Şimdi Ara

The War of the Worlds DVDRip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kontendoo

kimseyle munakaşaya girmeyeceğim diyorum fakat zorlamak için elinden geleni yapıyorsun kimbilir diğer arkadaşada neler dedinde sana kufur etti...

ya sen Torrent nedir. Optimizator ler neler yapıyor farkında değilsin.. yada akşam akşam benle kafa buluyorsun..

git biraz bilgilen ne mucizeler çıkmış Torrent lerde neler .... adamlar çıkmamış oyunu çıkartıyorlar diyorum filmin çıktığı gün orjinalini torrent te yayınladılar diyorum sen hala kalkmış neden bahsediyorsun.

diğer arkadaşta senin gibi kör cahildi... bulamadı oturdu götünün üstüne... bak sustu kayboldu sende öğreneceksin....
    arkadaşım sen sanırım dangalaksın dyorum çünkü anlamak istemiyorsun senin haytın kadar paylaşım programı kullandım...

o bahsettiğin filmler beni hiç alakadar etmiyoo ben sana ki başlıktada belirttim War of the Worlds filminden bahsedyorum madem okadar biliyon bull hadi benim her türlü torrent sitesine üyeliğim var banasadece DVDRip linkini ver 2005 yapımı olan...

başka filmler çıktı bende biliyorum ama War of the Worlds çıkmadı sadece kalitesiz sinema çekimleri var....

• quote:

Orjinalden alıntı: Fred Coder

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

kimseyle munakaşaya girmeyeceğim diyorum fakat zorlamak için elinden geleni yapıyorsun kimbilir diğer arkadaşada neler dedinde sana kufur etti...

ya sen Torrent nedir. Optimizator ler neler yapıyor farkında değilsin.. yada akşam akşam benle kafa buluyorsun..

git biraz bilgilen ne mucizeler çıkmış Torrent lerde neler .... adamlar çıkmamış oyunu çıkartıyorlar diyorum filmin çıktığı gün orjinalini torrent te yayınladılar diyorum sen hala kalkmış neden bahsediyorsun.

diğer arkadaşta senin gibi kör cahildi... bulamadı oturdu götünün üstüne... bak sustu kayboldu sende öğreneceksin....
    arkadaşım sen sanırım dangalaksın dyorum çünkü anlamak istemiyorsun senin haytın kadar paylaşım programı kullandım...

o bahsettiğin filmler beni hiç alakadar etmiyoo ben sana ki başlıktada belirttim War of the Worlds filminden bahsedyorum madem okadar biliyon bull hadi benim her türlü torrent sitesine üyeliğim var banasadece DVDRip linkini ver 2005 yapımı olan...

başka filmler çıktı bende biliyorum ama War of the Worlds çıkmadı sadece kalitesiz sinema çekimleri var....

ben sana film çıktı demedim .. imkansız değil dedim ve örnekler verdim.. burnunun dikine gitmeyi bırak ... sıkışınca hakarete kalkışman senin acizliğini, somut bir yanıt verememende senin beyin yaşını gösteriyor ... öyle nette hakaret etmeyi her lise öğrencisi yapıyor önemli olan düzgün lisanla karşındakini ikna etmek git o sokak ağzını kendi seviyendekilerle paylaş bu forum sana 5 gömlek büyük gelir..

• quote:

ben sana film çıktı demedim .. imkansız değil dedim ve örnekler verdim.. burnunun dikine gitmeyi bırak ... sıkışınca hakarete kalkışman senin acizliğini, somut bir yanıt verememende senin beyin yaşını gösteriyor ... öyle nette hakaret etmeyi her lise öğrencisi yapıyor önemli olan düzgün lisanla karşındakini ikna etmek git o sokak ağzını kendi seviyendekilerle paylaş bu forum sana 5 gömlek büyük gelir..

yanii buna nihohahahah diye gülerimm
    benmi sıkıştım ? harbi sen dengesizsin ulan doğruyu söyleyen ben saçmalayan sen sıkışan benmişim neyse sen takıl...
    "sıkışınca hakarete kalkışman senin acizliğini" evet ben acizim ama sana karşı değil sadece allaha karşı acizim...
    "somut bir yanıt verememende" somut yanıt olarak gelip azına yumrukmu atmam gerekiyo DVD si olmayan bir Filmin DVDRipinin çıkması imkansız... daha başka sorun varmı...
    hakareti hak edene yapmak bana göre mübahtır....
    ikna etmek konusunda karşındaki senin gibi odunsa hiç bişey yapamazsın...
    forum bana büyük gelmezde senin bilgi seviyene bakılırsa sana gerçekten baya büyük geliyo...

bak sana söledim varsa link varsa öle bi rip ver linkte susayım yoksa sende diğer arkadaş gibi otur oturduğun yerde...

http://www.vcdquality.com/index.php?genre=1&searchstring=War+of+the+Worlds&x=19&y=7

al sana somut bir yanıt....

• tahsil durumun nedir bilmiyorum ama laflarının altında adeta eziliyorsun ve kısır döngü gibi sürekli bildiğini ve haklı olduğunu idda ettiğin bir konuda yanıtlar veriyorsun. yazdıklarım mesajlara benim "DVD si çıktı" anlamına gelebilecek bir yorumum varmı eğer yoksa bu saçma sapan senin ispat niteliği taşıyan link ve yazıların neden ? benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun yazdıklarımı , "ben nasıl bu yazıya karşı hakaret edebilirim ve karşımadakini yıldırırım ben en büyüğüm kimse benle sidik yarışına giremez " gibi düşüncelerle algılayacağına git elini yüzünü yıka allah ı andığına göre inançılısın bir "ya destur ya savuş" de ve neler yazdığımı ve senin nasıl cevaplar verdiğini gözden geçir.. senin bu kibirlilik dolu zihn in sadece sanal ortamdaki aciz insanlara söker... fazla rezil olmadan git yat istersen
  • @Fred Coder
    Forum kullanıcılarına sürekli hakaret ettiğin için uzunca bir süre Donanım Haber Forumlarından uzaklaştırılacaksın...!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.