The Quarry | Official Gameplay Overview Trailer | 2K 2Kyoutube Learn more about The Quarry’s gameplay mechanics and immersive teen horror narrative from Director Will Byles.
THE QUARRY releases June 10 on PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X, and PC (Steam).
🏕️ https://2kgam.es/thequarry
FOLLOW THE QUARRY:
https://instagram.com/visitthequarry
https://tiktok.com/@visitthequarry
Play as each of the nine camp counselors in a thrilling cinematic tale, where every decision shapes your unique story from a tangled web of possibilities. Any character can be the star of the show—or die before daylight comes. How will your story unfold?
YOUR STORY, THEIR FATE
Will you dare to check what's behind that trap door? Will you investigate the screams echoing from within the forest? Will you save your friends or desperately run for your life? Every choice, big or small, shapes your story and determines who lives to tell the tale.
A STUNNING CINEMATIC EXPERIENCE
Cutting edge facial capture and filmic lighting techniques, combined with incredible performances from an iconic ensemble cast of Hollywood talent, bring the horrors of Hackett’s Quarry to life in a pulse-pounding, cinematic thrill ride.
ENJOY THE FRIGHT WITH FRIENDS
Place your faith in up to 7 friends in online play, where invited players watch along and vote on key decisions, creating a story shaped by the whole group! Or, play together in a party horror couch co-op experience where each player picks a counselor and controls their actions.
CUSTOMIZE YOUR EXPERIENCE
Adjustable difficulty for all gameplay elements let players of any skill level enjoy the horror. And if you prefer to watch rather than play, Movie Mode lets you enjoy The Quarry as a binge-worthy cinematic thriller. Select how you want the story to unfold, kick back, and munch on some popcorn in between all the screams!
STARRING:
David Arquette as Chris
Ariel Winter as Abigail
Brenda Song as Kaitlyn
Evan Evagora as Nick
Halston Sage as Emma
Justice Smith as Ryan
Miles Robbins as Dylan
Siobhan Williams as Laura
Skyler Gisondo as Max
Zach Tinker as Jacob
Ethan Suplee as Bobby
Grace Zabriskie as Eliza
Lance Henriksen as Jedediah
Lin Shaye as Constance
Ted Raimi as Travis https://www.youtube.com/watch?v=FGVj5yMfOgo |
The Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (3. sayfa)
-
-
İncelemecilere oyunun belli bir kısmını oynatmışlar. Hemen hemen herkes oyunun Super Massive'in bu zamana kadarki en iyi oyunlarından birisi olduğunu söylüyor. Korku unsurunu, seçimleri, foto realistik gerçekçiliği oyunun çok iyi yaptığından bahsetmişler genelde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun Multiplayer Modu 8 Temmuz'a Ertelendi.!
Supermassive Gamestwitter“An update on The Quarry's online multiplayer:”https://twitter.com/SuperMGames/status/1529807079191502848
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 26 Mayıs 2022; 16:49:21 > -
Bu ekip 80'ler slasher filmlerini yalayıp yutmuş. Yine atmosferi şahane, aşırı heycanlı ve film tadında farklı deneyimler sunan bir oyun oynayacağız. Supermassive games'i çok değerli görüyorum özgün ve güzel bir tarzları var piyasanın tek düze geldiği bir dönemde bu firmanın oyunları ilaç gibi geliyor
Bu arada benim gibi 80'ler korku sineması severler için ekstra güzel bir haber oyunda Lance Henriksen var. 80'lerde bir çok korku filminde var ama herkes çoğunlukla James Cameron Aliens filmindeki Bishop rolüyle bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 27 Mayıs 2022; 21:18:37 > -
Bi ara xbox gamepass first day dedikodusu okumuştum.Böyle bir duyuru oldu mu?Yoksa önsipariş geçeceğim oyunu ps5’ten.Sonuçta tr şartları Oyun çıktıktan sonra fiyatı 999 bile olabilir
Trophy listesi;
https://www.powerpyx.com/the-quarry-trophy-list-revealed/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2K bu oyunu ilk gün Gamepass'e vermez zannetmiyorum
kupa listesi fena durmuyor en az 2 kere bitirmek gerekecek. tek kız ve tek erkek sağ kalma kupasıda bölüm seçerek yapılabilir gibi duruyor. 3 çeşit toplanacak varmış zorlamaz bizi :)
çok keyifli olacak oynaması. Türkçe olmasıda artısı..
Until Dawn ile cok benzer kupalar.İlk run da collectibles ve herkesi hayatta tutup sonra chapter select ile kalanlar halledilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 gün sonra oynuyoruz atmosferi ve temposu çok çok yüksek bir oyun bizi bekliyor.
Kurak yaz aylarında ilaç gibi gelecek.
The Quarry-Callisto Protocol-Dead Space Remake-RE 4 Remake satışları oldukça önemli olacak.
Satışlar iyi Olursa Korku oyunlarının sayısı artar önümüzdeki yıllarda.
Bu 9 aylık süreç korku oyunlarının kaderini tayin eder kanımca
Opencritic tahmini yapayım. Until Dawn puanını da geçip "84" puan alacağını düşünüyorum
Until Dawn çok hoşuma gitmişti birkaç kez bitirmiştim bunuda almaya karar verdim. 😇 Stüdyonun en son Hidden Agenda oyununu oynamıştım daha sonra çıkan oyunlar nasıldı acaba 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun az önce ön indirmeye açılmış olması lazımdı. Eğer PlayStation'da aktif olan varsa, ön indirmeye bakıp haber verebilir mi? Teşekkürler
ön yükleme başladı hocam 47gb
Bilgilendirme için sağ olun hocam
Until Dawn gibi bir oyun olacaksa gerçekten. Konusu ve karakterlerin hikayeleri ile güzel bir sunum yaparlarsa 85 - 86 alabilecek potansiyeli mevcut.
Ellerinde ki Grafik motorunu çok güzel kullanmışlar kısa incelemelere bakacak olursak. :)
Her halükarda bizde güzel bir his bıraksın yeterli olacaktır hocam. Sonrasında tekrardan oynamak için bir sebebimiz olabilir.
-
186 Tane oyun sonu olacağı söyleniyordu hocam. Bayağı uğraşmışlar gibi duruyor. Umarım beklediğimize değer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 8 Haziran 2022; 1:47:56 >
Ben 90 diyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X