Şimdi Ara

The Walking Dead: Survival Instinct [Ana Konu] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
9.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulen blackbox çektiydim, olan 2 küsür gb kotaya oldu. Mouse da problemli oyunda, acayip bir ivmelenme mevcut. Hiç kesin değil. Para falan vermeyin sakın.
  • Keşke Rpg olsaydı.Rpg bi zombi oyunu acaba nasıl olurdu.Bende indiriyorum,denemekte fayda var
  • Film-Dizi oyunlarından ne bekliyorsunuz ki?? Hep böyle olmuştur yani sonları. WarZ veya DayZ bu koca Activision'ın oyunundan çok daha kaliteli sırf hikayeleri yok işte...
  • Şu oyun hiç yapılmasaymış keşke, zaman ve emeğe yazık ya.
  • activation abi... başka söze gerek var mı?
  • Yorum ve videolardan sonra almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Film-Dizi oyunlarından ne bekliyorsunuz ki??

The Walking Dead 'in ilk oyunu bence gayet başarılı. Ara sıra istisna oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Abi yapma gözünü seveyim. Böyle bir oyun türünde yemek ve su senin canını dolduruyorsa benim için kafadan bitmiştir. Bu sebep benim için yeterli. Bu kadar arcade yapılmaz. Yani senin "başarı" kıstasını bilmiyorum ama benim için çok kötü bir oyun. İlk oyun diyede güzel olmuş diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

quote:

Abi yapma gözünü seveyim. Böyle bir oyun türünde yemek ve su senin canını dolduruyorsa benim için kafadan bitmiştir. Bu sebep benim için yeterli. Bu kadar arcade yapılmaz. Yani senin "başarı" kıstasını bilmiyorum ama benim için çok kötü bir oyun. İlk oyun diyede güzel olmuş diyemeyeceğim.

Başarılı denilen oyun:http://store.steampowered.com/app/207610/

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

quote:

Başarılı denilen oyun:http://store.steampowered.com/app/207610/

Kastedilen buysa tamam. Mesajı farklı algıladım.

• Konusunu merak ettiğim için deneyeceğim
  • Bence fena değil oyun yani oynanabilir. Tabi bu ilk izlenimim. Görev başlarında grubun ne yapacağını ayarlayabiliyorsunuz ki bence güzel bir düşünce. Göreve ana yoldanmı patikadanmı gideceğinizi ayarlıyorsunuz. Oynanış fena değil ama yavaş biraz.
  • Hocam oyunu yüklüyorum %92.2 yorumlar içimi kararttı.
  • Güzelim dizinin oyunu böyle olmamalıydı yüklemeye değmez diye düşünüyorum izlediğim videolardan.
  • İçimi kararttınız arkadaş.
    Video'yu görünce sövesim geldi, ne olurdu şöyle sağlam bir oyun çıkarsalardı.
    Zombi temasını severim ama baştan savma bir oyun olmuş gibi..
  • Oynadım Arkadaşlar Oyun Beklentilerimi Karşılamadı Güzel Değil

telltale gamesin yaptığı the walking dead oyununun yanından bile geçemez
  • Büyük beklentilerdeydim oysaki
  • Beklentilerinizi yüksek tutmayın yanılırsınız.Pata küte zombi öldüreyim derseniz ihtiyacınızı karşılar .
  • Tam bir özürlü oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

Keşke Rpg olsaydı.Rpg bi zombi oyunu acaba nasıl olurdu.Bende indiriyorum,denemekte fayda var

Dead Island çıktı ya RPG zombi oyunu haberin yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.