bu adama bu kadar yüklenilmesinin sebebi nedir ? Tamam karşısındaki ormancılara göre biraz pasif kalıyor ama daha iyisi varsa o geçsin onun yerine. O adam oraya kadar yükselmişse bir şeyleri iyi yapmış demek ki
bu adama bu kadar yüklenilmesinin sebebi nedir ? Tamam karşısındaki ormancılara göre biraz pasif kalıyor ama daha iyisi varsa o geçsin onun yerine. O adam oraya kadar yükselmişse bir şeyleri iyi yapmış demek ki
daha iyisi varsa mi?
Soloq bisey gostermez...adama kimse kotu demiyor.ama o seviyeye gore kotu
quote:
Orijinalden alıntı: sanalpence1
Soloq bisey gostermez...adama kimse kotu demiyor.ama o seviyeye gore kotu
Bence Trdeki iyi junglardan birisi, hepsi bu seviyede çünkü. Hiç biri bi REVOLTA değil mesela
PaieonP
kullanıcısına yanıt
revoltayı koy lcs e oynasın çok iyi bi jungler trde o adamın karşısında oynayabilicek bi jungler yok
quote:
Orijinalden alıntı: Ionia köylüsü
revoltayı koy lcs e oynasın çok iyi bi jungler trde o adamın karşısında oynayabilicek bi jungler yok
Lee oynayamayan jungler a jungler demem
quote:
Orijinalden alıntı: Asterix
Lee oynayamayan jungler a jungler demem
Lee zevk için oynanır. Senin dediğine göre gripex'in sk maçlarında oynaması gerekirdi ama oynamıyor neden çünkü şampiyon havuzu dar, sadece lee sin hatta, bende onun gibiyim aynı
quote:
Orijinalden alıntı: HanzaLa58
quote:
Orijinalden alıntı: Majare
daha iyisi varsa mi?
tr de var mı iyisi ? varsa yerine geçsin senin gibi boş boğazlar kuru gürültü yapmasın
Bjkliyim ama gününde bir crystal her zaman daha iyidir.
Majare
kullanıcısına yanıt
jungle ı trden almakmı zorundasın
Adam wc de pek iyi değildi tamam ama kmf de ve ligde çok iyi performans sergiledi bence hakkini yemeyin
Jungler gelmeden kasın zaten jungler pro tarzı oyunlarda bir anlam ifade ediyor eğer sen junglere kill verip kendi adamını suçluyorsan hata senin şahsen bot top mid oynarken oyun başı hariç geri kalan her zaman 2 tane vard alıyorum koyuyorum sakin sakin oynuyorum. masrafı ne dersen şaka gibi oyun sonuna kadar 1k gold gidiyor en fazla oda ama ölüm oranı %20 larda felan.
quote:
Orijinalden alıntı: canxx33
Jungler gelmeden kasın zaten jungler pro tarzı oyunlarda bir anlam ifade ediyor eğer sen junglere kill verip kendi adamını suçluyorsan hata senin şahsen bot top mid oynarken oyun başı hariç geri kalan her zaman 2 tane vard alıyorum koyuyorum sakin sakin oynuyorum. masrafı ne dersen şaka gibi oyun sonuna kadar 1k gold gidiyor en fazla oda ama ölüm oranı %20 larda felan.
Alıntıları Göster
Revolta'dan iyi bir takım oyuncusu
quote:
Orijinalden alıntı: HanzaLa58
jungle ı trden almakmı zorundasın
2 yabancı oyuncu yok mu ? O zaman türk takımı olur mu ? Yanlış düşünüyorsun güzel kardeşim. Savunduğumdan değil. Kendimi adamın yerine koydum. iyi bir Türk ormancı varsa buyursun geçsin yerine. Adamlar şampiyon oluyor hala adamların Ormancısını yerden yere vuruyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: OmC43
Revolta'dan iyi bir takım oyuncusu
Majare
kullanıcısına yanıt
energy şutlanıp narunun gelmesi gurdun yerinede yabancı jungle gelmesi lazım. belki ozman maç kazanabilirdik msi da
Twitch de theo ya sub olan veledin teki o hocam, yediremiyor abisine laf atınca.