Şimdi Ara

The New York Times: Steve Jobs, ilk iPhone'a Google Haritalar'ı ekleme kararını lansmana haftalar kala aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başlığı keşke google translate kullanmadan çevirseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

İlk iPhone lansmanı herzaman tüğlerimi diken diken etmiş ve gözlerimi doldurmuştur... Bir çağı kapatıp bir çağı açtı Apple... Ama gel gör ki günümüzde iyice saçmaladı. Buna Bir Samsung kullanıcısı olarak en çok ben üzülüyorum. Böylesine dev bir şirket bunları yapmamalıydı.

"...tüylerimi diken diken etmiş ve gözlerimi doldurmuştur..."
    Ben de iPhone kullanıyorum ama böylesi bir duygusallığa mana veremiyorum usta kusura bakma, kapitalist bir şirketin ürünü çıktı diye ağlamaklı olan ruh halinai anlayamıyorum..

o ilk rehberi kaydırma sırasındaki insanların şaşkınlığı, fotoğrafa iki parmağıyla zum yaptığında insanların tepkisi beni de duygulandırıyor. yapacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

İlk iPhone lansmanı herzaman tüğlerimi diken diken etmiş ve gözlerimi doldurmuştur... Bir çağı kapatıp bir çağı açtı Apple... Ama gel gör ki günümüzde iyice saçmaladı. Buna Bir Samsung kullanıcısı olarak en çok ben üzülüyorum. Böylesine dev bir şirket bunları yapmamalıydı.

sana hak veriyorum.adamin olmesi beni uzdu diyebilirim.seni anlamalari mumkun degil.ileriyi gormek yeni bir teknoloji donemi baslatmak kolay degil.Steve Jobs universitedeki konusmasinida dinlemeleri lazim.tamam amerikayi mallarini sevmiyorum.ama teknolojiyi ileri gorusu tasiyan beyinli insanlari seviyorum.onlar her zaman bir adim onde olacak bunu burda toplasan 3 veya 4 kisi anlar bakmakla gormek farkli seyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAVİT hiç kusura bakma ama
    Sanada saçma sapan haberler yapmak için fırsat verdi maps uygulaması resmen.Bıktım yemin ediyorum bıktım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.