Şimdi Ara

The Walking Dead İzleyenler Gelin Bi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar sezonun 1. bölümünde rick bi adam ve çocukla tanışmıştı . Sonra ayrılmışlardıda her gün birbirlerinden çağrı bekliceklerdi Telsizlerle . Bu gün 4.sezon bitince aklıma geldi.
    Acaba rick bu adamlardan haber aldımı ?
    eğer aldıysa hangi bölüm ve hangi sezon
    eğer almadıysa sizce niye haber almadı çünkü yaklaşık 1 sezon boyunca rick bu adamlardan haber bekledi diye biliyorum
    Cevaplarınızı bekliyorum

• Buldu ya onları. Hatta adam bıçakladı Rick'i. Valiyle ilk kapıştıkları bölümdeydi. Hatırlarsan anlaşma yapmaya çalışmışlardı felan.
  • Hocam 3. sezonda Rick şans eseri buldu ya onu. Kafayı sıyırmıştı
  • Dikkatli izlememenin sonuçları :)
  • hatta adamın bi ton silahı vardı onla yaşasalar ömür boyu sürerdi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O şahsı bulalı çok oldu hocam.
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    acaba hangi bölüm usta onu da söyliyebilecen mi be hayrına . Ya o bölümü izlemedim yada unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

acaba hangi bölüm usta onu da söyliyebilecen mi be hayrına . Ya o bölümü izlemedim yada unuttum

Imdb'den baktım 3x12'de oynamış görünüyor. Ayrıca ilginçtir sezon finalinde de ismi geçiyor. Acaba Terminus'ta o da mı vardı?

Edit: Galiba bir yanlışlık var. O bölümün oyuncu listesinde o yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsk -- 31 Mart 2014; 22:36:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

O şahsı bulalı çok oldu hocam.

hocam sezon ve bölüm adını söylersen cidden makbule geçer ben şu anda aramaya başladım zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter

O şahsı bulalı çok oldu hocam.

hocam sezon ve bölüm adını söylersen cidden makbule geçer ben şu anda aramaya başladım zaten.

3. Sezon 12. Bölüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    ohh be valla takıntı yapmıştım bulamayınca :D izlemişim izlemişim o evin girişindeki barikatları görünce hatırladım.

zaten kafam o terminus a da takıldı. Herkes ordaki elemanlar insan eti yemeye başlamış bunlarıda yiyicekler diyorlar bakalım ne olacak.
  • teşekkürler
  • quote:

ohh be valla takıntı yapmıştım bulamayınca :D izlemişim izlemişim o evin girişindeki barikatları görünce hatırladım.

zaten kafam o terminus a da takıldı. Herkes ordaki elemanlar insan eti yemeye başlamış bunlarıda yiyicekler diyorlar bakalım ne olacak.

Öyle olacak gibi.
  • Arkadaşın dediği gibi hocam. Burada da Morgan ve Rick'in o sahnesi var.

http://www.youtube.com/watch?v=Lj49Z6nWsrM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.