|
Thermalright, çift kule tasarımlı Frost Commander 140 soğutucusunu duyurdu
-
-
sayın editör siliniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 5 Mayıs 2021; 21:48:38 >
-
Noctua d15 with redux fan...
-
-
sayın editör siliniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 5 Mayıs 2021; 21:48:55 > -
Bahsi geçen ortaya 2. fanlı tower tip. S.... yarışına dönmesin deyipte olayı tower tipine çekmekte ayrı bir olay. Thermalright 2001 tarihinde, Noctua ise 2005 tarihinde kurulmuş.
O zaman buyrun ısı borulu soğutucu SP94 kendisi 2003 tarihli. Hatta SP94 ün kendisi ilk ısı borulu tasarım bile olabilir. Daha Noctua piyasada yok. Bu arada benim bahsettiğim "Thermalright", Thermaltake e vurgu yaptınız karıştı sanırım hatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 13 Nisan 2021; 1:50:6 > -
-
https://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cooler-charts-2008,1779-8.html
İkiz kule tasarımın babası TR dır.
Yukardaki inceleme Şubat 2008 e ait.
775 / 939-940 pin uyumlu
Noctua nın o tarihte bu denklikte ürünü yok.
-
Bahsettiğin yukardaki NH-U12 Noctua nın ilk kule tasarımı.
4 ısı borulu
Ben Almanyadan zamanında (2007 olması lazım) getirtip kullandım sonra sevdiğim bir arkadaşıma verdim. O da uzun zaman s775 de kullandı.
Thermalright ın aynı yıl (2005) 4 ısı borulu modeli zaten var
O kadar iyi ki düşük tdp işlemcilerde fansız kullanıldı.
Edit:
6 ısı borulu Plus modeli de sonradan (2007) de çıkmış.
Kimsenin sana cevap yetiştirdiği yok. Yanlış eksik bilgi verdiğini görünce düzeltme gereği duydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 5 Mayıs 2021; 13:48:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X