Şimdi Ara

THE ORDER NEDEN SEVİLMEDİ VE AZ PUAN ALDİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel oyundu, grafikleri zaten next gen havasını veren ender oyunlardan, tek eksiği kısa olması ve tekdüze ilerlemesiydi, biraz daha uzun sürse, silahlara upgrade seçenekleri vs gelse ve mekan çeşitliliği fazla olsaydı 10/10'luk bir oyun olurdu, umarım 2.si gelir daha uzun sürecek şekilde.
  • Çips ve burger yediği pis elleriyle yağlı göbeğine şaklatıp, blop diye dalga ve ses efekti eşliğinde onlayn arenada kendisi gibi sivilcelilerin vurulabildiği bi modu olmayınca ergenler beğenmedi tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevilmedi değil herkes tarafından çok sevildi ama iz bırakmadı. Bence Until Dawn full sinematik olmasına rağmen daha başarılı bir oyundu.
  • Valla vasat kısa fln bilemem o yoklukta esti geçti order

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için senaryosu her ne kadar kısa olsa da çok başarılıydı. Benim için senaryodan dolayı bir problem yok ama asıl problem oyuncuya kısıtlı oynama şansı ve alan bırakmasıydı. Belli tuşlara basmanız ve belirlenen yollardan gitmeniz gerekiyor; bunun dışına çıkmana oyun izin vermiyor. Ayrıca ufakta olsa hiç bir şekilde multiplayer modu yok. Bence bu oyun yapılırken en çok göz önüne alınan konu "Grafik" olmuş.
  • Görüntü muhteşem ancak hikaye, senaryo vasat...

• oyun görsel açıdan mükemmele yakındı. oyun bir dizinin bir bölümü gibi kısa olması en büyük eksikliği ve bu sebeple karakterde az sayıda olması bir sorun olabilir. benim gibi çok oyuna vakti olmayan 30 yaş üstü kullanıcılar için sıkılmadan baymadan bitirilen güzel bir oyundu. fakat kutulu d&r dan 199 tl vererek aldığım bu oyunun PS4 aldığım ilk tarihte PS Plus kullanıcılarına ücretsiz yada cüzzi bir fiyattan sunulması oyunun kitlesini ve sony nin müşteri gözünde algısını çok büyük bir ölçüde gelişmesini sağlardı. oyunun tamamen sinematikle geçen bölümleri olmasına rağmen yine çıksa yine alınacak bir oyun.
  • 1. Online yok
    2. Fazlasıyla uzun süreli ve atlanamayan oyun içi sinevizyonlar
    3. Özellikle lycanların belirli bir atak kombinasyonu ile gelmesi
    4. Küçük altyazı
    5. Kısa oyun süresi

Bunlara rağmen oyun içi görselleri ve karakterler benim çok hoşuma gitti.
  • Tekdüze ve koridor yapı ilerleme sistemi de cabası!

Grafik ile yırtarız diye yola çıktılar ama yemezzz...
  • açıkcası oyun güzeldi ama hem kısa olması hemde sinematik videoların çok uzun olması bazı yerlerde sıkmaya başladı.
  • iyi bir içeriği harika grafiklerle bezemişsin fakat

sunum kötü, karakterler ile bağ kuramıyorsun, aksiyon vasat

çok daha iyi olabilirdi.

oynanmayacak kadar kötü değil ama iyi de değildi
  • Bence güzeldi ama oyundan çok filme benziyordu ve çok kısa sürdü

• Ben beğenmiştim Order 1886 kısa sürüyor ancak çok güzel bir oyundu. Gameplay olarak grafik olarak çok muhteşemdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.