Şimdi Ara

TheFantastic Ardream Mage Team PK Movie in Ronark [HD]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden hazırladığımız videoları burdada paylaşmak istedim iyi seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YhY_ -- 9 Ağustos 2012; 21:41:23 >

• Güzeldi soluksuz izletti
  • Pc ye geçince izlicem Mesajım dursun da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk video güzel ama 2 .videoda ilk kesim kötü bence Adamlr minor le kurtarmış sizde Grup Heal olmasına rağmen zorlandınız

birde çeken priest çok yavaştı yani Cure atması parasite atması o başka birine parasite atıyor siz başkasına dalıyorsunuz oysaki Vent ten falan konuşuyorsunuz sanırım F11 kullanmadığınıza göre

Bunun haricinde süperdiniz mage team akar abi bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

ilk video güzel ama 2 .videoda ilk kesim kötü bence Adamlr minor le kurtarmış sizde Grup Heal olmasına rağmen zorlandınız

birde çeken priest çok yavaştı yani Cure atması parasite atması o başka birine parasite atıyor siz başkasına dalıyorsunuz oysaki Vent ten falan konuşuyorsunuz sanırım F11 kullanmadığınıza göre

Yorumun için teşekkür ederim ama dediğini pek anlamadım

2.videonun ilk kesiminde karşı tarafta 3 priest (und 1920Heal +Torment+Grup heal) var ve minöre felan ihtiyaçları yok bizde tek priest var ve oda 45 45 yani grup heal yok ve videoda açıkça belliki hiçbir zorlanma yok 10saniye içinde 1party düşüyor.

Mage clan olduğu için partyi db priest yönetmiyor ve ağırlıklı olarak cure ve heal çalışıyorum. Db ismi arada geliyor onun dışında mage komut veriyor.

Tekrar Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: YhY_

quote:

ilk video güzel ama 2 .videoda ilk kesim kötü bence Adamlr minor le kurtarmış sizde Grup Heal olmasına rağmen zorlandınız

2.videonun ilk kesiminde karşı tarafta 3 priest (und 1920Heal +Torment+Grup heal) var ve minöre felan ihtiyaçları yok bizde tek priest var ve oda 45 45 yani grup heal yok ve videoda açıkça belliki hiçbir zorlanma yok 10saniye içinde 1party düşüyor.

Mage clan olduğu için partyi db priest yönetmiyor ve ağırlıklı olarak cure ve heal çalışıyorum. Db ismi arada geliyor onun dışında mage komut veriyor.

Tekrar Teşekkürler...

Yok yok videolar gayet güzel ayrıca orada kapıştığınız team gerçekten çok sağlam bir ara ronarkta oynadım biliyorum onları gerek item gerek priestler olarak gayet iyi bir takım o karşınızdaki ona rağmen çok iyisiniz tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: YhY_

quote:

Tekrar Teşekkürler...

demek istediğim Ventten konuştuğunuz kesin zaten

Ama sen hep farklı kişilere db attın gibime geldi mageler hiç ona dalmadı

Yinede çok güzel 2 videoyuda izledim sıkmıyor yani akıp gidiyor video

Ellerinize sağlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 lwl paladin we acc
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Team dagildi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

Team dagildi herhalde

Mage team olarak dağıldı.Melee olarak devam ediyorduk ama ben şahsım adına oyunu bırakma kararı aldım şuan itemlerimi satıyorum.
  • nasıl itemler var hocam öyle

pet magele 700 vurup 2300 hp var +3 takı setmi var çözemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

nasıl itemler var hocam öyle

pet magele 700 vurup 2300 hp var +3 takı setmi var çözemedim

Videoda ki çoğu yer servera yeni başladığımız zamanlar.Daha item yapma aşamalarındaydım.Birde pathos glove yoktu.İtemleri tamamladıktan sonra daha iyi olmuştu
  • Yorumlar için teşekkürler...
  • Ufak bir up yapalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.