Şimdi Ara

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
4
Favori
14.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler siz whatsapp grubunda var mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Beyler siz whatsapp grubunda var mısınız ?
    Hayır ben grupta değilim...
  • 22:30 beri oyundayım :) sanırım whatsapp grubunda olmadığım için karşılaşamadık...
  • doziz kullanıcısına yanıt
    Perşembe 22:30

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınlar,
    Evet arkadaşlar Battlefield 5 yorumlarını alalım, kim ne düşünüyor? Kimler alacak? İyi miydi? Kötü müydü? Çok fazla dis almış siz ne düşünüyorsunuz?

• Perşembe de olur
  • Dün yayınlanan trailer, benim gibi modern savaş bekleyenler için ekstra bir facia olmuş. Hadi modern savaş bekliyorduk olmadı tamam.Dünya savaşı teması olacağı 5-6 gün önceden belli oldu kıyafetlerden ve diğer ayrıntılardan. Ama trailera bakıyorum gerçekten bu ne ? Bu renk paleti nedir? COD WW2'deki asker özelleştirmelerinden esinlenmişler. Her asker farklı olacakmış. Squad lideri scorestreak benzeri destekler çağırabilecekmiş. Rakip oyundan özellik araklamak olmamış. He bir de yapı inşa etme, bina tamir etmeler falan gelmiş.Fortnite mısın ya sen :) ?

Oynanış dinamiklerindeki yenilikler müthiş olmuş. Az sonra ayrı bir mesajda belirteceğim bu yenilikleri.

Reddit'e de baktım. Youtube videosundaki dislike oranını da gördüm. Adamlar haklılar. Robot kollu kadın, katana ile gezen asker falan nedir ? Millet robot kollu kadınla dalga geçiyor. Havadan jip falan atılıyor. Koskoca EA ve Dice bunlara mı kalmış :) Yap bir modern savaş bf1 motoruna skin giydir yine satarsın.

Multiplayer oynadığım andan beri çıkan her BF'yi ilk gün aldım ama bunu ilk gün almayacağım. Net.%40 indirim yesin alırım.Ya da Türkiye'de 245 TL olan oyunu bir şekilde 140 TL'ye alırsam alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 24 Mayıs 2018; 10:4:0 >

• Bu sefer şansımı COD dan yana kullanacağım sanırım. Ww2 baydı artık.

B1 in traileri falam daha çok etkilemişti beni..

Arjantinden ortaklık ile alınıp denenebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık
  • Dostlar selamlar, güzel bir proje olmuş. Şimdi gördüm grubunuzu, hayırlı olsun. Şu an üye alımınız var mı? 25 kişilik kota şu anda dolu mu yoksa? 12 sayfanın tamamını okuyamadım, ondan kolaya kaçıp sormak istedim. Kusuruma bakmayın. İyi oyunlar herkese.

• Merhabalar, teşekkürler. Bazen tek kaldığımız zamanlarda Xbox açmıyoruz, direk ps4 e kaçıyorum.

Öncelikle oynadığım oyunlar ; Fifa 18 ( Pro club) , GoW , Halo Wars 2 , BF1 , Pubg ( Çok iyi değilim ), Fortnite ...

Saat 20:00 den itibaren uygun oluyorum . Haber ederseniz severek oynarım

gamertag ; yasinsulun
  • yasinsulun Y kullanıcısına yanıt
    Hosgeldin hocam :) Beşiktaş lı yasin sülün olma ihtimaliniz var mı? :))

• :) Yok hocam . İsim soyisim benzerliği sadece .

Hoşbulduk.
  • çok elite bir gruba benzıyor benide alın abiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • allyjhan kullanıcısına yanıt
    Yer var dostum.Muhabbet genelde whatsapp üzerinden dönüyor. Oraya da katılmak istersen cep tel numaranı meaaj atabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasinsulun Y kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Yukarıda da dediğim üzere muhabbet genelde whatsapp üzerinden dönüyor. Katılmak istersen tel numaranı pm atabilirsin. Oraya katılmak istemesen de yer var :)

• Beyler Dark souls remastered almayı düşünen varsa beraber alabiliriz p2 bende kalacak sekilde 60-60 bölüşebiliriz.
  • Herkese hayırlı ve güzel haftalar dilerim...

R6 Siege Etkinliğimiz yarın 22.30 dan itibaren başlayacak arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkliorjinal -- 28 Mayıs 2018; 11:15:31 >
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    İşte beklenen etkinlik :))

• BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    kadrolar belli mi :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.