Şimdi Ara

The Saboteur (2009) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
0
Favori
66.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Patch'ten sonra da devam ediyor işte. Patch konularının da çoğunu okudum, düzeliyor diyen sayısı az, düzelmedi diyenlerin sayısı çok daha fazla. Düzelmeyenlerden biri de benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorTR

Patch'ten sonra da devam ediyor işte. Patch konularının da çoğunu okudum, düzeliyor diyen sayısı az, düzelmedi diyenlerin sayısı çok daha fazla. Düzelmeyenlerden biri de benim.

Peki patch ten ziyade yapımcının önerdiği bazı ince ayarları yaptın mı. Bunlardan biri vista yada win7 kullanıyorsan msconfigten işlemci sayısını 1 e düşürmek.

Bir tane daha vardı ama şimdi aklıma gelmiyor. Oyunla alakalı bir ayardı sanırım. Bilen biri yazar bunu.
  • ben sistemimde patch yaptıktan sonra gayet rahat biçimde oyunu bitirdim normal derece zorlukta. win7 32bt kullanıyorum. birkaç kere oyunda takılma oldu. alt-f4 ile çııp girince sorun ortadan kalkıyordu. ama şöyle 3-4 saat aralıksız oynarken verirdi o hatayı.
  • arkadaşlar oyunun % 94deyim 1.45 saniyede yarışa katılma bölümündeyim ama mavi yarış arabam var bir türlü zaman içinde yetişemiyorum zaman yetmiyor bu kısmı oyunu bitirmiş arkadaşlar nasıl geçmiş yardımcı olursa sevinirim başka spor arabalar varsa yerlerini söylermisiniz cvplar için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemle oynuyorum ama oyunda anlık takılmalar oluyo, bazende tamamen donuyo...
  • mükemmel oyun olmuş. win7 ultimate 64 bit işletim sisteminde tüm ayarlar sonda cillop gibi çalışıyor. repack vardı bende rusça çıkmıştı tüm yazılar ama repack sahibi olup ingilizce yapmasını beceremeyenler için yazayım;

open regedit and find
    hkey_local_machine/wow6432node/electronic arts/saboteur
    and change the language "English" and locale to "en"

oyun iyi olmuş, deli olmuş :) kesinlikle yılın oyunlarından, felaket sürükleyici ve kral bi atmosferi var. cıbıldaklık da var, herke$ oynasın derim valla oynamayan kalmasın. ama dikkat edin oyuna bi girdiniz mi çıkışınız zor oluyor yeminle:)

P.S: en kral oyun firması sensin EA. helal koçum, yardır musa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 16 Şubat 2010; 2:40:28 >
  • arkadaşlar oyunun % 94deyim 1.45 saniyede yarışa katılma bölümündeyim ama mavi yarış arabam var bir türlü zaman içinde yetişemiyorum zaman yetmiyor bu kısmı oyunu bitirmiş arkadaşlar nasıl geçmiş yardımcı olursa sevinirim başka spor arabalar varsa yerlerini söylermisiniz cvplar için teşekkür ederim
  • arkadaşlar oyunu logitech chillstream ile oynamaya çalıştım fakat rt tuşu etrafa bakmamızı sağlıyor aynı şekilde lt de..araba kullanmak istediğimde rt ye basıonca gaz için sğrekli camera dönüyor,optionstan değiştirmek istedim ayarları fakat zaten bu tuş başka bir action a atanmış diyor yani de kol üstündeki görev tuşlarının yerlerini değiştirmek istiyorunm ama izin vermiyor varmı bunun çaresi?
  • Oyuna yeni başladım inanılmaz derecede sardı.Paris'i gerçekten çok iyi yansıtmışlar.Tek eksisi adamları öldürürken ketcap gibi kan çıkması..Görevler o kadar çok sardı ki Eyfel kulesine gidemiyorum bile.Ama binaların tepesine çıkıp yağmurlu bir havada gök gürleyip şimşek çakarken cigara tüttürmek gibisi yok :)
  • Arkadaşlar;

Oyunu kurduktan sonra makineye format attık. Oyun D sürücüsünde idi. Yeni Windowsta oyun çalışıyor ama reg değerleri kaybolduğu için patch dosyası oyunu göremiyor. DVD de kayıp. Mümkünse bir arkadaş registry değerlerini export edip mail olarak atabilir mi?

zeytinpark et hotmail nokta kom

Teşekkürler...
  • Oyun Türkiye'de rtük tarafından sigara dumanına sansür uygulanmadığı için yasaklanabilir...
  • Çatılarda Free Run yapmak gerçekten eğlenceliydi.Oyun içerisine serpiştirilmiş küçük ayrıntılarda çok güzel olmuş.Sigara içmesi vs. vs.
    Ama hikaye bakımından sönük gibime geldi.Başlarda güzel işleyişi olan hikaye ilerlerde iyice sıkmaya başladı.Hikaye bölümlerini sırf milletin aksanını (aksanları gerçekten güzeldi) dinlemek için oynadım ortalardan sonra.En sonuda bence kötü bitti.
  • Ati kartlar ile takılma sorunu yaşayan arkadaşlar. Beta patch i indirin. Atinin de 9.12 driverinı yükleyin driver 10 da takılıyor. 9.12 ile takılma sorunundan kurtulup oynayın. Arkadaşlar ben yüzde 86 dayım görev gelmiyor mesaj geldi ama hala görev gelmedi. Dolaşmaya devam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1925

arkadaşlar oyunun % 94deyim 1.45 saniyede yarışa katılma bölümündeyim ama mavi yarış arabam var bir türlü zaman içinde yetişemiyorum zaman yetmiyor bu kısmı oyunu bitirmiş arkadaşlar nasıl geçmiş yardımcı olursa sevinirim başka spor arabalar varsa yerlerini söylermisiniz cvplar için teşekkür ederim

hocam geçiliyor elbette...yolu çizgiden şaşmöıycak şlekilde hiç durmadan git..alamn kontrollu kapıdan geçiceksin..durma gaza bas.arkana tkaılsın naziler bi süre sonra çemberden çıkıyon zaten..çizgiden skaın şaşma..2 yada 3. el de geçersin mrk etme.ben 3. el de geçebildim..birazda direksiyon kabiliyetine kalmış ..

• bende yükleyeceğim bu oyunu inmesini bekliyorumyorumların çoğu olumlu anladığım kadarıyla
  • beyler ps3 için save dosyası olan varmı elınde? ben oyunda baya ilerlemiştim ancak ne olduysa son bir iki save dosyamı görmedi cihaz benı bıkac bolum gerıye attı. son olarak red light street te bı alman generealı öldürmüştüm tam olarak kaldıgım yer burası;
    http://www.youtube.com/watch?v=Tv48bHKYKxs&feature=PlayList&p=3D14E6C8E576C6FC&index=25
    sabotage the cannon bölümünü bitirmiştim ki makıne perte bagladı elınde save dosyası olan varsa lutfen yardım etsın onca emek boşa gitmesin.saygılar...

• Mutlaka oynanmalı,Türleri arasında üst sıralarda yer alıcak bir oyun oldukça başarılı.
  • beta yamadan sonra başka yama çıktı mı acaba
  • oyun o kadar sardıki beni görevleri %100 yaptım yetmedi;free play targets da %40 a kadar geldim:)
  • Arkadaşlar ben oyunu kudum güncel ekran kartıda yükledim patcdda kurdum ama oyunun exesine tıklayınca şu hatayı veriyor ''the saboteur is unable to continue due to an error initializing your graphics hardware'' ekran kartım ati radeon x1550.... bu sorunu çözen varmı?yardım..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.