Şimdi Ara

The Witcher Bi kaç Soru ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu indiricemde bi kaç soru sormak istedim oyun hakkında.

1)Oyunu bitirdik dielim oyun hala devam ediyor mu ?

2)Oyunda item var mı yani bi zırh kılıç kalkan... gibi

3)Güçlenme sistemi nasıl level la falan mı yoksa başka bişey mi ?

4)Oyundaki özgür oynayış nasıl ?

5)Oyundaki harita geniş mi ?

6)Kendimiz özgürce canavar kesip bişeyler yapabiliyormuyuz yoksa sadece görev çerçevesinde mi kalıyoruz ?

7)Oyunda Dungeon gibi şeyler var mı bolca ?

İlgilenenlere teşekkürler....

• O konu çöp resimlerden hiçbişey anlaşılmıyor...
  • Oyunu bitirmediğim için çok yardımcı olamasam da bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırsam;

1-) Oyunu baya bir oynadım ama bitirmedim. Heralde oyun bitince karakterinle kafana göre takılmaktan bahsediyorsan oyle değil galiba.
    2-) Evet item var, çeşitli kılıçlar, çok çeşitli olmasa da zırhlar, çok kullanmasan da baltalar, gürzler fln var ( çünkü bu silahlar Gerard'ın stiline ters :) )
    3-) Oyunda level sistemi var, level atladıkça meditasyon yapıp puanlarını str dex gibi stat puanlarına ve skill olarak da yeni kılıç kullanma stillerine veriyorsun: group syle, fast style vs
    4-) Oyunda pek özgür oynanış olduğu soylenemez, sana verilen görevleri yapmak zorundasın bunu dışında senaryo dışı pek birşey yapamıyorsun yani bir Oblivion bekleme. Ama oyunun bazı yerlerinde seçimlerin sana kaldığı, oyunun gidişatını ve sonunu değiştiren alternatflerde mevcut.
    5-) Harita geniş sayılır
    6-)Büyük oranda görev çerçevesinde kalıyorsun, sadece yaratık keserek levelini artırabilirsin.
    7-) Dungeon pek yok oyunda, genelde açık alanlarda ve şehirlerde geçiyor.

• Teşekkürler cevaplar için iyki indirmemişim bana göre deilmiş bana özgürlük lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Teşekkürler cevaplar için iyki indirmemişim bana göre deilmiş bana özgürlük lazım...

özgür oyunları felaket şekilde ezecek bi oyun yalnız onu da belirteyim.. oyun roman uyarlaması olduğu için karakter yaratma ekranı, açık dünya felan yok ama uyduruk tps'ler, fps'ler veya aksiyon oyunları gibi serbestliğini kısmıyor.. şehirler birbirinden güzel, kılıç ve kılıçla dövüşürken karakterin animasyonları şimdiye kadar yapılanların açık ara en iyisi, müzikler aşmış, atmosfer aşmış, ortamlar tablo gibi, grafikler ve seslendirmeler muhteşem, karakter ise benim görüşüme göre şimdiye kadar yapılanların en iyisi..

videoya bi göz gezdir, henüz tüm skiller açılmamış hali gibi.. tonla hareket var dövüşlerde.. ayrıca fatality'ler var ki hayvani derecede..

• Başlığı açana cevap:

Git bir inceleme oku!

BKZ:http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=2627
  • Oyunda özgürlük olsa tadından geçilmez örnek oblivion benzer özgürlük dungeon falan....
  • bu incelemeyi okumanı tavsiye ediyorum.Oyunu ayrıntılı şekilde incelemişler.
    http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2432
    eğer özgürlük olmamasından yakınıyorsan ki bence denemeden buna karar verme oyunun o kadar iyi yanları var ki bu açığı rahatça kapatır ki ben bu konu hakkında yani rpg oyunlarındaki özgürlük konusu hakkında özgürlük bence birazda görecelidir yani şöyle düşünebiliriz.Oblivion mesela obliviona başladıgımızdan itibaren eger ana görevleri yaparsak oblivion oyunundaki özgürlük yok olur ama halbuki oblivion oyununu oynayanlar bilir ne kadar özgür oldugumuzu ben böyle düşünüyorum yan görevler bile bir derece özgürlük katar oyuna

• Maxıs inan bana bu oyun oblivion ile kıyaslanamaz çünkü oyun aşırı derecede klas bi oyun.. sürükleyip götürüyor ki öyle değil oblivion, başka hiçbir oyunda yaşamadığım bi sürüklemeydi.. ilk fallout ve baldurs gate dışında çoğu rpg oyununu oynadım, çoğunu bitirdim, azını yarım bıraktım sonra devam edeceğim vs ama hiçbirinde witcher'ın tadını alamadım ki rpg'ye başlama oyunumdur witcher, ondan sonra kıvıramadığım bu türü rahatlıkla kıvırır oldum, oyunlarda derinlik arar oldum( dikkat et özgürlük değil) ve bu derinlikle kaliteyi witcher öyle bi şekilde veriyor ki anlatamam.. oynanış süresi yan görevlerle birlikte 50 saati buluyor yanılmıyorsam ki gayet tadında ve doyurucu bi süre bu.. dediğimi anlamak için oyunda vizima'ya adımını atman lazım, swamp'ta ürke ürke dolaşman lazım.. detayını tam hatırlayamıyorum ama oyunda bi ara karakterimiz dandelon'la dertleşiyordu, içip sarhoş olmuştum ve o da aşkını dile getiriyordu vs vs.. inan witcher'ı bitirdikten sonra oblivion'u felan tamamen unutacaksın..

ayrıca yeni çıkan risen da witcher'ın tadını verebilen bi oyun, dövüş sistemi çok iyi olmasa da genel olarak bi dolu itemli, açık dünyalı, güzel grafikli, güzel atmosferli ve senaryolu bi oyun. onu da denemeni tavsiye ederim..

• Risen önceden oynamıştım itemler güzel herşeyi iyide oyunda bi adaya sıkışıp kalıyorsun bu kötü işte....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

Maxıs inan bana bu oyun oblivion ile kıyaslanamaz çünkü oyun aşırı derecede klas bi oyun.. sürükleyip götürüyor ki öyle değil oblivion, başka hiçbir oyunda yaşamadığım bi sürüklemeydi.. ilk fallout ve baldurs gate dışında çoğu rpg oyununu oynadım, çoğunu bitirdim, azını yarım bıraktım sonra devam edeceğim vs ama hiçbirinde witcher'ın tadını alamadım ki rpg'ye başlama oyunumdur witcher, ondan sonra kıvıramadığım bu türü rahatlıkla kıvırır oldum, oyunlarda derinlik arar oldum( dikkat et özgürlük değil) ve bu derinlikle kaliteyi witcher öyle bi şekilde veriyor ki anlatamam.. oynanış süresi yan görevlerle birlikte 50 saati buluyor yanılmıyorsam ki gayet tadında ve doyurucu bi süre bu.. dediğimi anlamak için oyunda vizima'ya adımını atman lazım, swamp'ta ürke ürke dolaşman lazım.. detayını tam hatırlayamıyorum ama oyunda bi ara karakterimiz dandelon'la dertleşiyordu, içip sarhoş olmuştum ve o da aşkını dile getiriyordu vs vs.. inan witcher'ı bitirdikten sonra oblivion'u felan tamamen unutacaksın..

ayrıca yeni çıkan risen da witcher'ın tadını verebilen bi oyun, dövüş sistemi çok iyi olmasa da genel olarak bi dolu itemli, açık dünyalı, güzel grafikli, güzel atmosferli ve senaryolu bi oyun. onu da denemeni tavsiye ederim..

Dragon Age seni derinden etkiler o zaman. The Witcher ve çoğu RPG'den daha derin olduğunu sölyebilirim.

• @Maxıs sıkışma meselesini kafana takma bence.. risen'da gezilecek çok yer var.. temple olsun mağaralar olsun, zindanlar olsun baya bi çok.. ayrıca bana hiçbir oyunda hırsızlık risen'daki gibi keyifli gelmemişti:)

@AnimePiggy zaten dragon age'i uzun süredir bekliyordum. risen bitsin sırada dragon age var bi de divinity 2 var..
  • Oyunu indireceksen hiç sorma sen.

wildlove, sen divinity 2 ye ak biran evvel tam senlik bence, the witcher'ı bukadar sevdiysen bunuda bir okadar seveceksin eminim.

Editçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ludendorff -- 8 Kasım 2009; 22:00:23 >
  • @Ludendorff ben de önce divinity2'ye akmayı düşünüyordum zaten.. yazın ilk oyunu bitirdim, diablo tarzını bulmacalarla birleştiren, güzel itemları olan harika bi oyundu.. zaten divinity2 indi bile, risen'ı yarına bitirebilirsem başlarım herhalde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.