Şimdi Ara

The walking dead sezon finali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip derecede merakta biraktilar oncelikle tebrik ediyorum bu konuda senaristleri. Gleen ler ve rick lerin karsilasmasi dehsetti ama.bu son durak ne is onu cozemedim amaclari neydi? Bir ara rickler kosarken kafeste kemikler gordum etrafta degisik degisik yerlere girdiler mumlu filan onlari da anlamadim. Lan nasil bir yer burasi ya kafam allak bullak oldu. Ama rick in en son soyledigi cok yanlis insanlara bulastilar sozune bittim. Adamlar ne zaman bir sey olsa grup dagilsa bile bir sekilde birlesiyorlar bunuda farketti rick helal olsun. Ve bir konu daha var rick carl i korumak icin her seyi yapar en guzel kaniti aylak olmadigi halde rick adamin boynunu ne bicim isirdi oyle ya !!! Dedim aha sictik. Carl in iyi dayaniyor psikolojisi
    Darly reiste geldi gleen tayfasi da birlesti harikaydi ama beni hayal kirikligina ugratan o kadar flashback verildi ben beth cikicak diye bekledim cikmadi ya. Uzuldum orda. Haaaa bir sey daha bir eve girmisti bir tablo vardi iste onla ilgili bir fotograf aticam ordaki kadin tablodaki bu son durakta yemek yapan kadin ! Hani tabloyu michonne parcalamisti ya. Iste o.

Acayip heyecanli olucak gelecek sezon.

The walking dead sezon finali

• Ana konu mevcut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.