Şimdi Ara

THE RAİDER TURKS (AKINCILAR) BATTLEFIELD 4 PS4 TÜRK KLANI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
3
Favori
11.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu PC'de yapılmış bize PS4'de yapar mıyız?
  • PSN ID: playerhca
    daha önce analogla oynamışlığım yok alışmaya çalışıyorum sorun olmaz derseniz bende takılmak isterim.
  • Arkadaşlar benide aranıza alırsanız sevinirim :)
  • Katılmak isterdim ama ps4 e yeni geçtim pcden konsola alışmakta zorluk çekiyorum suan :)
  • Ben de katılmak isterim PSN:MY86
  • Neyse yavaş yavaş gelişiyorum psn adım MolariteIV
  • touch_of_sleep kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeş sizinle beraber battlefield 4 oynamak istiyorum kurallara uyarım Tagı TURK yaptım PSN adım CeyhunPolat @touch_of_sleep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üye alımı yoktur arkadaşlar.
  • Psn id No_Typhon eklersin
  • notyphon N kullanıcısına yanıt
    hehe eklerim.
  • Arkadaslar merhaba,

Klan ismini " Turkish Raiders " ya da " The Raiding Turks " olarak degistirin bence.Daha once soylendi mi bilmiyorum ama simdiki hali anlam karmasasi olusturuyor.

nacizane tavsiye.

iyi oyunlar,kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 10 Şubat 2014; 1:14:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60432719&p=1#60432719

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62133692&p=1

Hocam telif hakkı aldımızmı ?

• neden anlam karmaşası olsun? bizimki the raider turks(akıncı türkler) diğer klanın adı akıncılar(raiders)

arada fark var teliflik gibi bir durum söz konusu değil . ben bu ismi seçerken diğer klandan haberim bile yoktu.

ayrıca the raider turkste sorun yok hocam ingiliz edebiyatı okuyorum. turkish raiders veya başka bişeye çevirmeye gerek yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi touch_of_sleep -- 10 Şubat 2014; 1:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

neden anlam karmaşası olsun? bizimki the raider turks(akıncı türkler) diğer klanın adı akıncılar(raiders)

arada fark var teliflik gibi bir durum söz konusu değil . ben bu ismi seçerken diğer klandan haberim bile yoktu.

ayrıca the raider turkste sorun yok hocam ingiliz edebiyatı okuyorum. turkish raiders veya başka bişeye çevirmeye gerek yok yani.

hocam takılmak için yazdım sadece benim klanı bu sene yeniden topluyorum ps4 te cod , fıfa oynarsan gel :)

• eyw hocam battlefield klanıyız maç yaparız isterseniz toplanın hele bi.malesef cod oynayan yok bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

eyw hocam battlefield klanıyız maç yaparız isterseniz toplanın hele bi.malesef cod oynayan yok bizde.

Tamamdır hocam

• Hocam belli duzeyde tecrube istiyor mu klan ? Oynuyorum ama tecrube yok pek :)

• 3KuR_SaD3 kullanıcısına yanıt
    şimdilik tecrübe aramıyoruz ama zaten kulube üye alımı şuan yoktur.
  • alım yok denmis ama yınede katılmak ısterım. zaten klandan zıyade bf oynayacagım arkadaslar arıyorum. epey oynuyorum bfyı, fena da oynamam. eklerım sızlerı yakında.
  • Herkese selam, clan'a alım olmadığını biliyorum ama ps4'te tanımadığım insanlar yerine türk arkadaşlarla oynamak daha mantıklı geliyo... Nerdeyse her gün online oluyorum. İsteyen eklesin.

PSN ID : TR-Tansu28

( Aynı zamanda 2K14, Fifa14, Call of Duty'de oynuyorum )
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.