Şimdi Ara

The Spring Cleaning (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tisikkirlir Sipirmin T kullanıcısına yanıt
    Ahahahah, ilk gördüğümde o değişikliği aklıma bu geldiydi, ne olur acaba diye
    NCler veya Roshan da öldürünce olabilir aynı olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Nisan 2014; 13:23:32 >
    Hocam ciddimisin kuleye ölünce kulede saldırı düşüyormu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    Vlad phase deso blink skul (sange and yasha) bkb taran felan nasıl gittiniz eve gidince direk deneyeceğim ya çok merak ediyorum vlad vazgeçilmez yine ultisi ile iyi güzel olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Vlad phase deso blink skul (sange and yasha) bkb taran felan nasıl gittiniz eve gidince direk deneyeceğim ya çok merak ediyorum vlad vazgeçilmez yine ultisi ile iyi güzel olduğunu düşünüyorum

satanic mom vs gidebilirsin vlad eskisi kadar vazgecilmez degil
    madalyon da olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron

Baskan oyuna onlar. Basher bi core degil sonucta. Hex daha mantikli bana kaliraa sonra cikarsin abyssal ac falan lazim olursa. Sana kisaca aciklayayim.

Vlad orb effect degil. Pasif skillin orb effectti. Ancak yeni patchte artik pasifin orb effect degil. Simdi sen deso cikabilirsin orb hakkini kullanip. Ya da deso mjo alirsin mjo lightning vurdugunda deso islemez ki zaten 7 saniye suresi.bi fark olmaz. Anlatabildim mi?

banada oldu oyun komple kapandı kayda girmedi
  • Venge ile herhangi bir non-hero unit'e oldugunuz zaman oyun dusuyor. Rosh disinda nc, ancient ve tower'da denedim. Rosh icin bilmiyorum. Yanlislikla olmemek de onemli tabi oyun iyi gidiyorsa.
  • http://www.reddit.com/r/DotA2/comments/24cnug/literally_gamebreaking_venge_dying_to_a_tower/ buyrun buda konusu aldığımız oyunda gidip rakibin base inde öldüm oyun gitti komple :D gitti 1 win :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tisikkirlir Sipirmin

Venge ile herhangi bir non-hero unit'e oldugunuz zaman oyun dusuyor. Rosh disinda nc, ancient ve tower'da denedim. Rosh icin bilmiyorum. Yanlislikla olmemek de onemli tabi oyun iyi gidiyorsa.

oyun düsüyor ne ya? Diyelimki ben venge pickledim kule öldürdü ne olucak

• Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    Oyun dusuyor derken server erisime kapaniyor. Herkes disconnected oluyor ve tekrar baglanilamiyor servera. Oyun da sayilmiyor, ne win ne lose ne abandon. Ben de az once mid ganklerken diveladigimdan dolayi oldum. Abuse derecesinde, istediginiz kadar somurun sizi ne reportlayabiliyorlar ne bir sey. Steam'den reportlanirsaniz da hic bir sey olmaz, cunku siz oyununuzu oynarken oldunuz. Ve bu oyunda olmek cok dogal, bugi fixlemeyende hata.
  • Jrparazit0 kullanıcısına yanıt
    oyun hiç oynanmamış gibi olacak herhangi bir win lose kaydedilmiyor
  • Ne kadar saçma şeymiş o düşünün tam rankedde loss alcaksınız adamlar ancientinize kadar gelmis saldırıyor tam 1 vurus sonra win alcaklar ama siz onlardan once bilerek kuleye ölüp win almalarına izin vermiyorsunuz. İlginç, bayagı ilginç :D Bekle beni ranked, bekle beni venge

• ayarlara giren var mı?
    yeni hali epey güzel olmuş, kontrol merkezi gibi bir hale getirmişler :)
  • İntihar bombacısı gibi birşey olmuş bu Vengeful. Ruslar geldiyse direk mid'e teleport olup kuleye dalıyorum oyun pert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

İntihar bombacısı gibi birşey olmuş bu Vengeful. Ruslar geldiyse direk mid'e teleport olup kuleye dalıyorum oyun pert

lobide denedim olmuyor normal oyunda olur mu ?
  • CAFOz kullanıcısına yanıt
    Lobide de oluyor. Aura vermeniz gerekli 1lv da olsa.
  • böyle bi bugu nasıl fixlemeyi unuturlar yaa. bugün oynanan tüm rankedların içine etmiştir bug abuseciler.

işin garibi oyun 2-3 gün boyunca testte idi. kimse mi farketmez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p-216 -- 30 Nisan 2014; 16:58:45 >
  • Alıyorum venge kazanırsak devam kaybedersek sucide
  • Arkadaşlar update eksiklik var lich ile baseye ultisini attım aghanimde vardı. 10 defa sekti daliba içeride 3 adam yan yana ben sonsuz sekme beklerken 10 defa sekti . Kuleye armor atarken 10 defa sekmesi beni şaşırttı tekrar sikili okuduğumda sekme 10 yazıyordu maç linki arkadaşlar tekrar izleyeceğim maçın sonunuhttp://dotabuff.com/matches/635471385
  • Dotayı tam zamanında bırakmışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.