Şimdi Ara

The Witcher dizisinin yapımcısından 'popüler eleştiriye' yanıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Slav kültüründe ırkçılığın hası var da aslında neyse.

• Geçen Polonya genç orkestrasından Prince Igor'u dinledim. Tek tük.. Yani bizim esmer dediğimiz orada zenci gibi kalıyor.

Dinlemek/bakmak isteyene (tavsiye ederim)>>

Yapımcılar için; bir şey yapıyorsan tam yap..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 29 Temmuz 2019; 19:11:47 >

• Valla ne kitabını okudum, ne oyununu oynadım. İnsanların siyahi/beyaz olması umrumda değil. İlk bölüm keyif verirse izlerim, vermezse izlemem.

Netflix klasiği olduğunu varsayarsak, eşcinsellik/siyahi insanların olmaması olağan üstü kesinlikle. Olmaması beni şaşırtır.
  • Slav kültürü yalnızca deri rengine indirgenebilir mi? diyerek zenci slav koyulur mu hiç. nasıl bir saçmalıktır.
    Japon kültürü de yalnızca deri rengine indirgenebilir mi? diyerek zenci samuraylı "Seven Samurai" ın dizisini de çek o zaman.. Olurmu ?? OLMAZ..

• Çok saçma bir açıklama yapmış

Ama netflix ten ne beklersin ki Atatürk için siyahi adayları değerlendiren bir şirket muhtemelen onun içinde Atatürk olmayı ten rengine indirebilir misin derdi.

• Daha başlamadan evrenin içine sıçtınız. Bütün bunların baş sorumlusu da kendine yazar diyen Andrzej Sapkowski. Ben bu kadar paragöz, çıkarı için evrenini satan bir yazar görmedim. Hala tepkinin ırkçılık yüzünden olduğunu sanıyorlar bir de.

Black Panther'de siyahi oynadı. The Last Samurai'de Japon oynadı. Kim bir şey dedi? Çünkü evrenler olması gereken yerlerdeydi. Sen Slav kültürü esintisi taşıyan, herkesin süt gibi beyaz olduğu evrende, kalkıp esmerleri, siyahileri oynatırsan, başlarım öyle yapıma ben. Yennefer süt gibi beyaz, siyah saçları olan, olgun bir kadın. Triss yine süt gibi beyaz, kızıl saçlı, daha çocuksu bir kadın.

Geralt'a ne demeli? Nerede gördünüz 30-35 yaşlarında, bodyci, kolları şişmiş Geralt'ı? Amazon'da Yüzüklerin Efendisi'ni batırmasa bari.

Shadow of War oyununda siyahi Gondorlu vardı be.

• Hey ağızına, parmaklarına, oto kontrol ve düşünme mekanizmana sağlık!

• izlemeyiz olur biter. Ben bu saçma platformun, saçma politika ve saçma dizilerinden bıktığım için, 1 yıllık aboneliğimi sonlandırdım. Bu diziden hoşaf bile olmaz
  • ben sadece şunu merak ediyorum; tamamı zencilerden oluşan bir sanatsal evrendeki zencileri beyazlarla değiştirebilir miydiler? Pozitif ayrımcılık değil bildiğin ayrımcılık la bu. Duyarsa bize de duyar.

• Hocam baktım google'da yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu defenders abla değil mi ? fazla ciddiye almayın.
  • Hadi cavell uymuşta gerisi cidden kötü çok büyük hata yaptılar bizler oyundaki karakterlere alıştık onlara yakın kişiler seçilmeliydi. Açıkcasıbu diziyi izleyip hemen bırakırsam oyuncu seçimleri yüzünden olacak.

Ayrıca arkadaşlara katılıyorum netflixin renkli insanlara ve homoseksüellere takıntısı var galiba.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Zaten o noktada da büyük iki yüzlülük dönüyor. Şimdi dizinin yapımcıları ve bunların fanboy tayfa diyor ki, efendim oyunla karşılaştırmamalıymışız, bunun aslı kitapmış. Kitaba da sadık değiller onu geçtim.

1) Ulan sen zaten bu diziyi oyunu popüler olduğu için çekebiliyorsun. 3. oyununa kadar kaç kişi biliyordu Witcher'ı ?

2) Şu ana kadar Witcher evreniyle ilgili yapılmış en iyi görsel eser, Witcher 3 oyunudur bununla karşılaştırmayıp neyle karşılaştıracam ben bu diziyi? Oyun dediğimiz olayda da cast vardır. Kitapdaki karakterlere göre tasarım yapılır, senaryo atmosfer ona göre dizayn edilir. Seslendirme ona göre yapılır. Bir nevi interaktif dizi ve filmlerdir oyunlar. Akılları sıra ikisi çok farklı kategoriler demeye getiriyorlar. Aslında temelde ikisi de aynı kategoride. Ne yapacam 20 sene önce flash tv prodüksiyonuyla çektikleri Polonya yapımı Witcher dizisiyle mi karşılaştıracam?

3) Ulan madem aynı kategori değil, oyununu karıştırmayacağız işe, peki şu Geraltın üzerindeki zırhı neden oyunundan arakladınız? Neden kitaplarda çok az rolü olan Trissin rolünü dizide arttırdınız? Oyununda çok popüler bir karakter olduğu için mi acaba?

• Sıktı artık. Oyuncu kadrosu oluştururken ellerinde bir kontrol listesi var sanki, ona göre seçiyorlar.

Zenci - Tamam.
    Latin - Tamam.
    Asyalı - Tamam.
    Gay - Tamam.

Bunlar olmayınca olmuyor sanki. Doğru düzgün yapım izleyemez olduk. Her şey her yerde olmaz arkadaş.

• İzlemeyeceğim ulen yapacağınız cast yanlış ne oyundaki ne kitaptaki karakterlere uygun değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda karakterler dünya güzeli , kitaplarda karakterler dünya güzeli gel gelelim cast a bak değişik değişik tipler.Netfilix bedava üyelik olmasa parayla alıp izlemem.

• Şu sjw cilerden nefret ediyorum ya.Sanat sanat için olmalı onu kırmayayım şuna dokunmayalım dersen o iş çöp olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.