Şimdi Ara

The Walking Dead İzleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim anlamadığım bi olay var yada ben kaçırdım o kadar izlememe rağmen bu aylaklar ilk nasıl ortaya çıktı ondan hiç bahsedildi mi ? Yani ilk virüs nasıl ortaya çıktı ilk zombi.. ?

• Mini dizi şeklindede yayınlan bi verseyonu var dünyadaki diğer insaların neler yaptığını gösteriyo orda radyodan anons yapılıyordu insanların garip şekilde davrandığı ile ilgili.
    Virüs nasıl çıktı o hale gösterilmedi yanılmıyorsam finale doğru belki.
  • Gösterilmedi. Rick'in hastanede uyanmasıyla başlıyor olay. Belki Eugene denen eleman bir şeyleri açıklayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sonuna kadar söylemezler.merak işte
  • Banada bunlar Washington a gidince ortaya cikacakmis gibi geldi. Hep merak ettim ya nasil cikti diye. Tahmini olan var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Gösterilmedi. Rick'in hastanede uyanmasıyla başlıyor olay. Belki Eugene denen eleman bir şeyleri açıklayabilir.

Zaten tünel sahnesinde eugene için herşeyi başlatan bu adam diyorlar dı bilim adamı falan galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Gösterilmedi. Rick'in hastanede uyanmasıyla başlıyor olay. Belki Eugene denen eleman bir şeyleri açıklayabilir.

Zaten tünel sahnesinde eugene için herşeyi başlatan bu adam diyorlar dı bilim adamı falan galiba

İlk çıktıkları zaman zaten bilim adamı olduğunu ve bu olayın sebebini bildiğini söylemişti turuncu saçlı eleman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.