her kamil yazani gorunce turk zannedenlere bayiliyorum adam elbetteki yabanci... Örnek sivassporda top kosturan kamil grosicki...
Krzysztof Kamil Baczyński, Polish poet Kamil Bednář, Czech poet Kamil Čontofalský, Slovak footballer Kamil Ahmet Çörekçi, Turkish footballer Kamil al-Dajani, Palestinian leader of Palestine Arab Party and member of Arab Higher Committee Kamil Damašek, Czech decathlete Kamil Hornoch, Czech astronomer Kamil Al-Khulai, Arab musician who performed at the Cairo Congress of Arab Music Kamil Kopúnek, Slovak footballer Kamil Kosowski, Polish footballer Kamil Krofta, Czech politician and historian Cyprian Kamil Norwid, Polish poet Kamil Özerk, Norwegian-Turkish Cypriot educator and professor Kâmil Pasha (1833–1913), Turkish Cypriot statesman and grand vizier of the Ottoman Empire Kamil Rustam, French musician Kamil Stoch, Polish ski jumper Kamil Zeman, Czech writer, journalist and translator of German prose Kamil Zvelebil, Czech linguist specializing in South Asia Al-Kamil Kurdish Ayyubid sultan, he was nephew of Great Saladin and son of al-Adil. Kamil Yusuf Al-Bahtimi, Egyptian quranic reciter
dostlarım ben starkamil adında türk var diye birşey dediğimi hatırlamıyorum.
general la brocelote arasında en çok şu diyalog dikkatimi çekti:
oce:play more general:ı have to eat my lunch oce:ok cya bro . ı love u <3 general: cya ı love u too <3