Şimdi Ara

The Witcher III: Wild Hunt Ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Witcher 3'ü Ultra'da oynamak istiyorum (Ubersampling ve SSAO kapalı olur onlar oyunda olursa )

Sizce bu sisteme neler eklemem gerekir, darboğaz ne olur? Şu an ekran kartımı Sapphire Toxic R270X ile değiştirmeyi düşünüyordum, 600 lira civarı bir fiyatı var, ayrıca Sapphire ile ilgili bi takıntım yok sadece cahilliğimden baktım 3 tane fanı var diye en az ısınma sorununu onda yaşarım diye düşündüm.

İşlemci soğutucum stock, ayrıca sıvı soğutma falan da yok, termal macunu bu Şubat değiştirdim.

Oyunla ilgilenmeyenler için kısa bir bilgi, sadece Next Gen'e çıkacak ve 2015 Şubat'ta çıkacak. Yani gerçekten yüksek donanım isteyecek, hedefim 50 FPS'in altına düşmemesi, 60-70 FPS tadından yenmez. Ekran kartında eskiden GB'ların pek önemi olmasa da artık 1GB'ın yetersiz olduğunun farkındayım.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Edit: Game-Debate prediction olarak 6970 Lightning Edition vermiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xWhiTeTigeRx -- 10 Haziran 2014; 21:20:25 >

• Ubersampling= fps killer neydi o öle ya w2 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihtra

Ubersampling= fps killer neydi o öle ya w2 de.

Bahsetme bile, birde grafikleri güzelleştirmiyor, çirkinleştiriyor, bir kaç SS gördüm karşılaştırma.. Şaka gibi..
  • Grafikler dedikleri gibi olursa Ultra 60-70 fps için en azından bi 780 Ti veya çıkınca GTX 880 gerekir diye düşünüyorum.
  • Ultra zor çünki o grafiklere bakarsak ultra için arkadaşın dediği gibi 780ti 880 gibi kartlar lazım bende fx6300 ve r9 270x vapor-x var hedefim high ayarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhlosion

Grafikler dedikleri gibi olursa Ultra 60-70 fps için en azından bi 780 Ti veya çıkınca GTX 880 gerekir diye düşünüyorum.

60-70'le abartmış olabilirim aslında 40-50 stabil olsa yeter

Edit: Ayrıca nasıl oluyor da 400$'lık aletin yaptığını yapması için 800$'lık alet gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xWhiTeTigeRx -- 10 Haziran 2014; 19:01:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xWhiTeTigeRx

quote:

Grafikler dedikleri gibi olursa Ultra 60-70 fps için en azından bi 780 Ti veya çıkınca GTX 880 gerekir diye düşünüyorum.

Edit: Ayrıca nasıl oluyor da 400$'lık aletin yaptığını yapması için 800$'lık alet gerekiyor?

/>

Witcher 2 de böyleyse sonuçlar yine de 270X'in yeterli olabileceğini sanmıyorum herşey ultrada. Ultra-High karışık ulaşabilirsiniz dediğiniz FPS'lere .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xWhiTeTigeRx

quote:

/>

Witcher 2 de böyleyse sonuçlar yine de 270X'in yeterli olabileceğini sanmıyorum herşey ultrada. Ultra-High karışık ulaşabilirsiniz dediğiniz FPS'lere .

Witcher 2'nin optimizasyonu gerçekten kötü ama onu da belirtmek lazım, Ultra-High karışımı, hatta High bile yeter bana Ultra'yla biraz fazla açıldım haklısınız. Fakat, hala kimse neyi değiştirmem gerektiğini söylemedi, tek sıkıntım ekran kartı mı, işlemcim, soğutmam, RAM'lerim yeterli mi?

• herşeyiyle bütün ayarları son seviyede açıcam dersen enaz gtx780 gibi bi kart gerekicek büyük ihtimal, aa hbao gibi ayarlardan feragat ederim dersen gtx770/r9280x gibi bi kart alarakda ultrada oynayabilirsin,high-ultra karışık ayarlar içinde 270x/gtx760 gibi kartlar yeterli olucaktır

optimizasyon iyi olduğu sürece high ultra ayarlar için çok pahalı ekran kartlarına gerek olmaz

örnek olarak watch dogs a baktığımızda über grafikler vermemesine rağmen 290/780 gibi kartları bütün ayarlar ultrada süründürüyor optimizasyon berbat

kart almak için acelen yoksa sistem gereksinimlerinin açıklanmasını bekle ona göre al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubloN -- 10 Haziran 2014; 19:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

herşeyiyle bütün ayarları son seviyede açıcam dersen enaz gtx780 gibi bi kart gerekicek büyük ihtimal, aa hbao gibi ayarlardan feragat ederim dersen gtx770/r9280x gibi bi kart alarakda ultrada oynayabilirsin,high-ultra karışık ayarlar içinde 270x/gtx760 gibi kartlar yeterli olucaktır

optimizasyon iyi olduğu sürece high ultra ayarlar için çok pahalı ekran kartlarına gerek olmaz

örnek olarak watch dogs a baktığımızda über grafikler vermemesine rağmen 290/780 gibi kartları bütün ayarlar ultrada süründürüyor optimizasyon berbat

kart almak için acelen yoksa sistem gereksinimlerinin açıklanmasını bekle ona göre al

Farkettiğim kadarıyla Watch_Dogs'ın yapımında sırf trailer için farklı bir oyun yapar gibi başlamışlar işe, o trailerda gözükecekleri tasarlamışlar trailerı çekmişler, daha sonra da gerçek oyun üzerinde çalışmaya başlamışlar, kesinlikle oyunun yapım aşamasından bir görüntü değilmiş o trailer..

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

herşeyiyle bütün ayarları son seviyede açıcam dersen enaz gtx780 gibi bi kart gerekicek büyük ihtimal, aa hbao gibi ayarlardan feragat ederim dersen gtx770/r9280x gibi bi kart alarakda ultrada oynayabilirsin,high-ultra karışık ayarlar içinde 270x/gtx760 gibi kartlar yeterli olucaktır

Editlediğin kısmı yeni gördüm tamam saol beklerim, ama sanki önerilenleri genelde Medium ağırlıklı veriyorlar, zamanı gelince bir daha buraya gelirim o zaman :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.