Şimdi Ara

The Sims 3 Ölüm Bahçesi(Sonuçlandı!!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
17.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendisi bir matematik öğretmeni hele hele sadist bir matematik öğretmeni olduğu için hayatta kalmak konusunda da oldukça sadist davranacaktır. Ayrıca içlerinden hayata bağlanma isteği en çok Alamet hocada gözüküyor. Diğerleri zaten b.k yoluna girmişler ya uyuşturucu bağımlısılar ya da kaçakcılar.

Neyse Alamet hoca bu evden çıkacaktır
  • Ölüm bahçemizde bir ölüm daha gerçekleşti arkadaşlar
    Durumlar birhayli kötüleşmeye başladı.Herkes ölümün eşiğinde

Üçüncü ölen yarışmacımız

Tuğba

The Sims 3 Ölüm Bahçesi(Sonuçlandı!!!!)

Tam diğer kişinin canını alıyorken Tuğbanın çığlıkları duyulur.Bunları yapan kişi o pelerinin içindedir.2nd Sezonda yüzünü görüceksiniz.Katil başkasının canını alırken bağıran tuğbayı farkeder ve arkasını dönmeye başlar.
    Ve sonra işini bitirir.Tuğba artık ölüdür.

- Herkes bir araya gelsin evde olağanüstü hal ilan edilmiştir Ölümler peşpeşe gelmektedir yaşamak isteyenler önlemlerini alsın - Diye seslendiğimde ilk harekete geçen alamet oldu
    Benim favorim Marilyn umarım hayatta kalır.

Evet psikolojisi bozuk yarışmacılarla yaptığımız röportajımızı sunuyoruz.(Bahçede birçok gizli mikrofon ve hoparlör bulunmaktadır.

Marilyn: Çok bitik bir haldeyim.Artık uykusuzluk dayanılmaz bir hal aldı tuvaletimiz yapıcağımız yer yok herkesin gözü önünde yapmak çok gücendirici.Ayrıca kızlar teker teker ölüyor kızda kalmadı tadı çıkmaz buranın artık.Alametede çok uyuz oldum ne biçim adam o öyle ya uyurken milleti yattığı yerden kaldırıyo orası çok sıcak olmuştur sen git şurda bnm yerimde yat diyo kendisi sıcağa geçiyo Bu adama laf yetiştirilmez...

Buti: Kendimi çok kötü hissediyorum.Artık kurtulma ümidim kalmadı.Alamet hoca hayata tutunmamızı sağlayan her fikri yalanlıyor ve kötülüyor.Artık yaşama ümidimiz ve hevesimiz kalmadı.Ben o kadar zengindim ve adamlarım vardı nasıl olduda buraya geldim???

Steve: Sanırım dayanacak gücüm kalmadı.Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.Ben işlerimi gizliden yürütürdüm buraya alan kişi beni nasıl seçti??Tamam herkesin bir suçu var hemde açık seçik ama beni nasıl buldu? Of deliricem sanırım ölümün kıyısındayım.Rusyayı ülkemi seviyorum.Ölürsem orda yatmak isterim.

Victoria: Diğelerinin aksine kendime çok güvenim var ve burdan kurtulacağıma inanıyorum.Kurtulduktan sonra bu ev benim olacak ve eşimin paralarıyla buraya yerleşicem.İyi bir anı olucak tabi şu Alamet hoca olmasa Bezdirdi beni be Bıktım hayattan resmen nasıl bi inasn bu ya Herkes birbirine moral verir bizimki her sözümüzü ölceğimize bağlıyo Cidden artık kendi yaşaması için bizim intihar etmemizi istediğini düşünmeye başladım

Alamet Bey: Öncelikle herkese merhaba diyorum.Sanırım bahçedeki en sinir kişinin ben olduğumu düşünüyorsunuzdur.Bak bak pppppp.Evet öyleyim varmı ??!! Ben adamı doğduğuna pişman ederim Ediyorum zaten.Yürüttüğüm moral çökertme politikası tamamen işe yaramış durumda Herkes ölmek için can atmaya başladı.Ahanda buraya yazıyorum ben bu yarışı kazanmazsam bende alamet değilim!!! heyyyyyyttttttt!!!!!!! 6 kere 9buçuk???
    Bilemedin hahahhhhh!!! Oyun benim.Böyle tufaya gelirsin işte. Beni favori seçin kazanın Bu arada şu azrail sandığımız şey insanmış bi anlaşmayamı çalışsam ben onla.Gerçi muhattab olan herkes ölüyo ama ben matematik zekam ile onu etkilemeyi dikkatini çekmeyi başarabilirim

Evet arkadaşlar röportajımızı izledik sıra yeni tahminlerde bulunmakta

Kıyım devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 28 Haziran 2009; 1:18:34 >

• muhahahaha süper ya :D
  • Daha çok yorum istiyorum please
    Ne kadar yorum o kadar sonuç
  • Benim favori hala yaşıyor Steve
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghos[TR]dr

Marilyn

Marilyn
  • Alamet hoca.
  • yaa herkes maç sonu neden oynuyor? alt oynayın, üst oynayın, kombinasyonlar deneyin. ben mesela alt oynadım hemen benimki gitti aldım paramı (sölediğim kişi de ilk elenen olur mu yaa kesin şike var. lig düşmeye kadar gider bu olay)
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderer_utku

yaa herkes maç sonu neden oynuyor? alt oynayın, üst oynayın, kombinasyonlar deneyin. ben mesela alt oynadım hemen benimki gitti aldım paramı (sölediğim kişi de ilk elenen olur mu yaa kesin şike var. lig düşmeye kadar gider bu olay)

Ya ne şikesi olcak Son derece sadist bir oyun kimin ölceği belli değil (çaktırma sen kazan diye öyle yaptım artık bizide görürsün )

Arkadaşlar malesef diğer ölenlerle ilgilenirken köşede sessizce ölen birini gördüm içim acıdı.
    Artık kimsenin ölümden kaçamıyacağını anladım.
    Bu ölüm beni çok üzdü.

Dördüncü ölen yarışmacımız malesef;

Steve

Röportajımız ;

Marilyn : Ölümler çok sık gerçekleşmeye başladı cidden beni korkutuyor.En iyi yarışmacımızı kaybettik çok az konuşurdu ve çok iyi biriydi.Gerçekten üzüldüm gözyaşlarımı tutamadım.(Ağlamayanlar utansın!!! )

Buti : Bu ölüm gerçekten çok kötü oldu.Tek teselli kaynağımızı kaybettik.Alamet felaketiyle başbaşayız.Steve gerçekten çok iyi biriydi onu çok özlicez.

Victoria : Steve'i kaybettik çok üzgünüm.Gerçekten ağladım çok iyi biriydi onsuz nasıl yaşıcaz biz :( Alametle başbaşa kaldık inanamıyorum bittik biz ölmekten beter olucaz.Aklımıza soktuğu şeyler sayesinde intiharların eşiğine geliyoruz.Eğer adil bir yarış olmasını istiyorsanız Alamet illetini burdan alın!!!

Alamet : Severdim keratayı öldü çocukcağız gençti delikanlıydı ama naaaaapalım dimi ya.Yarışma bu önemli olan kazanmak.Yarışmak değil! Hayatta kalmayı bileceksin.Açıkçası ne diyim bi bakıma sevindim Ben moral çökertiyodum o moral veriyodu.Bu benim işime çok yarıcak Şimdi sıra geldi azraili etkilemeye ve diğer yarışmacıları intihara sevketmeye

Arkadaşlar röportajı dinledik.Yarışmacılar artık gerçekten çok zor durumda.En favoriler bile ölmeye başladı.Üzgünüm....

Bu yarışta acıma yok,torpil yok... Sadistçe bir yarış ve sadistçe sonlanması gerek.

Kıyım devam edicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 30 Haziran 2009; 0:45:56 >

• Aslanım Alamet hoca be. Duruşunu hiç bozmuyor
  • beyler işler kızışıyor steve nin ölmesi üzerine dün rus basını bir açıklama yaptı steve nin ölümünden tuğba sorumluymuş evet evet bende ilk duyduğumda çok şaşırdım

meğer o gün tuğba steve e ((tuğba ölmeden önce )) morfiin vermiş steve nin otopsisinde açıklandı

bunu üzerine rys mafyası tuğba nın ailesinin peşine düşmüş bunu öğrenen mit ekibide rus mafyasınn üstüne çullanmaya çalışmış ancak ne zamanki interpol bu olayları takip edersen arkadanda alamet hocaya yardım veriyorlarmışş

sırf olaylar büyüsün diye

tabi her yerde gözü kulağı olan ABD de işe girdi sayın seyirciler söylentiye göre buti nin arkasında amerika varmış CİA FbI buti nin kazanması için üst oynadığını açıkladı!!!!!!!

bizden ayrılmayın

• zuhauhauha
  • quote:

Orjinalden alıntı: mzkaplan

beyler işler kızışıyor steve nin ölmesi üzerine dün rus basını bir açıklama yaptı steve nin ölümünden tuğba sorumluymuş evet evet bende ilk duyduğumda çok şaşırdım

meğer o gün tuğba steve e ((tuğba ölmeden önce )) morfiin vermiş steve nin otopsisinde açıklandı

bunu üzerine rys mafyası tuğba nın ailesinin peşine düşmüş bunu öğrenen mit ekibide rus mafyasınn üstüne çullanmaya çalışmış ancak ne zamanki interpol bu olayları takip edersen arkadanda alamet hocaya yardım veriyorlarmışş

sırf olaylar büyüsün diye

tabi her yerde gözü kulağı olan ABD de işe girdi sayın seyirciler söylentiye göre buti nin arkasında amerika varmış CİA FbI buti nin kazanması için üst oynadığını açıkladı!!!!!!!

bizden ayrılmayın

FBI ve CIA'nin başka işimi yok ya
    Bu arada şu alamet cidden benim bile sinirimi bozmaya başladı kimle konuştuysa konuştuğu kişi ağlamaya başlıyo...
    Favorim Marilyn'e yaklaştı iyice sinirimi bozdu Adam kimseyi tınlamıyo birisi öldü diyelim herkes o yöne doğru koşuyo ağlıyo falan alamet hoca elini çenesine götürüyo kaşları garip bi hal alıyo fln...Gıcık oldum adama

Butide garip bi işler var hep kendi köşesinde duruyo kimseyle konuşmuyo cidden ajanmıdır nedir O kazanabilir gibime geliyo

• cok guzel yazmissin hocam gul gul oldum
    bu arada alamet yer bitirir hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

cok guzel yazmissin hocam gul gul oldum
    bu arada alamet yer bitirir hepsini

+1 alamet öldürür hepsini.
  • Ölüm Bahçesi finale yaklaşıyor.Bir ölüm haberi daha aldık.
    Para saadet getirmiyor diye boşuna dememişler.
    Çok şaşkın bir ölüm biçimi gördüm sanırım gözü arkada gitti...Resimlerdende anlayacaksınız.

Beşinci ölen yarışmacımız;

Buti

Ölüm arkası röportajlarımız;

Marilyn : Son üçe girmeyi başardım işte bu!!! Son üçteyim inanamıyorum. Kesin ben kazanıcam görüceksiniz Şuan çok mutluyum ve çok iyiyim.Buti arkadaşımızada üzüldüm ancak etkisiz eleman gibi birşeydi.Kimseyle konuşmazdı kendi içine kapanıktı.Boşverin ben yaşıyorum siz ona bakın

Victoria : Ve sonunda son üçteyiz arkadaşlar Çok ama çok iddialıyım bu yarışı ben kazanıcam ve öncedende dediğim gibi buranın sahibi olucam.Marilyn çok iyi biri son üçe kalması kötü oldu beni zorlayabilir.Onun dışında Alametten gerçekten çok korkuyorum bu sıralar baya sessiz birşey planlıyor sanırım.Yarışma şimdi heyecan dolu olmaya başladı

Alamet : Eveeeeet beynamazlar son üçteyiz.Ölmesini beklediğim kişi öldü etkisiz eleman her zaman kaybedendir.Victoria nasıl bu kadar dayanabildi hala anlamış değilim.Onu hiç dikkate almadım ama almak gerekiyormuş.Marilyn zaten baya kötü durumda ama bir o kadarda iddialı sanırım gerçekten zorlu bir hal almaya başladı.Neyse artık harekete geçme zamanı.İlk halletçeğim Marilyn olmalı çünkü güçlü olan o Hadi alamet iş başına

Arkadaşlar şaka maka son 3teyiz biraz daha fazla ilgi gösterin bitmek üzere
    Kıyım devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 30 Haziran 2009; 22:13:21 >

• Püüü Allah belanı Steve 1 gün bakmadık diye öldün mü lan
  • Bugün kim öldü?
  • arkadaşım konu iyi güzel gidiyo ama nie ölen kişinin sıra no sunu konuna ingilizce olarak yazıyorsun anlam weremedim birde yanlış yazıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

arkadaşım konu iyi güzel gidiyo ama nie ölen kişinin sıra no sunu konuna ingilizce olarak yazıyorsun anlam weremedim birde yanlış yazıyosun

Halkısın dostum düzelttim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.