Öncelikle şimdiki kasan en fazla 163 mm yükseklikte soğutucuları kullanmana izin veriyor. Yani 160 mm yükseklikteki NH-D14 ü sorunsuz kullanabilirsin. Ancak fanı dahil 169 mm gelen Silver Arrow SB-E sığmaz. İlerde Full Tower kasaya geçeceğim dersen Silver Arrow SB-E alabilirsin tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyperchondriac
2500k yı 5ghz seviyelerinde stabil sorunsuz çalıştıracak bir soğutucuya ihtiyacım var ileride 660Ti sli yapacagım işlemcimi 5ghz civarlarında kullanmam lazım ki darboğaz yapmasın fiyatı mühim değil sizce hangisini alayım?
EĞER SENİN İÇİN PARA ÖNEMLİ DEĞİLSE Kİ ÖYLE DİYORSUN. BENCE 500 TL'YE FULL BİR CUSTOM YAPABİLİRSİN. SADECE CPU İÇİN TABİ. ÖYLE H100'LE NOCTUA İLE SİLVER ARROW'LA FALAN O İŞLEMCİYİ 5 GHZ'DE ÇALIŞTIRAMAZSIN
Xigmatek Gaia ile 5GHz'de kullanıyorum. Uçmaya gerek yok..
quote:
ÖYLE H100'LE NOCTUA İLE SİLVER ARROW'LA FALAN O İŞLEMCİYİ 5 GHZ'DE ÇALIŞTIRAMAZSIN
Forumda bu iki soğutucu ile tonla 5 Ghz, yurtdışı sitelerde 5,5 Ghz I zorlayanlar var. Azıcık araştırıver.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Mask
quote:
ÖYLE H100'LE NOCTUA İLE SİLVER ARROW'LA FALAN O İŞLEMCİYİ 5 GHZ'DE ÇALIŞTIRAMAZSIN
Forumda bu iki soğutucu ile tonla 5 Ghz, yurtdışı sitelerde 5,5 Ghz I zorlayanlar var. Azıcık araştırıver.
af edersin valla kafam bulanık. nereye ne yazdığımı bile bilmiyorum
hepsi birbirine yakın performans sergilicektir.. kasanda yer işgal etmesini istemiyorsan h100 al derim..
usta bi incelesene bende aynısını yapacam kasayı getirttim fanları getirtcem sadece ek olarak 5 li bi fan kontrolcüsü takacam bakalım nasıl olcek ... http://forum.donanimhaber.com/m_65256094/tm.htm düşünüyorum
Nasıl olur sizce..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme