Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bomba bi diziye benziyo
  • ben cnbce de izleyeceğim.güzel bir dizi sanırım
  • Oyunculuklar ve kurgu gayet hoş. Kendine çekiyor dizi. Tek kötü yanı milliyetçiliği aşırı derecen giriyorlar. Baya kafamı bozdu son bölümü. Aşırıya kaçtıkları yerleri ileri sarmak zorunda kaldım
  • Dizi gayet güzel fakat çeviri berbat.
  • dizinin 5 bölümünü izledim geri kalanın altyazısı yok.

bence kaliteli bir dizi çevirmenlerin el atması lazım.aynı diziyi 3-4 kişi çevireceğine dizilere yaysalar çok güzel olacak.

umarım birileri sesimizi duyar
  • House M.D modelinde bir dizi olduğu söyleniyor, ileri zamanlarda başlamayı düşünüyorum.
  • 8. bölümde çıktı ama 6 bölümün altyazısı yok maalesef
  • e2'de trailer'i vardı ve çok hoşuma gitti.Doğru düzgün alt yazı gelirse izlemeye başlayacağım.
  • Eksik altyazılar tamamlanıncaya kadar cnbc-e diziyi vermeye başlayacak anlaşılan.
  • birinci bölümü az önce izledim gayet güzel bir izlenim bıraktı touch dizisinden sonra merak ettiğim bir diğer dizi de buydu tavsiye ederim iki diziyi de.
  • keşke eşekherif çevirse diyeceğim ama o da çevirmeceğini belirtti. sırf altyazılar sebebiyle erteliyorum başlamayı.

İnanın çok isterim Newsroom çevirmek ama hiç susmuyorlar, alamam onun yükünü. 1000+ satır çok fazla. Devamı gelmez falan yazık olur.

https://twitter.com/esekherif_/status/235858640639250432
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

keşke eşekherif çevirse diyeceğim ama o da çevirmeceğini belirtti. sırf altyazılar sebebiyle erteliyorum başlamayı.

İnanın çok isterim Newsroom çevirmek ama hiç susmuyorlar, alamam onun yükünü. 1000+ satır çok fazla. Devamı gelmez falan yazık olur.

https://twitter.com/esekherif_/status/235858640639250432

Cnbc-e 'den izlemek daha iyi olacak sanırım. Çünkü arada eksik bölümler var altyazının çevrilmediği. İlk üç bölüm sonrasını oradan takip edeceğim şahsen.

• Haberciliğe merakı olanlar izlesin
  • Bence Perception'la beraber yeni drama dizileri içindeki en iyi 2 diziden biri.
  • Amerika'nın medya sistemine sağlı sollu giriştiği için çoğu yalaka ve yandaş tv eleştirmenini üzmüş bu dizi, yerden yere vuruyorlar.

http://www.metacritic.com/tv/the-newsroom

Bana kalırsa Breaking Bad ile sezonu başlamış en iyi 2 diziden birisi. 2. sezon onayını da kapmış şimdiden. Özellikle oyunculuklar harika, tüm ekip resmen döktürüyor. Aaron Sorkin'in kalemi de bayağı keskinmiş.
  • Beyler esekherif twitterdan çevirmeye karar verdiğini söyledi. Eylül de bitermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler esekherif twitterdan çevirmeye karar verdiğini söyledi. Eylül de bitermiş.

Harika bir haber.
  • quote:

Cem Özdemir ‏@esekherif_

3. bölümden itibaren başlıyorum. 2. bölüm Grenouille çevirisi yüklenecek. Eylül sonuna hepsi biter diye planlıyorum.

demiş. Cnbc-e vermeye başlayacak eylülde zaten yetişirse netten izleriz, yetişmezse tvden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

quote:

Cem Özdemir ‏@esekherif_

3. bölümden itibaren başlıyorum. 2. bölüm Grenouille çevirisi yüklenecek. Eylül sonuna hepsi biter diye planlıyorum.

demiş. Cnbc-e vermeye başlayacak eylülde zaten yetişirse netten izleriz, yetişmezse tvden.

"Hayatımın en zor çeviri deneyimi olacak" diyor eşekherif dizi için, hakikaten de öyle, gördüğüm en geveze dizi bu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.