Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni değilim, yeterince hatta fazlasıyla gördüm geçirdim. Çok denedim olmuyor. Ben sömürüye karşıyım.
  • Arkadaşlar gördüğünüz gibi yamanın sahibi kendi emeğine sahip çıkmıyor, eğer dosyalar sizde varsa özel mesajdan gönderirseniz sevinirim. Göndermezseniz de canınız sağ olsun Ömür kardeşimiz gibi.
  • BLaCK-SLaYeR kullanıcısına yanıt
    Ne alaka? Sömürü mü yani bu? Yamalarınız kullanan herkes size minnettar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi henrymorgan92 -- 18 Temmuz 2020; 23:59:18 >
  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    Hazırladığım içeriklerin tamamı ücretsiz ancak hiçbiri karşılıksız değil. Ben sizin anlayışınızdaki gönüllü tabirine uymuyorum, keza bir iki istisna dışında tüm çalışmalarım bir davet-talep üzerine olmuştur, kendim gönüllü olmadım, açtığım konuları incelerseniz bunu göreceksiniz lakin arkadaşlar işin bu kısmını pek takmıyorlar. Girdiğim her projede belli taleplerim olmasına rağmen icabet eden oldu mu: Hayır. Onlarca çalışmada emeğim olduğu halde size sunulan bu çalışmaları deneyimlerken gördüğünüz kusurları bana bildirdiniz mi: Hayır. Çalışmaya katkıda bulunup onu biraz daha geliştirmek yerine keyfinizden konforunuzdan ödün vermediniz. Verebileceğinizin değil hep alabileceğinizin peşinde oldunuz. İşte bunun adı SÖMÜRÜ-dür, bunu ister kabullenin ister reddedin. Arada kendini mahcup borçlu hisseden, bir şekilde katkıda bulunmak ya da hediye göndermek isteyen olmuyor değil, onbinlerce indiren arasında 3-5 teşekkür de geliyor, Allah razı olsun. Ama asıl beklentimi asıl istediğimi karşılayanlar kaç kişiler?

Forum olaya yanızca yaş kuru iyi kötü diye bakıyor. Hedef kitle kendini müşteri olarak değil destekçi ya da teşvikçi olarak görmediği sürece bunun çok değişeceğini de sanmıyorum. Bundan şikayetçi olunca da şapkayı önlerine koymak yerine tepki koyuyorlar. Sonuç olarak sömürü düzeninin gereğini yerine getiriyorlar. Sağlık olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLaCK-SLaYeR -- 19 Temmuz 2020; 0:31:11 >

Beklediğiniz karşılık, içten bir teşekkür, maddi imkânları el veriyorsa bağış değil mi?

Ben kendime düşeni yapacağımı taahhüt ediyorum. Eminim bu zamana kadar -konu 9 yıllık- bir karşılık da almışsınızdır. Almaya da devam edeceksiniz, eğer inadınızdan vazgeçerseniz. Forum dediğiniz tüzel bir kavram: Yani tek bir kişiden oluşmuyor. Dolayısıyla hakkında kesin yargıya varmak doğru değil. Ben, şahsen, olabildiğince olumlu olmaya çalışıyorum ama mesela şu anda siz bana -benim özelimde bütün foruma tabii ki- olumsuz yanıt veriyorsunuz. Bu ne kadar doğru?

Ayrıca mesajlarınızı inceledim. Bir konuya 10 mesaj yazmışsınız. Önemsiz insanlara haddinden fazla değer verip cevap vermiş, tabiri caizse sidik yarıştırmışsınız. Sizin yapmanız gereken, tecrübeli biri olarak bunun gibileri sallamamak olmalıydı. Çünkü o mermer kafaların değişmeyeceğini biliyor olmalısınız.
  • henrymorgan92 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bir önceki mesajımı dikkatli okur musunuz? Sorunuzun cevabı kısmen evet ama tam istediğim o değil.

Kimse mükemmel değildir, gerçi çoğunlukla kusur gibi görünen şeyleri maksatlı yapıyorum o ayrı... bu ortamda zihninizin zehirlenip kontrolü kaybetmemeniz de pek mümkün olmuyor. Arada fazla kaçırdığım doğrudur, gelen tepkileri de burada farklı değerlendiriyor kendi dünyamda farklı değerlendiriyorum. Cevap vermeseniz de olmuyor çünkü yol oluyor. Yemlenen balık gibi hemen oltaya geliyorlar.

Son olarak tavrımı şahsi algılamayın, ben bir duruş sergiliyorum. İnsanlar beni böyle seviyor ya da nefret ediyorlar. Bu benim kusurum ya da en güzel yanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLaCK-SLaYeR -- 19 Temmuz 2020; 0:43:39 >
    Dediğiniz gibi bu yönünüz durumdan duruma değişiyor. Şu anda eksi tarafını görüyorum maalesef. Ama artı taraflarını da gördüm :)

Neyse. Mediafire'dan dosyalara erişim isteği gönderdim. Eğer izin verirseniz sadece ben erişebileceğim. Yine size kalmış tabii.
  • Konuyu kapatsana o zaman burada süs olsun diyemi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpartacusLXXI kullanıcısına yanıt
    O kadarını akıl ediyoruz da izin vermiyorlar, konu sahibi hesap da cezalı. Akıl verirken acele edip kendinizi küçük düşürmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Kendi arşivimden konu sahibinin daha önceden yüklediği yamayı paylaştım, eğer yamada herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sorumlusu ben değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Kendi arşivimden konu sahibinin daha önceden yüklediği yamayı paylaştım, eğer yamada herhangi bir sorunla karşılaşırsanız sorumlusu ben değilim.
    Kendi kullandığınız yamaysa problem yok hocam. Bir tane site türemiş ya her oyunun yaması varmış gibi paylaşıyor. Bitcoin virüsü içeriyor ondan bir sorayım dedim linki başka yerden aldıysanız diye.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bir sürü site var öyle piyasada bu aralar. Attığım bağlantı ekibin yapmış olduğu yamaya ait.
  • yeni maceralar paylaşılmış bende bunu buldum arkadaşlar işinizi görür umarım

• The Warden T kullanıcısına yanıt
    Dostum bu paylaştığın ana oyunun yaması. Yeni Maceraları hala arıyorum ama bulamadım. Yukarıdaki arkadaş arşivime koydum demiş onu da bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vel1d -- 9 Ağustos 2020; 14:20:58 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocamın verdiği yama Steam sürümünde sorunsuz çalışıyor. Ne zamandır aradığım, ama bulamadığım yamayı paylaştığı için kendisi kral adamdır.
  • Reis sanırım mediafire dosyası patlamış. Linkleri yeniler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrenggtr

Reis sanırım mediafire dosyası patlamış. Linkleri yeniler misin?
    http://www.mediafire.com/file/s7p5l3yci4fzenu/TheWitcherTürkçe.rar/file patlamadı yama sahibi dosyaları paylaşıma kilitlemiş konuda paylaşmıştım ama burdan indirebilirsin yeni maceraların türkçe yamasını da hocamız bir kaç mesaj üstte paylaşmış bulunmakta indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Warden -- 16 Ağustos 2020; 8:29:48 >
  • The Warden T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum. Hemen onuda indiriyorum.
  • neden kaldırıldı
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.