< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Walking Dead (2010 - 2022) (2147. sayfa)

-
-
Ben zar zor daha önce de diziyi 9.sezonda bırakmışken bittiğini duyunca bitirmiştim.
Şu dizinin o kadar iyi içeriği vardı ki kullanamadılar.
Yani en azından sırf merak unsuru olsun diye tedavi işini de diziye gizem katmak için kullansaydılar. Yan hedeflerden biri birgün bir tedavi bulunur mu ? Umudu olmalıydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizinin devamını getirmek için tedavi konusuna girmediler. Tedavi konusuna girerlerse devamını getiremezler ve toptan bitirmek zorunda kalırlar. Spin-off yan serilerle diziyi devam ettiriyorlar şuanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Eylül 2024; 10:53:53 >
Tedavi kısmına girseler neden devamını getiremezler ? Böyle bir sorunun tedavisi, işe yaraması veya onlar tedaviyi bulana kadar geçen zaman sonrası, tam işe yarayacakken virüsün farklı bir mutasyona uğraması vs derken gayet kullanabilirler bu hikayeyi.
Ama sonunda tedaviyi bulurlar. Bu da dizinin ve zombi olayının tamamen bitmesi anlamına gelir. Bundan sonra ya spin-off’lardan diziyi devam ettirecekler ya da spin-off’lardan sonra tekrar ana diziye geçiş yapacaklar. Bir nevi diziyi 3’e böldüler. İkinci sezonlarda Morgan’la, Carol da geliyor. Şuanda dizi bitmedi. Spin-off’larda devam ediyor.
Tedavi süreci bile yıllarca götürülebilirdi. Tedaviden sonra da yıllarca götürülebilecek konu çıkar o diziden. Rick'i ön plana çıkararak konudan uzaklaştılar maalesef
-
3. defa başlasam mı diyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X