Char Antalya Amasya ve İstanbuldan elden satılacaktır ilgilenenler konu altına yazabilir özel mesaj atabilir msn telefon bırakabilir teşekkürler iyi forumlar....
şevkini kırmak istemem ama force blader neredeyse euro lara etki etmez neden dersen holy word var ve hala purficiton bugı giderilmedi ayrıca bunlar olmasa bile bu char sadece 1vs1 yani pvp tarzı bir char gw ve fwlerde işe yaramaz pek bence bow olarak devam et derim 100capında 2kb gelecek ve yıkılmaz olacak kannımca
Eu lara pek forceye gerek yokki:D vigoru bittimi yıkarsın hepsini bowdan sıkıldım valla illalah 2 seneye yakındır bow zate wiz kasıyorum şuan 66 lvl yeni pc ye hazırlık
haklısın ama takas ve başka server söz konusu deil alıcıysan kendi charına fiyat sormuşlar söle bir uygun fiyat sonrasını konuşuruz memleketin nereyse elden alışverişimiz tamalarız
yha gözünü sevem :D ben satışdan anlamam uğraşamam gel yapalım Privatede Sinan FAlan TAnıdık Plutodan :D
tşkler bana keş para lazım chardan chara geçemem sat charını benle sorun yaşamazsın istediğin gün elinde olur char istanbul antalya amasyada 1 dereceden tanıdıklarım mevcut dier illerdede yardım edicek arkadaşlar bulurum sorun olmaz parayı verdiğinde chara girer charın ss lerdekiyle aynı oldugunu görürsün şifrelerini deiştitrsin sen yoluna parayı alan yoluna gider bu kadar basit Daha öncede Saturn deki TiTaN adlı charımı sattım yaklaşık 1 ay oluyo çok güzel bi alış veriş oldu Alcı %100 memnun edilecektir tşkler....