Şimdi Ara

The North Face mi Helly Hansen mi ? Outdoorcu arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kışlık bişiler alacam şu iki ceket arasında kaldım bilen & anlayan arkadaşlar?

Dağa taşa nadiren çıkılacak çok çetin( -20 - 30 C ) yağmur kar kış şartlarında şehirde giyilecek üşütmeyecek bişi aranıyor. Gönlüm HH den yana ama sizlerdende yorum bekliyorum .

Nedenleriyle izah ederseniz sevinirim değişikli özellikleri var çünkü

http://shop.hellyhansen.com/us/item/odin-randonee-jacket-62339/

http://www.thenorthface.eu/tnf-eu-en/men-resolve-insulated-jacket/p116149.html

• Yapay Zekanın Yanıtı

Outdoor Maceralarına Hazırlanmak: The North Face ve Helly Hansen

Dış mekan tutkunları, maceralarında onları koruyacak ve rahat ettirecek güvenilir ekipmanlara ihtiyaç duyarlar. İki önde gelen marka olan The North Face ve Helly Hansen, outdoorcular için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

The North Face: Kaliteli ve Yenilikçi

The North Face, 1968'de kurulan bir Amerikan şirketidir. Outdoor giyim, ekipman ve aksesuarları konusunda uzmanlaşmıştır. The North Face ürünleri, yüksek kaliteli malzemeler, yenilikçi teknolojiler ve dayanıklı tasarımları ile bilinir.

Helly Hansen: Deniz Mirası ile Koruma

Helly Hansen, 1877'de kurulan Norveçli bir markadır. Başlangıçta denizciler için teknik giysiler üreten Helly Hansen, günümüzde outdoor meraklıları için de yüksek performanslı ürünler sunmaktadır. Markanın ürünleri, su geçirmezlik, rüzgar geçirmezlik ve nefes alabilirlik açısından güvenilir koruma sağlar.

Columbia mı, The North Face mı?

Hem The North Face hem de Columbia, outdoor giyim pazarında saygın markalardır. The North Face, genellikle daha yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi teknolojiler sunarken, Columbia daha uygun fiyatlı seçenekler sunar.

Helly Hansen Mont Yorumları

Helly Hansen montları, outdoorcular arasında popülerdir. Kullanıcı yorumları, montların dayanıklılık, nefes alabilirlik ve su geçirmezlik konusunda beklentileri karşıladığını göstermektedir. Özellikle kış sporları ve yağışlı koşullar için idealdirler.

Helly Hansen mi, Columbia mı?

Hem Helly Hansen hem de Columbia, outdoor giysiler için iyi seçenekler sunar. Helly Hansen, denizcilik mirası ve teknik özellikleriyle öne çıkarken, Columbia daha uygun fiyatlı ve çeşitli seçenekler sunar.

Helly Hansen: Nasıl Bir Marka?

Helly Hansen, teknik outdoor giysiler üreten saygın bir markadır. Ürünleri, zorlu hava koşullarında koruma ve konfor sağlamak üzere tasarlanmıştır. Marka, yelkenciler, balıkçılar ve outdoor meraklıları arasında popülerdir.

Helly Hansen vs North Face

Hem The North Face hem de Helly Hansen, outdoor giyim için birinci sınıf seçeneklerdir. The North Face, daha yüksek kaliteli malzemeler ve yenilikçi teknolojiler sunarken, Helly Hansen denizcilik mirası ve su geçirmezlik konusunda uzmanlaşmıştır.

Helly Hansen Yorumları

Helly Hansen ürünleri, kullanıcılar tarafından genel olarak iyi karşılanmaktadır. Montlar, dayanıklılık, nefes alabilirlik ve su geçirmezlik konusunda övülmektedir. Kullanıcı yorumları, markanın outdoor maceraları için güvenilir ekipmanlar ürettiğini göstermektedir.

Helly Hansen vs Columbia

Hem Helly Hansen hem de Columbia, outdoor giysiler için popüler seçeneklerdir. Helly Hansen, su geçirmezlik konusunda uzmanlaşırken, Columbia daha uygun fiyatlı ve çok yönlü seçenekler sunar. İhtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun markayı seçmek outdoorculara kalmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunları gündelik mi kullanacaksınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: William J. Sidis

Bunları gündelik mi kullanacaksınız ?

evet dostum. Yoğun yağış varken bide dağ yürüşüyüşlerinde diye düşünüyorum
  • Fiyatlari nedir dostum?

• The north face'i çok duydum. Helly hansen'i bilmiyorum. Columbia'ya da bak derim

• Helly hansen daha estetik duruyor
  • north face himalayan parka al atletle gezersin
  • Helly Hansen daha güzel duruyor ve özellik olarak da iyi gibi ama bunları nereden almayı düşünüyorsun?
  • (: atletle gezme gibi bi durum yok tabiki de

200 250 $ arasında fiyatları, yurtdışından alacağım arkadaşlar teşekkürler yorumlar için , ancak daha teknik bilgi verebilcek bir arkadaş yok galiba
  • canada goose veya jack wolfskin de bakabilirsin.
  • Attığın linkteki north face bende var günlük giyersin ama dağa taşa çıkılmaz o montla 3in1 vs bak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

Attığın linkteki north face bende var günlük giyersin ama dağa taşa çıkılmaz o montla 3in1 vs bak bence.

hadi ya dostum konya'da mı yaşıyosun? hava sıcaklığına göre mukayese edeceğim de hiç üşüyor musun memnun musun kar çamur vs. ?

3in1 ler polarlı falan pek tercih etmiyorum jw eskisi gibi değilmiş ya canada goose da aşırı pahalı (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakos -- 8 Ocak 2016; 23:39:54 >
  • M quince pro aldim ben 800 fill kaz tuyu, memnunum -17 gorduk simdiye kadar tshirt-kazak-mont ile usutmedi
  • Evet Konya'da yaşıyorum çok soğuk olduğu zaman o kadar da sıcak tutmuyor içine kazak gibi birşeyler giymen lazım. Daha çok yağmurlu havalar için kullanışlı su üzerinden kayıp gidiyor rüzgar geçirmiyor. Arada bizim klübün gezilerine katılıyorum çok soğuk olmadığı sürece sıkıntı olmuyor.Bende bunu almayı düşünüyorum ama bakalımhttp://www.amazon.com/The-North-Face-Triclimate-Jacket/dp/B00MFRZ268
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    yapma ya , üşütüyorsa konyada sıkıntı. eyvallah teşekkür ederim
  • 3 in 1 de yağmur da sıkıntı yaratıyormus

Ben bu kıs artık degıl ama seneye ıcın 1-2 ay sonra TNF hafif olan ceketlerınden alacagım
    Bıraz daha dussun fıyatları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.