Şimdi Ara

Thermalright Silver Arrow SB-E Toxic Kasama Sığarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    g skill ripjaws x ram 2*4gb
    asrock fatal1ty z77 professional anakart
    lga 1155 işlemcim var

thermalright ve noctua nh-d14 arasında çok kaldım. en sonunda thermalright ta karar kıldım ve sipariş vermeden önce sığıp sığmayacağına emin olmak için sormak istedim. Ve eğer sığıyorsa bu gün sipariş vereceğim. Cevaplarınızı bekliyorum.

• Kasamın yan kapağında birde 4 adet 12cm viper fan bulunmakta
  • Yan kapakta fan varken büyük ihtimal sıgmayacaktır .Blogun hizasına gelen fanları sökmeniz gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 13 Ağustos 2012; 15:18:37 >
  • teknobiyotik ten alacağım için oraya ticket atmıştım, maalesef asrock fatality anakartıma uygun olmadığını söyleyip sunbeam ccf önerdiler. bende ccf düşünmediğim için ve noctuanın sitesinden anakartımın ve ramlerimin uyumlu olduğunu bildiğim için inventustan noctua almayı düşünyorum. Umarım kasama sığar sonuçta full tower...
  • inventustan noctua yı sipariş ettim büyük bir olasılıkla yarın gelir. thermalright ınsa anakartıma uyumsuz olduğunu araştırdım ama hiç bir yerde öyle bir şey bulamadım, daha doğrusu thermalright ın uyumluluk listesini bulamadım desem daha doğru olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KACIK

Akasa venom toxic kasa
    g skill ripjaws x ram 2*4gb
    asrock fatal1ty z77 professional anakart
    lga 1155 işlemcim var

thermalright ve noctua nh-d14 arasında çok kaldım. en sonunda thermalright ta karar kıldım ve sipariş vermeden önce sığıp sığmayacağına emin olmak için sormak istedim. Ve eğer sığıyorsa bu gün sipariş vereceğim. Cevaplarınızı bekliyorum.

BEN 185MM2YE SIĞDIRDIM. SEN 230'A SIĞDIRIRSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.