Şimdi Ara

The shoot silah aparatıyla birlikte 59tl... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu arada 212 carefura giden bakan var mı?
  • Adam gibi Wii deki gibi tüfek şeklinde bi aparat yapacaklarına su tabancası aparatı yapmışlar. Allah akıl fikir versin, Killzone 3 ü filan bu tabancayla oynayacaklar herhalde.
  • Dealextreme.com da 3 çeşit var,

1.............................15 usd

The shoot silah aparatıyla birlikte 59tl...

2........................ 11 usd

3.....................7.20 usd

yaklaşık 100 usd geçmeyen bir sipariş paketi oluşturuyorum,
    bunlardan birini alacağım....................

iyi oyunlar

• Bence görünüş önemi yok kullanabilirlik ve hafif olması önemli. Tabi bence. Mesela ok oyununda kolum baya ağrıyor bide ateş ederken silahın ağırlı daha da yoracak bizi
  • Kozyatağı carrefourun içindeki sony centerdan, oyunu ve silahı 59 tl'ye aldım. Hatta benden sonra bir arkadaşım daha aldı.
    Silah aparatının içine move yerleştirilerek oynanıyor, çok mükemmel değil ama bu fiyata gayet uygun geldi bana.
    Silah başka oyunlarda kullanılabilirmi bilmiyorum ama söylediğiniz tüfek ve diğer silahlar amazon gibi internet sitelerinde var.
    Sanıyorum Killzone 3'ün çıkmasıyla oyuna uygun silahlarda piyasaya çıkacaktır.
    İyi oyunlar...
  • arkadaş doğru söylüyor, arayıp sordum fiyat doğru ama ellerinde kalmamış, bu hafta tekrar geleceğini söyledi. bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketenhelva

arkadaş doğru söylüyor, arayıp sordum fiyat doğru ama ellerinde kalmamış, bu hafta tekrar geleceğini söyledi. bilgilerinize.

Hala gelmemiş, diğer Sony Centerlarda ise 109 TL.

İşin kötüsü bu aletten bayramda Almanya'da 15 Euro'ya aldım, ikincisine bu kadar para vermek koyacak, iki tane alacakken eşim pahalı diye istemedi, şimdi ise o da oynamak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketenhelva -- 9 Aralık 2010; 18:55:39 >
  • Bu nedir ya tamam bu oyunlarda görüntü önemli degil ama nes çakması gamestar larda bile daha krallarını görmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.