Şimdi Ara

TheKnightOnline 17 şubatta geliyormuş :O

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TheKo (Theknightonline) 17şubatta betayla geldiğini ögrendim ben ve arkadaşlarım oynamayı düşünüyoruz eskisi gibi sorunsuz olacagından şüphemizde yok eger bize katılmak isterseniz yoruma nickinizi yazmanız yeterli

• Kardeş yaptiğin reklama anca sen inanirsin tutmaz artik
  • ben olan şeyleri söylüyorum önceden sorunsuz düzgün bi oyundu şimdi açılacağını duyduk. eskisi gibi sorunsuz olmasını umuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi couraqe69 -- 9 Şubat 2017; 21:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: couraqe69

ben olan şeyleri söylüyorum önceden sorunsuz düzgün bi oyundu şimdi açılacağını duyduk. eskisi gibi sorunsuz olmasını umuyoruz

yapma yav bak sen şu işe
  • reklam degil thekoda beraber oynacagım adamlar arıyorum.
  • flash tv oyunculuk leş bi serverdır ayrıca yöneticileri de bir o kadar leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

ben olan şeyleri söylüyorum önceden sorunsuz düzgün bi oyundu şimdi açılacağını duyduk. eskisi gibi sorunsuz olmasını umuyoruz

yapma yav bak sen şu işe

Hocam ne matrak adamsın yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

yapma yav bak sen şu işe

Hocam ne matrak adamsın yav

anladiklari dil

• Bu forumda ana konu yaptım, kaç kişi başladık. En az 50 arkadaşı kendim kastım. Sonuç? Server gün geçtikçe saçmaladı. Private serverların maksimum ömrü 1.5 ay zaten, 1.5 aya herkes bıraktı gitti... Her yıl aynı olay. 4-5 ayda bir milleti soyuyorlar, sonra devam kısır döngüye dönüştü bu olay.
    https://forum.donanimhaber.com/theknightonline-dh-clan--107469001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 27 Mart 2017; 20:3:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Bu forumda ana konu yaptım, kaç kişi başladık. En az 50 arkadaşı kendim kastım. Sonuç? Server gün geçtikçe saçmaladı. Private serverların maksimum ömrü 1.5 ay zaten, 1.5 aya herkes bıraktı gitti... Her yıl aynı olay. 4-5 ayda bir milleti soyuyorlar, sonra devam kısır döngüye dönüştü bu olay.
    https://forum.donanimhaber.com/theknightonline-dh-clan--107469001

Zaman kaybı başka birşey değil. İlla oynayacam deniliyorsa pvp hazir pk server gir pkni at çık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.