Şimdi Ara

The Punisher(İnfazcı) mutlaka izleyin!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw ben zati biliyorum konuyu bişi açıklamana gerek yok (orda okadar şey anlatmısım herhalde marvelin kahramanlarınında az cok hayat hikayelerini bilirim) orda tüm marvel filmlerini izlemedim demişsin spiderman filminin 1.ciside okadar muhtşem deildi neden cukü konu millete aksetirildi ama adam super kahraman statusunde olduğu için filme ister istemez özel efektlerde eklenince su götürür bi 1. bölüm oldu ama malesef marvelin sayılı human-hero (insan-kahraman) larından olan punisher özel efekt kullanımadığı için filmin sönük gectiği pırıltı taşımadığı kanısına kapılmana neden olmus normaldır marvel deyince akla hep spider-man,hulk,x-men,wolverine vb...geldiği için ortaya birden normal bi insan cıkınca seyirci bunu biraz ''a olmamıs'' gozuyle bakıyor 2. filmde mutlaka marvel gusel bişiler cıkaracak
  • walla herhangi bir film izlesem bu kadar sövmezdim bi şeye benzetemedim ben bu filmi
  • Ya bu dandik filme de güzel demişiniz ya pes. Yılların punisherı böyle mi canlandırılır.
  • zaten merak etmeyin bu 2. canlandırılıs

1.dolph landurugen (soyadı yanlıs biliyom soyle diyim rocky 4 ivan dragan) ha karizma açısında cok daha iiydi adamın soğuk bakısları ve filmin sonunda küçük çoçuğun gözlerine bakıp

''bak senin baban kötü biriydi ve cezasını verdim sen büyüynce iyi biri ol şimdi gidiyorum eğer kötü biri olursan emin ol geri dönerim''

o çocuk sanırım büyüynce rahip falan olmustur
  • Duydum ki o çocuk gay barlara takılıyomuş Fazla yumuşamış galiba
  • Filmi az önce izledim çıktım. Parayı boşa verdik wallaa...
    Filmde güzel sahneler var ama, abartılı sahneler daha çok. Sokuyosun bıçağı rusa banamısın demiyo. Rus esas oğlanı resmen benzetiyo. Boş çuval gibi ordan oraya atıyo. Duvarlar filan yıkılıyo. Bi ara dedimki apartman çökecek. İyi ki temellere zarar vermediler.
    Bi ara esas oğlanda bir karış sakal, noluyoz lan dedim biz hangi filme geldik bu Robinson Cruso filmimiydi?
    Akabinde bunlar travoltanın adamlarından saklanmak için girdikleri yerden çıkarken adamdaki duruş, kızdaki hava, üstünede şimşekler çakmaya başlamaz mı. Allah Allahhh.
    Bunu yazanın fikrimidir, yönetenin dahi düşüncesi midir çözemedim, piercingli çocuğun piercinglerini travoltanın adamları söktükten sonra çocuktan müthiş diyalog "Bana borçlu değilsin". Zaten adamda sana borcum neydi dedi ya. Sanki soran oldu Kırıldım yaaa... Full komedi. Zamanınız varsa kız arkadaşınızla iyi vakit geçirmek için gidebilirsiniz. Bol bol gülersiniz fena olmaz...

Tahmin ediyorum devam filmleri güzel olur ama bu çok dandik. Bütçesi yüksek Cüneyt ARKIN filmi olmuş resmen.

• ARKADAŞIM BİZDE BİLİYORUZ ANLAMININ CEZALANDIRICI OLDUĞUNU HERALDE YALNIZ SENİN BİLMEDİĞİN BİR ŞEY VAR Kİ ODA FİLMİ İNFAZCI DİYE ÇEVİRMELERİ

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

puhahaha adam yakışıklı diyemi seyretcez.
    bu arada punisher cezalandırıcı demek infazcı değil.
  • yaw hakkaten rus ile kavga ettiği sahne ve özellikle rusun kızgın yağı suratına yediği sahnede çıkardığı böğürme sesi manyak olmuş...
  • bende izledim film gayet iyi.
  • Film bence izlenmesede olur bi film bazı sahneler varki artık sonrasını önceden kestirebildiğimiz sahneler konuşmalar desen ona keza çok film izlediğimden mi artık bilmiyorum ama fikrim 10 üzerinden beş zamanı değerlendirenler için kayıp
    arkadaşlar fikrimi paylaştım sadece sizin yorumlarınıza saygım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_Ü_s_O -- 11 Ekim 2004, 16:43:58 >
  • bu film amerikada 2 yıl önce falan gösterime girdği bize daha yeni geliyo ilginç yani....
  • valla punisher a yakışmayan bir film olmuş resmen öldürmeyen allah öldürmez olayı gerçekleşiyor filmin bir kaç yerinde çizgi romanının yanında oldukç basit olmuş ben beyenmedim arkadaşlar
  • yaa arkadaşlar bu filmde çalan bir klasik müzik vardı.

Bilmiyorum hatırlayan var m? hani hayvan gibi bir herifle kavga ederken yan evde mutfakda bir şey yaparken klasik bir müzik çalıyordu, hatırlayan var mı???
  • bi de filmin anan teması var hani gaz varici bi müzik böyle"frank castel is dead..." falan derken çalıodu arkada on ki yaw?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.