< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekçi57 -- 18 Temmuz 2021; 22:42:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
The North Water ( 2021 - )
-
-
Adamcağızı süresiz uçurmuşlar te allam.
Dizi fena durmuyor. Altyazı bekliyorum. Yılın bombalarından gibi.
-
Terror’ın ilk sezonunu sevmemiştim ben ama buna şans vermeden olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hele şükür o sezonu sevmeyen birine rastladım ya. Bende mi sorun var diye düşünmeye başlamıştım.
-
Başroller sağlam. Jack O'connell Godless dizisinde iyi iş çıkarmıştı. İndirip izleyelim.
-
bende ilk sezonu çok sevmiş 2. sezonu yarıda bıraktım. insanın sonunda ne olacak diye ile meraktan izleyesi geliyor. ağır trajedik sahneler var bence güzel diziydi.
-
selam
nasıl dizi? izleyenlerden yorum alabilir miyiz
-
Niye çevirmiyorlar bu diziyi ya?
-
Ben de altyazı yok diye bakamadım henüz. Yıl olmuş 2021, her içerik için TR altyazıyı da hazır etmeleri gerekiyor ya artık. Apple TV+, Netflix, Amazon bu konuda sıkıntı çıkarmıyor da HBO, HBO Max, FX, BBC tarzı kanalların diziler de keşke malum yere TR altyazıyla düşse. İbranice altyazı bile görüyorum dosyalarda ama TR yok.
s01e04
"Bugün de ölmedim anne."
Sumner
her bölümü film tadında, collin farrel ödül alacak seviyede oynuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Ağustos 2021; 0:10:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: BoJack Horseman
Ben de altyazı yok diye bakamadım henüz. Yıl olmuş 2021, her içerik için TR altyazıyı da hazır etmeleri gerekiyor ya artık. Apple TV+, Netflix, Amazon bu konuda sıkıntı çıkarmıyor da HBO, HBO Max, FX, BBC tarzı kanalların diziler de keşke malum yere TR altyazıyla düşse. İbranice altyazı bile görüyorum dosyalarda ama TR yok.malum yerlerde var altyazılı dün indirdim. bugün yarın izlerim artık
-
Nerde var ya? Bu mesajı görünce acaba gömülü altyazı mı var dedim 5.5 gb 1080p webrip sürümünü indirdim ama yok altyazı falan. Niye eksik gedik yorum yapıyorsunuz? Amazon, Apple ve Netflix dizilerinde oluyor gömülü altyazı ama bunda İngilizce dışında altyazı yok. Çeviri bekleyeceğiz arkadaşlar boşuna indirmeyin şimdiden.
-
-
https://dizilab.pw/the-north-water
-
Çeviri gelmiş bekleyenlere duyurulur.
Her gün bakıyordum bugün bakmadım iki saat önce yüklenmiş. Gene ilk senden duyduk kral.
-
Ben de her gün bakıyorum ama bugün görmeyi beklemiyordum Ahı gitmiş vahı kalmış diziler hâlâ çevrilirken sıfır altyazıyla öyle köşede duran çok dizi var aslında. Yeniler yine neyse geç de olsa geliyor da eskilerden ümidim yok.
Onu bunu geçtimde colin abimiz yardırmış resmen mükemmel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dizi süper izleyin. film bile yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X