Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vala usta eski saveleri silen birisiyim tek tük save var taa chapter 4den baslarsam kafayi inletirim baska bi caresi yokmudur steamdan dosyalari dogrula desem sıkıntı olurmu cözüm olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhtesemZ

vala usta eski saveleri silen birisiyim tek tük save var taa chapter 4den baslarsam kafayi inletirim baska bi caresi yokmudur steamdan dosyalari dogrula desem sıkıntı olurmu cözüm olurmu

Hiçbir fikrim yok, ama yamadan kaynaklandığını düşünmüyorum. yamayla oyunu bitirenler oldukça fazla...
  • söyle anlatayim sorunu geralt ölü sekilde yatiyor can hic artmiyor ama öldün ekranida gelmiyor ve hic birsey acilmiyor escye dahi basiyorum ekran gelmiyor böyle bir sıkıntı var geri savelerden birini actim ondada yerde yatiyor gözüküyor silah vs degisiyor ama yerde canida yavas yavas doluyor böyle bi sıkıntı var neyden kaynakli bir sorun bu acaba görüntüylemi alakali birden peydah oldu :S
  • quote:

söyle anlatayim sorunu geralt ölü sekilde yatiyor can hic artmiyor ama öldün ekranida gelmiyor ve hic birsey acilmiyor escye dahi basiyorum ekran gelmiyor böyle bir sıkıntı var geri savelerden birini actim ondada yerde yatiyor gözüküyor silah vs degisiyor ama yerde canida yavas yavas doluyor böyle bi sıkıntı var neyden kaynakli bir sorun bu acaba görüntüylemi alakali birden peydah oldu :S

Dediğim gibi bilgi eksik yükleniyor oyun bugda kalmış. Zaten başlı başına sorunlu bir oyun. Save dosyalarını saklamalıydın... Bitiren birileri senin kaldığın yere yakın bir save dosyası paylaşırsa belki olayı çözersin...
  • gitti yani savem öylemi :S baska bi savede secimler farkli olabilir ben bu secimlere göre bir oyun sonu istiyordum desene bosa gitti onca saatler :S
  • dostum oyun çıktığında ilk oynadığım zamanda benimde başıma gelmişti gir çık gir çık yapa düzelmişti galiba o oyunla alakalı.

Oyunun sonuna doğru oluyordu galiba tünellerde.
  • raven magarasindan ciktim böyle bi sorun oldu geriye dönük 3-4 savemdede bu sorun var taa eski vizimada baslangic görevinde full can oluyor birden peydah oldu yani eksik yükleme desem eski savelerdede ayni sorun var 3-4 tanesinde bu bataklik bölümünde olanlar normalde yoktu magaradan cıktım bu sorun meydana geldi acaba save dosyami size versem ordan devam edip yeni save alip bana verseniz sorun ortadan kalkarmi
  • quote:

gitti yani savem öylemi :S baska bi savede secimler farkli olabilir ben bu secimlere göre bir oyun sonu istiyordum desene bosa gitti onca saatler :S

Bir çözüm sunulmuş internette. İlk olarak save editor'ü indiriyorsun, saveni açıp geralt'ın canını fulluyorsun.Sonra düzeliyormuş.
    Save Editor:http://www.mediafire.com/download/492pmb7t9hk18lx/TWEditorEnhanced.zip
  • Bunu nasil kullaniyoruz usta indirdim aciyorum exception during program initalization

java.ioExpection:Unable to locate the witcher installation directory TWEditor.Main.main(Main.java:166) diyor ne yapmam gerekiyor anlatirmisin biraz daha detayli
  • quote:

Bunu nasil kullaniyoruz usta indirdim aciyorum exception during program initalization

java.ioExpection:Unable to locate the witcher installation directory TWEditor.Main.main(Main.java:166) diyor ne yapmam gerekiyor anlatirmisin biraz daha detayli

TW Editor kısayoluna sağ tıkla ve hedefe şunu kopyala:
    %windir%\system32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.install.path="BURAYA OYUNUN KURULU OLDUĞU DİZİNİ YAZ" -jar TWEditor.jar
    Eğer oyun steam ise mesela : "C:\Program Files (X86)\Steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition" değilse kendi kurmuş olduğun yeri o dediğim yere yaz.
  • %windir%\system32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.install.path=D:\SteamLibrary\steamapps\common\the Witcher enhanced edition-jar TWEditor.jar ayni bunu yaziyorum kisayola amma velakin gene aynisi oluyor diyerinde hedef gösteremiyorum zaten gene ayni sorun var anlayacagin
  • quote:

%windir%\system32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.install.path=D:\SteamLibrary\steamapps\common\the Witcher enhanced edition-jar TWEditor.jar ayni bunu yaziyorum kisayola amma velakin gene aynisi oluyor diyerinde hedef gösteremiyorum zaten gene ayni sorun var anlayacagin

tırnaklarda olacak şöyle:
    %windir%\system32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.install.path="D:\SteamLibrary\steamapps\common\the Witcher enhanced edition" -jar TWEditor.jar

bunu direk kopyala.
  • ayni sekilde gönderdigini direk kopyaladim bu seferde exception during program initialization java.io.IOException:Unable to determine the installed language

TWEditor.Main.main(Main:java:169:) hatasi veriyor
  • quote:

ayni sekilde gönderdigini direk kopyaladim bu seferde exception during program initialization java.io.IOException:Unable to determine the installed language

Özelden halledelim çözümü bulunca yazarız.
  • quote:

ayni sekilde gönderdigini direk kopyaladim bu seferde exception during program initialization java.io.IOException:Unable to determine the installed language

java yüklü değil mi sisteminde ondan o tür hatalar alıyor olabilirsin...
  • C:\Windows\System32\javaw.exe -Xmx256m -DTW.language=3 -DTW.install.path="C:\Program Files (X86)\Steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition" -jar TWEditor.jar bu sekil yaptim oldu basina %windir% koymuyoruz direkt bu sekilde oyunu nereye kaydettiyseniz "C:\Program Files (X86)\Steam\steamapps\common\the witcher enhanced edition" bu bölüme kayit yerinizi yazin ve enterleyin bu sekilde cözdüm save editörü acmayi bu sorunu yasayanlar icinde iyi oldu bakanlar ins cözer sorununu bu sekilde
  • arkadaslar tam azar javedi öldürdüm yaevinle kayiga binecegim gidelim diyorum yaevine yüklerken kayit dosyasi bozuk veya eksik diyor bu sorunu nasil cözebilirim azda kaldi oyunun bitmesine
  • MuhtesemZ M kullanıcısına yanıt
    Spoiler icine al yazdiklarini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilal-i Ahmer

Bölüm II'de Kıllı Han'da(Sanırım böyleydi tam hatırlayamadım. Şu Fahişe Carmen'in olduğu yerde ki han) bir görev esnasında yerde ceset çıktı. Ama açıklamalar ingilizce.

[spoiler=2851756962]
    The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama
    [/spoiler]

Edit; Beta v2.0'ye göre.

utp formatlı dosyalardaki isim ve açıklamalardaki paketleme hatası yeni sürümde giderildi.

quote:

arkadaslar tam azar javedi öldürdüm yaevinle kayiga binecegim gidelim diyorum yaevine yüklerken kayit dosyasi bozuk veya eksik diyor bu sorunu nasil cözebilirim azda kaldi oyunun bitmesine

Yama dosyalarındaki modüllerle oyunun özgün modülleri çakışınca o tür hatalar alınabiliyor. Oyunun türkçe olsa bile yama hatalı bir dizine kurulmuş olabilir. Yamayı kaldırıp oyunun ana dizinini göstererek (Launcher.exe'nin bulunduğu yeri göstererek) tekrar kurman sorunu belki çözer. Tabi yine save dosyasındaki bir sıkıntıdan kaynaklanmıyorsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 27 Temmuz 2014; 13:06:19 >

• Ben hala V2.2 oynuyorum geribildirim yapmama gerek yok sanırım değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.