Şimdi Ara

Thermalright Silver Arrow İşlemci Fanı Neden İthal Edilmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır bu ürünü beklemekteyim... Aldım alacam diye düşünür ederken ürünün stoklar suyunu çekti. Tam istediğim ürün... Teknobiyotik ve Vatan'a mail gönderip sordum fakat net bilgi vermiyorlar, bilmiyoruz diyorlar. Bu ürünle ilgili bi sorun falan mı oldu acaba? Toplatılma durumumu mu söz konusu? Noctua d14 ürünü bile yüksek fiyatla falan da olsa ithal edilebiliyor ama Thermalright ürünü ithal edilemiyorsa bi sorun vardır ortada.

Bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

• Toplatılma durumu veya soğutucudan kaynaklı bir sorun yok.
    Tamamen distribütör Akortek firmasının ilgisizliği.
    Silver Arrow u getirmedikleri gibi yurtdışında aylardır satılan Archon modelinini de getirmiyorlar.
    Eğer acilse Venomous X, yanına da Akasa Viper yada Apache PWM fan alırsanız kesinlikle memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 24 Mayıs 2011; 7:07:58 >
  • Thermalright silver arrow uzun süredir beklediğim bir ürün... Dünya çapında en popüler hava soğutma ürünlerinin başında gelen noctua nh-d14 ü bile sistem boşta sıcaklık değerlerinde 4,5 derece gibi bi farkla geçiyor, pek önemli değil ama en iyiden daha iyi bir ürün olduğunun kanıtı olarak göstermek istedim. Bu konuyla ilgili bir sürü overclock sitesi gezdim bilgi almak için yurt dışında noctua, yurt içinde silver arrow popüler, bunu gördüm. Üstelik silver arrow 50 tl gibi bir farkla daha ucuz...

Venomous x'e gelince... Böyle bi kombinasyon yapmak aklıma geldi ama thor's hammer ya da ultra 120 gibi ürünler aklıma gelmişti fan ile kullanım için. Gene de böyle yapmaktansa noctua nh-d14 fan daha mantıklı. 2 adet premium fan veriyorlar bir adet 140mm bir adet 120mm. Bunların tanesi 40tl civarında. Venomous x 110 tl en uygun fiyat ile, 80tl(+- 5tl) de bu fanları alsam 190 tl ye gelcek ve bu fanlarla test edilmiş performans konusunda elde somut bir şey yok. Ayrı yerlerden ayrı ayrı kargolama ücreti da cabası... Bu şekilde düşünürsek, 185tlye noctua nh-d14 almak daha cazip bence.

Kişisel görüşüm böyle siz ne dersiniz?

• Ayrıca Venomous x'in amd am3* stok kiti yokmuş sadece intel uyumlu olarak görünüyor yani argüman düştü :)

Noctua ya odaklanmak tek çare sanırım. Bu sıcaklarda işlemci boştayken 45 dereceleri görüyor ve fan 4000rmde iken bu sıcaklık yani odam cehennem gibi de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream weaver -- 24 Mayıs 2011; 23:41:30 >
  • http://www.teknobiyotik.com/thermalright-venomous-x-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html

Kutusundan AM3 montaj kiti çıkıyor.
    Sessizlik için Noctua fanla kullanma zorunluluğu yok.
    Sistem panelimdeki soğutucuyu 7,5 TL ye aldığım ve 7 v a düşürdüğüm Xilence fanla kullanıyorum.
    Sesini duymak mümkün değil.
    Karar sizin tabii, hayırlı olsun.
  • Noctua premium fanların tek artısı sessizlik mi? Hava akımı olarak bi fark yok mu sizin aldığınız fan ile noctua fanlar arasında? Eğer yoksa mantıksız tabi noctualardan almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.