Şimdi Ara

The Pianist filmindeki sahnede..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettim sizce bu sahnede piyanonun coştuğu yerlerde gerçekten de piyanoyu Adrien Brody mi cakılıyor?

http://www.youtube.com/watch?v=l6XwAZ2nKA4

Belki bi kamera oyunu yapılmış olabilir bi süre sonra sadece parmaklar ve adrien'in yüzü arasında gidip geliyor kamera,bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 22 Ağustos 2013; 1:28:43 >

• Sanmıyorum.
  • Evet kendi çalmıştır. Adrien Brody filmden önce 5-6 ay piyano dersi almış.

Bir kaynakta burda var: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080428051145AAI7syM
  • Kendi çalmıştır bence.Üstte kaynak göstermiş ark.
  • Önceden az da olsa piyano çalabilen Adrien, "Piyanist" filminde oynayabilmek için 6 hafta boyunca günde 4'er saat piyano dersi almak zorunda kaldı.

Kendi çalıyor.
  • Peki sizce bu sahnenin provası kaç kez yapılmıştır?
  • Adamın yeteneği,iş ahlakına göre şekillenir bence.Bazı oyuncular sahnelerde çok cıvırlar.O yüzden çok kez çekmek zorunda kalırsın.Burda şöyle birşeyde yapmış olabilirler.Önceden kendisi çalmıştır ama sahneyi çekerken çalıyor gibi yapmıştır.Şu playback dediğimiz olay işte.Eğer öyle değilse bence birden çok yapmışlardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben zamanında Berlinin Kaplanı filminin setinde bulundum da bostancıda uyduruk bi boks sahnesi için her bölümü 7-8 er kez cekiyorlardı(gerci bu yönetmenin kerizliği) set yaklaşık 12-14 saat sürdü ordan bağlantı kurup Berlinin Kaplanında böyleyse bu filmde nasıldır acaba sorasım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolucana -- 22 Ağustos 2013; 18:07:25 >
  • Yukarıda arkadaşın dediği gibi playback olayı varsa daha kısa sürede bitmiştir eğer yoksa sahne duygu yükü ağır bir sahne olduğu için çekimi çokta kolay olmasa gerek.
  • Kendi çalmıştır...
  • Kendisi çalıyor.
  • Chopin'in Ballad'ını çalıyor. Açıkçası oldukça zor ve ileri seviye bir eserdir. Eğer gerçekten kendi çalmış ise tebrik etmek lazım yetenkli adammış.
  • Bence kendisi çalmamıştır ama çaldıysa büyük bir alkış. :)
  • Kendisi çalmıştır.uzun süre pratik yapmıştır.
  • playback yok ha
  • Kendisi çaldıysa tebrik etmek lazım
  • Video hata verdi

Edit:linki gördüm tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekleGeliyorum -- 26 Ağustos 2013; 13:05:27 >
  • Shine filmindeki Geoffrey Rush ın bu sahnesi içinde aynı soru sorulabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.