arkadaslar kolay gelsın. yamayı dört gözle bekliyoruz
Allah razı olsun, şimdiden kolay gelsin. Keşke İngilizce bilsem de yardım etsem sizlere..
Merakla bekliyoruz, tüm ekibe kolay gelsin.
Süpersiniz bundan sonraki oyunlarada bu tür resmi yamalar çıkartmanız dileğiyle oyunceviri site ve ekibiyle hızla gelişiyor devamını dileriz.
Asıl Witcher 1'e Türkçe yama istiyoruzİkinci oyunu da oynadım ama bilirsiniz işte...Call of duty'nin medal of honor'unda hep ilk oyunu kalmıştır ya çoğunlukla aklımızdaİlk göz ağrımızdır.
Türkçe yama 2.0 modunun üzerine mi yapılıyor?? Ona göre 2.0'ı indirip yeniden Türkçe oynamak istiyorumda...
Tebrikler ve başarılar, çok güzel bir projeye imza atıyorsunuz. CDPR'de delikanlı firma sizinle temase geçmeleri büyük incelik.
sabırsızlıkla bekliyoruz :)
buyuk bır yuk.sımdıden basarılar.
boşaldım
Can-ı gönülden tebrikler. İnanıyorum ki Türk oyunculuğu resmi arenada yerini aldığında size çok şey borçlu olacak. Hatta oyun firmalarının Türkiye için lokalizasyon adresi siz olacaksınız. Bu emeklerinizin maddi olarak da karşılığını alacağınıza inanıyorum.
İnşallah ben askere gitmeden çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Türkçe yama 2.0 modunun üzerine mi yapılıyor?? Ona göre 2.0'ı indirip yeniden Türkçe oynamak istiyorumda...
Yama resmi. Çevrilen metinler CD Projekt'e gönderiliyor; oyuna onlar ekleyecek. Yani, atıyorum, 2.3 yamasında oyun Türkçe olacak.
Oyunu indirdim bekliyorum,bir güzellik olsada Kurbanda çıksa'da hemen bitirsek.Sonra vizeler-finaller derken
Act 3 çevirisine başladık arkadaşlar, bilginize.
Oyunun yaklaşık satır sayısı 38.000
sabırsızlıkla bitti demenizi bekliyoruz emeklerinize sağlık hepinizin arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: venomtrk
Act 3 çevirisine başladık arkadaşlar, bilginize.
Oyunun yaklaşık satır sayısı 38.000
En çok satır da Act 3 de vardır herhalde, bütün oyun boyunca yaptığınız seçimler adım başı gösteriyor etkisini. İyi çalışmalar kolay gelsin diyeyim :) yaptığınız iş zahmetli ve zaman alıcı. Herkesin "üşendiği" bir işi yapıyorsunuz.