Diyaloglar çöp, senaryosu çöp, kurgu çöp, oyunculuklar kolpalık içerdiği ve seyirciyi içine çekemediği için çöp, klişe gırla. La millet 90'lardaki Rambo için tek kişi 1 orduyu yok ediyor diye dalga geçiyordu. Oğlum en azından Rambo'da az çok bir ciddiyet vardı, herif karşısında düşmanı varken salak salak gülüp pişmiş kelle gibi sırıtmıyordu. Yine ciddiyetle bir şekilde durumu kotarıyorlardı. Bunda o da yok ve şu filmi utanmadan 2024 yılında çekebiliyorlar. 2 saatlik vakit kaybı. Çerezlik film satüsüne bile sokmam. Ne çerezlik filmler izledik, güldük eğlendik. Bunda ciddiyetsizlikten başka hiçbir şey yok. Tamamen birkaç oyuncuya, sinemadaki film yoksunluğuna, Hollywood film edüstrisine ve teknolojilerine güvenen -nasıl olsa izlenir diyerek çekilmiş. BOMBOŞ bir film.
Ha unutmadan filmde SJW ayağına gırla siyahi koymuşlar. Hitler ve siyahiler? Yav he he.
Guy Richie, oğlum sen film çekmeyi bırak git başka şeylerle uğraş. Daha çok hayrın dokunur.
4/10 verdim ama 3/10 diye güncellesem daha iyi olur aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Mayıs 2024; 12:28:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X