Şimdi Ara

Theokoles ne yapıyor şuan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 3.5 sene önce aynı ortamda bulunduğum bir isim (t3amk1ll XDXDXDXDD) o dönemde ben okuluma devam etmek sadece bir turnuvaya katılmıştım. Çoşkun falanda vardı o kurtardı kendini gerçi
    Okula devam edip oyunculuk yapmadığım için geçtiğimiz 2 sene içerisinde pişmanlık duymuştum itiraf ediyorum fakat şuan bakıyorum ilk arabamı aldım kredisi bitecek neredeyse

Ne yapacak oyunculuk dışında şimdi? merak ettim xs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dra1J -- 2 Ekim 2015; 16:21:12 >

• CSB
  • mal mal takılıyor ne yapıcak...
  • Okuluna gidiyordur. Büyük ihtimalle de kalıcı bir yayıncı olur. Yada bana öyle geliyor.
  • Üniye hazırlanır veya sanayide calisir ulkeye amele lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bnbr

Üniye hazırlanır veya sanayide calisir ulkeye amele lazim

ne olursa olsun yaklasım cok yanlıs. ülkeye amele lazım ne demek?
  • Kaça aldın hayırlı olsun

• Motor meslekçi miydi o vasıfsız?
  • BJK de saçma sapan bi mesleğe alınabilir.Yönetime yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dra1J

Bundan 3.5 sene önce aynı ortamda bulunduğum bir isim (t3amk1ll XDXDXDXDD) o dönemde ben okuluma devam etmek sadece bir turnuvaya katılmıştım. Çoşkun falanda vardı o kurtardı kendini gerçi
    Okula devam edip oyunculuk yapmadığım için geçtiğimiz 2 sene içerisinde pişmanlık duymuştum itiraf ediyorum fakat şuan bakıyorum ilk arabamı aldım kredisi bitecek neredeyse

Ne yapacak oyunculuk dışında şimdi? merak ettim xs

en son bi takımda jungler idi. ama 1. lige yükselemediler. şu an yayın yapıyor anca
  • Kendisi açıkladı lisanslı e-sporculuğu bıraktığını. Arada csgo ve lol yayınları yapacakmış artık. Bu oyunu oynuyosunuz ama şampiyonluk ligindeki en iyi takımlardan birinde olmazsanız para kazanamıyosunuz ve benim yaşıma geldikten sonra para kazanmak zorunda oluyorsunuz bu yüzden de bu iş yeterli olmuyor tarzı bir şeyler söyledi. Kısacası kendini hangi mesleğiyse ona verecek sanırım, uygun olduğu vakitlerde kafasına göre yayın yapacakmış öyle düzenli bir yayın programı olacağını pek sanmıyorum. Her türlü izlenir zaten yayınları fena olmuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Kendisi açıkladı lisanslı e-sporculuğu bıraktığını. Arada csgo ve lol yayınları yapacakmış artık. Bu oyunu oynuyosunuz ama şampiyonluk ligindeki en iyi takımlardan birinde olmazsanız para kazanamıyosunuz ve benim yaşıma geldikten sonra para kazanmak zorunda oluyorsunuz bu yüzden de bu iş yeterli olmuyor tarzı bir şeyler söyledi. Kısacası kendini hangi mesleğiyse ona verecek sanırım, uygun olduğu vakitlerde kafasına göre yayın yapacakmış öyle düzenli bir yayın programı olacağını pek sanmıyorum. Her türlü izlenir zaten yayınları fena olmuyordu

Şl takımlarında maaş farkı yokki diger ek gelirler sponsor takim vb bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Kendisi açıkladı lisanslı e-sporculuğu bıraktığını. Arada csgo ve lol yayınları yapacakmış artık. Bu oyunu oynuyosunuz ama şampiyonluk ligindeki en iyi takımlardan birinde olmazsanız para kazanamıyosunuz ve benim yaşıma geldikten sonra para kazanmak zorunda oluyorsunuz bu yüzden de bu iş yeterli olmuyor tarzı bir şeyler söyledi. Kısacası kendini hangi mesleğiyse ona verecek sanırım, uygun olduğu vakitlerde kafasına göre yayın yapacakmış öyle düzenli bir yayın programı olacağını pek sanmıyorum. Her türlü izlenir zaten yayınları fena olmuyordu

Para kazanamıyosunuzdan kasıt yeterli para zaten. Oldukça net anlaşılacağını düşünmekteyim o cümleden. Yoksa her lisanslı oyuncunun maaşı var tabi ki, gelirin olup olmaması mı mesele ne kadar olduğu mu çalışırken konumuz bu zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

quote:

Para kazanamıyosunuzdan kasıt yeterli para zaten. Oldukça net anlaşılacağını düşünmekteyim o cümleden. Yoksa her lisanslı oyuncunun maaşı var tabi ki, gelirin olup olmaması mı mesele ne kadar olduğu mu çalışırken konumuz bu zaten

5 yada 6 aldıklarını söylüyorlar doğruysa yeterli bence avrupada bunun 3 4 kat daha yükseği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.