Bildirim
THEgame.gr Mu online
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konu eski ama sansimi yazarak deneyeyim. Ben eskiden 15 resetlik olan the game oynardim. Şimdi bulamiyorum. Hala oynuyorsan haberleselim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an the2game oynuyorum 15 reset. Server sahipleri farklı. Her yıl resetleniyormuş server gelmek isterseniz yardımcı olurum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yardımcı olursanız sevinirim. tekrar başlayabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: choo
Şu an the2game oynuyorum 15 reset. Server sahipleri farklı. Her yıl resetleniyormuş server gelmek isterseniz yardımcı olurum. -
oyuna devam ediyorsanız hala ben de başlamayı düşünüyorum.yardımcı olur musunuz ? -
Oyunda Deltoid adım yardımcı olurum ben size yazın bana gelince.
nerden indireceğiz eski siteyi ben bulamadım.quote:
Oyunda Deltoid adım yardımcı olurum ben size yazın bana gelince. -
The2game.net bu adresten indirebilirsiniz
en baştaki full clienti indiriyoruz doğru mudur? -
Evet ikinci sıradaki oyunun sessiz clienti hangisini isterseniz.
indirdim . rar dosyasını çıkardım.
giriş yaptığımda hesap adresi alacak yer yok. add ye tıkladığım zaman name server ıp port reg page çıkıyor. nasıl doldurmalıyım burayı yadsa doldurmalımıyıum. -
Hesabı siteden alacaksınız. Oyuna da launcher kısmından giriş yapacaksınız. Başka bir şey yapmaya gerek yok
siteden kayıt olup sonra oyundan girmemiz gerekmiş. kayıt yaptım oyuna girdim ama serverda kimseyi göremedim. yanlış server mi acaba. -
Server kalabalık mi peki?. Bizim zamanimizda en iyi karakter blad3 knight idi. Ama partide hepsi lazımdır l. Siz hangi karakteri önerirsiniz. Ben geceye doğru girerim oyunda olursaniz konuşuruz.
Server 90 - 100 kişi oluyor. Lorencia da fazla kişi göremezsiniz daha çok stadyumda level kasılıyor. Blade knight hala en güçlü karakter ama level ve item kasmak zor. İlk önce soul master açıp bk nın itemlerini hazır edip onu kasabilirsiniz. Sadece bk ile item kasmak zor.
Eskiden ayni bilgisayarda 2 3 hesap acabilirdik. Yine yqpilabiliyor mu. Ve aynı hesaptaki karakteri ayni anda acabilir miyiz? Mesela hor hesabin içinde hem sm hem bk var ikisini ayni anda acabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forza -- 7 Aralık 2018; 1:15:7 >
şu an indiriyorum, güzel ortam olcak gibi duruyorquote:
bende virüslü yazdı
oyunda nasıl PM atılıyor yardımcı olur musun ?quote:
Enter a basıp tab yaparsan yandaki kutucuğa karakterin ismini yazabilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X