Şimdi Ara

The Others (2001) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz hiç korku filmi izlememişsiniz her halde tamam filmin senaryosu güzel fakat korku olarak 7 yaş üzeri. şahsen ben hiç korkmadım

• Alışılmısın dısında başarılı bir kurgusu vardı 10/7.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

siz hiç korku filmi izlememişsiniz her halde tamam filmin senaryosu güzel fakat korku olarak 7 yaş üzeri. şahsen ben hiç korkmadım

Zaten bu film gerilim filmi.

• quote:

siz hiç korku filmi izlememişsiniz her halde tamam filmin senaryosu güzel fakat korku olarak 7 yaş üzeri. şahsen ben hiç korkmadım

Atara gel

• quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

quote:

zaten gerilim filmi diye bir şey olmaz. korku-gerilim olur. aslında demek istediğim bence bu film o kadarda abartılacak bir şey değil. bu alanda kat kat daha iyi olan filmler var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: La Mort

quote:

zaten gerilim filmi diye bir şey olmaz. korku-gerilim olur. aslında demek istediğim bence bu film o kadarda abartılacak bir şey değil. bu alanda kat kat daha iyi olan filmler var

Başından sonuna kadar o atmosferi yaratmak kolay değil.Ve bunu korku öğelerinden fazla yararlanmadan yapmak çok zordur.Bence işin bir de bu tarafından bak.

• Bu yönetmenin 4 filmini izledim 4 üde çok güzeldi.Filmlerinde klişe diye bir şey bulamazsınız.
  • Efsane bu ya
  • Sonu ile insanı şok eden, nadir filmlerden biri.

9/10
  • Gerçekten çok güzel bir filmdi
  • The Others çok güzel bır fılmdı ozellıkle sonu ıle ızleyıcıyı sağlam sekılde ters köşeye yatırıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel bir film böyle filmler on yılda bir geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Mükemmel bir film böyle filmler on yılda bir geliyor.

2011 de gelen film neydi o zaman, söyle bakalım
  • quote:

Korktuğun filmleri söyle bakalım merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Mükemmel bir film böyle filmler on yılda bir geliyor.

2011 de gelen film neydi o zaman, söyle bakalım

Insidious bir yıl fark var ama idare et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

aynalar'da korkmadım ama izleyeli 3 sene oldu ve hala aynalara bakamıyorum. beni çok etkiledi:
    MİRRORS=AYNALAR

• quote:

quote:

quote:

aynalar'da korkmadım ama izleyeli 3 sene oldu ve hala aynalara bakamıyorum. beni çok etkiledi:
    MİRRORS=AYNALAR

Yetimhaneyi tavsiye ederim. Ayrıca ilk mesajdaki üslup çok yanlış. The Others beni germesine rağmen aynalardan gram etkilenmedim mesela ve bunu senin yaptığın yolla belli etmiyorum korku filmi mi o ya puhaha -7 anca gerilir aynalara bakamaz diyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 11 Ekim 2012; 23:07:09 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

MİRRORS=AYNALAR

Yetimhaneyi tavsiye ederim. Ayrıca ilk mesajdaki üslup çok yanlış. The Others beni germesine rağmen aynalardan gram etkilenmedim mesela ve bunu senin yaptığın yolla belli etmiyorum korku filmi mi o ya puhaha -7 anca gerilir aynalara bakamaz diyerek.

ben zaten belittim güzel diye ama bu kadar abartılcak bir şey değil

• Finali şimdiye kadar gördüğüm en muazzam finaldir.
    İzlemeyenler izlesin ben böyle şey görmedim. 6-7 sahnede twist var zaten twist içinde twist sanki twisepşın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elvis the Pelvis

Finali şimdiye kadar gördüğüm en muazzam finaldir.
    İzlemeyenler izlesin ben böyle şey görmedim. 6-7 sahnede twist var zaten twist içinde twist sanki twisepşın

Twist nedir kardes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.