Şimdi Ara

TheBigRogueun banlanmasini kiniyoRum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baska bi topicde ust uste kendisine laf atilmasina ragmen baslar da hic bise demiyen daha sonra hakaretler in daha da cogalmasi uzerine oda kucuk bi sekilde bir ine bisey demis ama sakin sanmayin ki kufur sadece ona denilen seylerin aynisini demis ve thebigr ogue banlanmis ama ona o kadar laf eden kisiler banlanmamis cogu kisinin ettigi hakaretler daha cokken bnm kankamin soyledigi bir tek sozden dolayi 7 gun boyunca banlanmasini ben anlayamiorm daha oncede bu forumda sebepsiz yere banlananlar seslerini duyurmak icin topic acmislardi

en son hatirladigim kingkaanin bi arkadasi topic acip kingkaanin banlanmasina karsi olduguna ve baninin acilmasini istedigini soylemisti ve yanilmiosam bani acilmisti

ben de thebigroguen baninin acimasini talep ediorm isallah acilir eger acilmicaksada ona o kadar hakar et eden kisi oldu onlarinda banlanmasi gerektigini dusunuyorum ayni sozleri soyleyen kisillerden sadece azinligi banlarsaniz ben bu adminlerin moderatorlerin ayrimcilik yaptigini dusunurum

ya thebigroguein bani acilsin yada ona hakaret edenlerde banlansin

saygilar...

• ben thebigroguenin sadece kucuk bir laf yuzunden banlandıgına inanmıyorum.bu haber beni cok seweindirdi.cunku hem benim hem forumdakilerin tepkilerini topluyodu zaten thebigrogue...
  • NAPTI SANA
  • post kasmanın alemi yoq kardesim.bu cocuga gıcık oluyodum.kendini bişi zannediyodu.banlanmıs watana millete hayırlı olsun.senin bu adamı nie sawundugunu anlayamadım.yoksa sendemi sebepsiz yere banlandım geyigimi yapacaqsın....
    al sana a o zaman
  • SANA NE YAZDIDA SINI OLDUN BI CVP VESENE AMA LINKINI KOY OKUYUP BAKAYIM
  • Aynı şey banada 2 kere oldu..

Sonuç ?

0..
  • abi herkese anlayışlı olalım
  • BENDE SANA SINIr OLMAYA BASLADIM SANA NE YAPTI BI LINK KOY SANA ZIT BISE SOLEMIS OLSUN OKE SANA NE DEDI DE GIICK OLDUN NE HAVASI YAPTI SANA ALALHIM YA

MErT SANA NE YAPTI

YADA BANADA 2 KEE OLDU DEDIGIN BANLANMAMI
  • bakin ben illa bani acilsin demiorm ama 1 tek o banlanio nedeni ne ona o kadar laf eden kisiler var onlar banlanmio nie sadece o banlanio

bana bunu soler misiniz o kadar laf edilmesine ragmen kimse banlanmadi bole olursa adminlerin sadece isine geldigini banladigini yada ayrimcilik yaptigini dusunurum
  • o k.o da manes te onu az kesmedim forumda banlanmış mı
  • simdi 2 saat onun salak forumlarını aramakla wakit kaybedemem we bu cocuga gıcık kaptıgımı ispatlamak zorunda diilim.ister sewerim ister sewmem.eger ben bu cocugu sewmezsem sendemi sewmeyeceksin.baskalarının fikirleri ile diil kendi fikirlerinle hareket et kardesim.PARAZİT OLMA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkan922

o k.o da manes te onu az kesmedim forumda banlanmış mı

ya sen ne yalanci birisin ya o da bnm gibi areste oynuo sen onu nasil kesicen maneste adami bile yok

freestylea da cvp olaak o bnm kankam sen onu sevmessen ben onu tabiki sevicem sana bise yapmadigi halde sinir oilmani ben kiskancliga bagliorm
  • aslında o senin dier hesabın gibi duruyo adamın herşeyini biliyosun nasıl iş bu???
  • diger hesabim degil kankam suan da yanimda cunku ayni apt da oturuoz ve cok yakin arkadasiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.