Şimdi Ara

THE MOVİE PC GAME (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://img442.imageshack.us/my.php?image=adsz1zj.jpg

bu path of neo dan sımdı movıesı kuruyom ole beklıyodu ss atım hemen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdefxxx -- 12 Kasım 2005, 19:03:46 >
  • valla beyler sımdı kurdum masa ustune bır STARMAKER bırde movıemaker ıkonu koydu... ılk solıcegım kendımıze ozel karakterlerı oyun dısında ayrı olarak yaratbılcegımız... oyun kurumunda medıa player 9 kurımmı dedı bende 10 oldugu ıcın hayır dedım buda demektırkı yaptıgımız fılmlerı ıstersek dıvx formatına cevırıp bıle seyredebılırız nasılsa medıaplayer kurdurmak ıstedıgıne gore ordan cevırırız formatlarını... sımdı ıkı ss cakım...

http://img487.imageshack.us/my.php?image=mov230mf.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcdefxxx -- 12 Kasım 2005, 19:22:45 >
  • bu arada crackı bulamayan olursa kurduktan sora cd 1 ıcınde.... alcohol ıle cd1 ı acın arastır dıyın... ordan crackı klasore atın...
  • oyunun resmi sitesinde oyunda çektiğiniz filmleri paylaşabilirsiniz, gayet güzel filmler var sitede
  • abcdefxxx bende dün kurdum oyunu ve bayaaa sardı u oyun oyunda biraz ilerledikçe advenced script .... gibi bir ismi olan bir bina çıkıyo ve bu binadan kendi istediğin şekilde filmini yapabiliyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abcdefxxx

polis ziwro:)

Yaw doğru düzgün 1-2 oyun içi ss koyunda ona göre indiriyim
  • Bence indirin bu oyunu çünkü türünün ilk örneği
  • beyler oyun fena değil ama istediğim gibi de değil yani.ama henüz bilmiyorum daha 2 film çevirdim otomatik olarak kendi ceviriyo filmi yani kişiselleştirilemiyor şuanlık belki ileride.yani burda kendi filmimizi kendimiz yapmamız lazım herhalde ileride ole olacak
  • bu arada
    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1940&PN=1&B1=+TAMAM
    bu linkten oyunun incelemesine screenshotlarına bakabilirsiniz ama herkesi hayal kırıklığına uğreatacak çünkü biz kendimiz film yapmıoruz ama filme, müzik ,ses ve alt yazı gibi efektler ekleyebilioruz ve hatta mikrofonumuzu da kullanabiliyoruz.ama bana yeterli gelmedi sonuçta her oyuncunun yayınlayacağı film aynı seneryodan oluscak sadece müzik gibi dış etkiler kişiselleştirilebilir olacak.ben oynamaya devam edeceğim ama gene de istediğim oyun tarzı olmamış.
    not:bu arada ben ilk pc mi aldığım yıl 97 olsa gerek o zaman bi program vardı çok küçük boyuttaydı belirli karakterler ve setler vardı ve de kendi senaryomu kendim hazırlıyordum.mesela araba geliyodu karakterimi arabanın önüne yürütüyodum araba çarpıyodu ve daha baya şey yapabiliodum ve kayıt edip izleyebiliodum bu dediğim neredeyse 10 sene evvel oluyo ama şuanda bizim istediğimiz tarz buydu ama alakası yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORGEOUS -- 13 Kasım 2005, 17:29:09 >

• gorgeus sen daha oyunun başındasın bak oyunda biraz ilerleyince advenced script building gibi bir bina çıkıyor bu binada kendi filmini yapabiliyorsun tamam sınırsız bir özgürlük yok ama yinede ilk oyunu başındaki gibi yazrarlar seneryoyu yazmıyo sen ayarlıyosun filmin akışını oyna göreceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.