Oyunculuklar ve kurgu gayet hoş. Kendine çekiyor dizi. Tek kötü yanı milliyetçiliği aşırı derecen giriyorlar. Baya kafamı bozdu son bölümü. Aşırıya kaçtıkları yerleri ileri sarmak zorunda kaldım
Dizi gayet güzel fakat çeviri berbat.
dizinin 5 bölümünü izledim geri kalanın altyazısı yok.
bence kaliteli bir dizi çevirmenlerin el atması lazım.aynı diziyi 3-4 kişi çevireceğine dizilere yaysalar çok güzel olacak.
umarım birileri sesimizi duyar
House M.D modelinde bir dizi olduğu söyleniyor, ileri zamanlarda başlamayı düşünüyorum.
8. bölümde çıktı ama 6 bölümün altyazısı yok maalesef
e2'de trailer'i vardı ve çok hoşuma gitti.Doğru düzgün alt yazı gelirse izlemeye başlayacağım.
Eksik altyazılar tamamlanıncaya kadar cnbc-e diziyi vermeye başlayacak anlaşılan.
birinci bölümü az önce izledim gayet güzel bir izlenim bıraktı touch dizisinden sonra merak ettiğim bir diğer dizi de buydu tavsiye ederim iki diziyi de.
keşke eşekherif çevirse diyeceğim ama o da çevirmeceğini belirtti. sırf altyazılar sebebiyle erteliyorum başlamayı.
İnanın çok isterim Newsroom çevirmek ama hiç susmuyorlar, alamam onun yükünü. 1000+ satır çok fazla. Devamı gelmez falan yazık olur.
Cnbc-e 'den izlemek daha iyi olacak sanırım. Çünkü arada eksik bölümler var altyazının çevrilmediği. İlk üç bölüm sonrasını oradan takip edeceğim şahsen.
Haberciliğe merakı olanlar izlesin
Bence Perception'la beraber yeni drama dizileri içindeki en iyi 2 diziden biri.
Amerika'nın medya sistemine sağlı sollu giriştiği için çoğu yalaka ve yandaş tv eleştirmenini üzmüş bu dizi, yerden yere vuruyorlar.
Bana kalırsa Breaking Bad ile sezonu başlamış en iyi 2 diziden birisi. 2. sezon onayını da kapmış şimdiden. Özellikle oyunculuklar harika, tüm ekip resmen döktürüyor. Aaron Sorkin'in kalemi de bayağı keskinmiş.
Beyler esekherif twitterdan çevirmeye karar verdiğini söyledi. Eylül de bitermiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Akcura
Beyler esekherif twitterdan çevirmeye karar verdiğini söyledi. Eylül de bitermiş.
Harika bir haber.
quote:
Cem Özdemir @esekherif_
3. bölümden itibaren başlıyorum. 2. bölüm Grenouille çevirisi yüklenecek. Eylül sonuna hepsi biter diye planlıyorum.
demiş. Cnbc-e vermeye başlayacak eylülde zaten yetişirse netten izleriz, yetişmezse tvden.
quote:
Orijinalden alıntı: Ate$
quote:
Cem Özdemir @esekherif_
3. bölümden itibaren başlıyorum. 2. bölüm Grenouille çevirisi yüklenecek. Eylül sonuna hepsi biter diye planlıyorum.
demiş. Cnbc-e vermeye başlayacak eylülde zaten yetişirse netten izleriz, yetişmezse tvden.
"Hayatımın en zor çeviri deneyimi olacak" diyor eşekherif dizi için, hakikaten de öyle, gördüğüm en geveze dizi bu.