Sağ olun isminizi yazmıyorum o zaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Them and Us Resmen Türkçe Oldu... (2. sayfa)
-
-
Ben niye sevmiyorum bu tarz oyunları ben türk milleti değil miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SED77Ben niye sevmiyorum bu tarz oyunları ben türk milleti değil miyim?
Bizim millet genel olarak resident evil'ı sever. Ona istinaden o cümleyi yazdım. Yanlış anlaşılma olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu data bende yoktu, ben de severim artık
-
Tebrik ederim, inşallah resmi çevirilerin devamı da gelir. Gurur duydum gerçekten.
-
Kolay gelsin. Güzel iş, elinize sağlık
-
Kolay gelsin başkan.
-
Ellerine sağlık dostum, bir firmayı resmi türkçe yama yapması teşvik etmek bile yeterince zorken sen büyük bir başarı sağlamışsın.
-
Türkçe oyun oynamak daha güzel, umarım arap dilinin bile seslendirildiği oyunlarda artık Türkçe seslendirmelerde görürüz.
-
Aldım kabul ettim, çekilişe katıldım hadi bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xkrcTürkçe oyun oynamak daha güzel, umarım arap dilinin bile seslendirildiği oyunlarda artık Türkçe seslendirmelerde görürüz.
Türkiyediki oyuncu kitlesi genişliyor. Bunun yapımcılar da farkında. Başta biraz naza çekselerde sonunda ikna oluyorlar. Bu projeden sonra başka bi projem daha var. Ama bu oyunda olduğu gibi çevirecek bol zamanım yok o yüzden biraz bekliyeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kovalenkoiyi şanslar herkese denemek isterim
Tebrik edeeim kardeşim. Size çıktı. 👏
konu sahibine çok teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kovalenkokonu sahibine çok teşekkür ederim
Rica ederim. İyi oyunlar.
-
Helal olsun emeğine sağlık.
-
eline sağlık çok iyi oldu. darısı diğer oyunların başına . Direk sana cevap atacaktım ama bu kullanıcıya cevap veremezsin yazdı :D
-
Yayında ve yapımda emeği geçenlerin eline sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclown
Yayında ve yapımda emeği geçenlerin eline sağlık.Eyvallah brom. Sağ olasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBDF46633eline sağlık çok iyi oldu. darısı diğer oyunların başına . Direk sana cevap atacaktım ama bu kullanıcıya cevap veremezsin yazdı :D
Kime atamadınız. Bana mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X