arkadaşlar bu sequel shop bölümünü geçemedim. (lisa & marge ilk görev) geçemediğim yeri şurası:
polisleri ve gta hayranlarını dövdükten sonra lisa ile kare, üçgen ve daire şekilli parçaları yerlerine düşürüyoruz. sonra marge i seçip o parçaların yanına gittiğimizde yanlış anlamadıysam "marge'in megafonu ile objeleri hareket ettirebilirsin" falan gibi bir şey yazıyor. objeleri hedefleyip B ye basıp megafonla bi şeyler yapmayı deniyorum olmuyor. burada ne yapmalıyız? nedir buranın olayı?
Hemen arkada marge i polise dönüştüren item var, onunla mı bi şeyler yapacağız?
lisa ile o üçgen,kare ve daire yi yerdeki yerlerine yerleştir.(hani lisa eliyle koyuyoya öyle) sonra onlar yükselecek sende ordan gideceksin
marge megafonla insanları kontrol edebiliyor kare üçgen daireyi yerlerine yerleştirip insanları kullanarak objelerden bir platform yapıcaksın ve yukarı çıkıcaksın..
quote:
Orjinalden alıntı: maddie
oyunu az önce kardeşimle multi oynayarak bitirdik güzel oyundu.keyif aldım oynarken.bide bitirip bitirmediğimden emin değilim %69 una geldi.bitti gibi.görevde yok.acaba bittimi yoksa bitmedimi
@amonramses cevap bekliyorum
Güzel oyuna benziyor bende denemeye karar verdim.
quote:
quote:
oyunu az önce kardeşimle multi oynayarak bitirdik güzel oyundu.keyif aldım oynarken.bide bitirip bitirmediğimden emin değilim %69 una geldi.bitti gibi.görevde yok.acaba bittimi yoksa bitmedimi
evet oyun yüzde 100 olmadan bitiyor bende yüzde 57 de bitti yapamadığın şeyler (toplanan kapak ıvır zıvır , extra bölümler ) ile yüzde 100 e tamamlanıyor sanırım.. bende şaşırmıştım bitiverince çat diye
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
quote:
quote:
evet oyun yüzde 100 olmadan bitiyor bende yüzde 57 de bitti yapamadığın şeyler (toplanan kapak ıvır zıvır , extra bölümler ) ile yüzde 100 e tamamlanıyor sanırım.. bende şaşırmıştım bitiverince çat diye
ok sağol.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme