Dizi çok hoşuma gitti. Şimdiye kadar nasıl gözden kaçırmışım bu diziyi |
The Orville (2017) - Seth MacFarlane (2. sayfa)
-
-
Diziyi bitirdim. Çok beğendim. Herkese hitap etmeyebilir ama bence bi şans verin eğer dizi arayışındaysanız. Eğlenceli ve bir o kadarda güzel mesajlar veren bi dizi. Her bölüm farklı konu işleniyor. hiç sıkmıyor hoş vakit geçirmek için bire bir.
2.sezon biteli 2 sene olmuş. Sezon 3 yakında geliyor, fragmanı izledim çok iyi görünüyor baya ciddi hazırlanmışlar sezon 3 için belli oluyor.
-
Çıksın artık yahu. Kaç sene geçti hala bekliyoruz.
-
Uzun zamandır The Orville ve Firefly Disney+ listemde bekliyorlardı. İptal edildiler diye çekiniyordum, 3. sezonunun gelecek olması iyi olmuş. Zaten 3. sezonu 2 haziranda başlıyormuş, o zamana kadar Disney+'tan binge-watch yaparım.
-
Hocam sizce The Orville Disney + Tr ye gelir mi
-
Gelecek cunku altyazisi var. Ama 3. sezonu guncel eklerler mi bilemiyorum. 3. Sezon su an icin sadece Disney+ Kanada katalogu icin duyuruldu. Ben zaten Kanada katalogundan seyrettigim icin 2 hazirandaki bolumde Turkce secenek var mi diye bilgi veririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Nymphetaminê Sizin için kontrol ettim. 3. sezonda Türkçe dub. ve Türkçe altyazı mevcut. Fakat Türkiye kataloğuna sezon bitmeden eklenir mi bilemiyorum. 3. sezon şu anda bazı Disney+ kataloglarında mevcut/haftalık ekleniyor, bazınlarında ise mevcut değil.
-
Harika. Teşekkürler. Sezon biter bitmez eklensin okeyim ona :D Tüm bölümler geldikten sonra izlemeyi planlıyorum.
-
Geldi 3.sezon ilk 5 bölümde eklendi bugün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OO müthiş. Biraz önce girmiştim fark etmemiştim
Süper oldu bu
Ben henüz başlamadım Sezon bittikten sonra izlicem. Tüm bölümler gelsinde. Netflix geldikten sonra dizi izleme alışkanlığım değişti benim :D Haftalık takip etmiyorum artık. İzlediğim dizinin yeni sezonu geldiğinde tüm bölümler geldikten sonra izliyorum :D
Edit: Şuan güncel takip edenlerin yorumları nelerdir ? Beğendiniz mi? Şahsen fragmanlardan çok iyi olacak gibiydi 3.sezon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 30 Haziran 2022; 10:31:3 > -
Ben seyretmedim hiç ama bilgi amaçlı buraya yazdım takip edenler görsün diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
-
3.sezon final bölümü geldi.
9.bölüm görsel olarak baya iyiydi. Parayı son bölümlere ayırmışlar anlaşılan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X